Bu oyunu 3 ayda 1 oynuyorum abartma beee.
Bilmesek inanacağız, Utku beyciğim yine gerçekleri tüm çıplaklığı ile dile getirmiş. @MasacRE
Bu oyunu 3 ayda 1 oynuyorum abartma beee.
Ben de kendimi bilmesem her gün Lol oynadığımı sanacağım ama oynamıyorum sonuçta.Bilmesek inanacağız, Utku beyciğim yine gerçekleri tüm çıplaklığı ile dile getirmiş. @MasacRE
Şu puan avantajı neyin nesi diye düşünüyordum, demek ki bunun içinmiş. Gerçi benim için farketmiyormuş. Ne denk gelirse izlerim kafasındaydım ama iyi seçimler olmuş. İlk haftanın çok üstünde puanlamalar yaptım.Oylama puanları şöyle oldu:
Flight: @Araf (3) @MasacRE (1) @vadikızı (3) @Maskeli Fedai (2) @Aserat (1) @Sherlock (3) @kerem (2) = 15 Puan
The Past: @MasacRE (1) @vadikızı (3) @Maskeli Fedai (2) @Aserat (1) @Tolstoyevski (1) @Sherlock (3) @kerem (2) = 13 Puan
Short Term 12: @Araf (3) @MasacRE (1) @vadikızı (3) @Maskeli Fedai (2) @Sherlock (3) @sokak sanati (3) @Tolstoyevski (1) @mesmeso61 (1) = 17 Puan
Fruitvale Station: @MasacRE (1) @vadikızı (3) @Maskeli Fedai (2) @Sherlock (3) @sokak sanati (3) @Aserat (1) @mesmeso61 (1) = 14 Puan
The Secret Life of Walter Mitty: @vadikızı (3) @Maskeli Fedai (2) @mesmeso61 (1) @kerem (2) = 8 Puan
Side Effects: @sokak sanati (3) @mesmeso61 (1) = 4 Puan
The Lunchbox: @Maskeli Fedai (2) @sokak sanati (3) @Aserat (1) @Sherlock (3) = 9 Puan
Life Father, Like Son: @Araf (3) @MasacRE (1) @sokak sanati (3) @Tolstoyevski (1) @Aserat (1) @Sherlock (3) @kerem (2) = 14 Puan
Rust and Bone: @MasacRE (1) @Aserat (1) = 2 Puan
A Coffee in Berlin: @Araf (3) @Tolstoyevski (1) @mesmeso61 (1) @kerem (2) = 7 Puan
The Hidden Face: @Araf (3) @vadikızı (3) @sokak sanati (3) @Tolstoyevski (1) @mesmeso61 (1) @kerem (2) = 13 Puan
Cloud Atlas: @Araf (3) @Tolstoyevski (1) 4 Puan
- Short Term 12 -> 17 Puan
- Flight -> 15 Puan
- Fruitvale Station -> 14 Puan
- Like Father, Like Son -> 14 Puan
- The Past -> 13 Puan
- The Hidden Face -> 13 Puan
Yani yukarıdaki altı film bu haftanın filmleri oldu. Net bir farkla, ortak kararla olmaları da güzel oldu bence. Konuları birazdan geliyor, filmleri izlemeye başlayabilirsiniz.
Güncel puan durumu da şu şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 78307
Oy verenlere artı olarak: @Dosi @Yiğitt @Silinmiş Üye @MEnes @Özgür
İşsiz arkadaşımız, birkaç gün içinde bütün filmleri izleyip bitirdi ve izleyecek filmi kalmadı.Şu puan avantajı neyin nesi diye düşünüyordum, demek ki bunun içinmiş. Gerçi benim için farketmiyormuş. Ne denk gelirse izlerim kafasındaydım ama iyi seçimler olmuş. İlk haftanın çok üstünde puanlamalar yaptım.
@MasacRE @MEnes @Tolstoyevski @Sherlock @Araf ben filmleri tammalayıp yorum görevimide bitirmiş bulunmaktayım. Sıra sizde gençler
işsız ve hasta yatağında çıkamayan insan ne yapsın, vakit öldürmenin en iyi yöntemi film izlemekti tabi kendimi film modunda hisettiğimde izledim. Yoksa keyif alamazdım.İşsiz arkadaşımız, birkaç gün içinde bütün filmleri izleyip bitirdi ve izleyecek filmi kalmadı.
