- Reaksiyon puanı
- 51,343
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Sen bilirsin.Ben ramazandan sonra filmlere dönerim. Bu ramazan ayında dizilerimi tamamlamaya çalişcam (inş)
Sen bilirsin.Ben ramazandan sonra filmlere dönerim. Bu ramazan ayında dizilerimi tamamlamaya çalişcam (inş)
bu flmlerde hayır yoktu zaten diğer partiye katılırız@OzaN adminim özür dilerim katılacaktım güya katılamadım
baş yapıtta 12 de 12 yapmıştım burdada 10 da 6 ile gidiyorum şuan 1 haftada 4 filmide belki tamamlarım sen yokluğunda filmlerde ustalastım vlla
ustalaşan asla bir filme 10 puan vermezbaş yapıtta 12 de 12 yapmıştım burdada 10 da 6 ile gidiyorum şuan 1 haftada 4 filmide belki tamamlarım sen yokluğunda filmlerde ustalastım vlla
hahaha ayy bunlarda benim puanlarıma takmışlar kafayı beğenmediğim olunca acımıyorum evet beğendiklerimede bol kesedenustalaşan asla bir filme 10 puan vermez) daha çok @Tolstoyevski leşmişsin sensevdiğiniz filme 10 üstünde 15 puan sevmediğiniz filme 1 altında - 5 puan veriyorsunuz ? ortasını bulamadınız bir türlü)
ben fazla bol vermiyorum ama sevmediğim filme denk gelince iyi darbe vururumhahaha ayy bunlarda benim puanlarıma takmışlar kafayı beğenmediğim olunca acımıyorum evet beğendiklerimede bol keseden
Eyes Wide Shut tam senlik.bu flmlerde hayır yoktu zaten diğer partiye katılırız)
tamam ona bir bakarım nasıl olsa daha bir hafta süre varmışEyes Wide Shut tam senlik.
Öncelikle @destere'nin film seçme hakkı olmadığı için tişikkirlir admin.İlk mesajda puan durumu güncellendi.
Haftasonuna kadar süre devam ediyor ama kimsenin başka film izlemeye niyeti yok galiba. Film kalitesinin yüksek olduğu bir sezondu ama ilginin düşük olması üzdü.
Başyapıt Festivali'ne geçiyoruz bayram tatilinde. @sürgünüm ve @Danger