Ben de diyordum Dosi hanım kaç gündür nerelerde, nereye kayboldu Ne yaptın 2-3 gün full film mi izledin sabahtan akşama kadarŞu puan avantajı neyin nesi diye düşünüyordum, demek ki bunun içinmiş. Gerçi benim için farketmiyormuş. Ne denk gelirse izlerim kafasındaydım ama iyi seçimler olmuş. İlk haftanın çok üstünde puanlamalar yaptım.
@MasacRE @MEnes @Tolstoyevski @Sherlock @Araf ben filmleri tammalayıp yorum görevimide bitirmiş bulunmaktayım. Sıra sizde gençler
Herkes için muhteşem bir örnek oldun, tebrik ediyorum.Şu puan avantajı neyin nesi diye düşünüyordum, demek ki bunun içinmiş. Gerçi benim için farketmiyormuş. Ne denk gelirse izlerim kafasındaydım ama iyi seçimler olmuş. İlk haftanın çok üstünde puanlamalar yaptım.
etkinlik başında sana '12 filmi de izleme sözü veriyorum' gibi peşin bir cümle kurmuştum ve söz verdiğim an yapan biriyim. Birazda ondan olduHerkes için muhteşem bir örnek oldun, tebrik ediyorum.
Biraz öyle oldu yok aslında biraz canımı sıkan durumlar vardı, uzaklaşayım bu esnada da filmlere dalayım dedim. Bi de grip belası 10 gündür yakamda, öyle oluncada ev işine bile çok girişemediğim için günde 2 film rahat izleyebildimBen de diyordum Dosi hanım kaç gündür nerelerde, nereye kayboldu Ne yaptın 2-3 gün full film mi izledin sabahtan akşama kadar
Etiketlenmemişim..Şu puan avantajı neyin nesi diye düşünüyordum, demek ki bunun içinmiş. Gerçi benim için farketmiyormuş. Ne denk gelirse izlerim kafasındaydım ama iyi seçimler olmuş. İlk haftanın çok üstünde puanlamalar yaptım.
Bu ekip ekli olduğum bir grupta olan ekipti ondan ve benim manyakça film izleme modumda sıksık konuştuğumuz ekip 🙄 sorryEtiketlenmemişim..
Geçmiş olsun, atlatmışsındır umarım bir sıkıntı yoktur En iyisini yapmışsın. Bu günlerde anca film, dizi izlenir, kitap falan okunur zatenBiraz öyle oldu yok aslında biraz canımı sıkan durumlar vardı, uzaklaşayım bu esnada da filmlere dalayım dedim. Bi de grip belası 10 gündür yakamda, öyle oluncada ev işine bile çok girişemediğim için günde 2 film rahat izleyebildim
Ben daha iyiyim de ama ailede herkes olmuş ve biraz endişeler mevcutGeçmiş olsun, atlatmışsındır umarım bir sıkıntı yoktur En iyisini yapmışsın. Bu günlerde anca film, dizi izlenir, kitap falan okunur zaten
Şaka yapiyorum Dosi hanım (Her şakada bir gerçeklik yatar..)Bu ekip ekli olduğum bir grupta olan ekipti ondan ve benim manyakça film izleme modumda sıksık konuştuğumuz ekip 🙄 sorry
senden trip yemek hoşuma gitti ama önemsemenin bir göstergesidir sonuçtaŞaka yapiyorum Dosi hanım (Her şakada bir gerçeklik yatar..)
Olabilir..senden trip yemek hoşuma gitti ama önemsemenin bir göstergesidir sonuçta
Şu puan avantajı neyin nesi diye düşünüyordum, demek ki bunun içinmiş. Gerçi benim için farketmiyormuş. Ne denk gelirse izlerim kafasındaydım ama iyi seçimler olmuş. İlk haftanın çok üstünde puanlamalar yaptım.
Birkaç gün süreniz var işte acele edin.
Birkaç gün süreniz var işte acele edin.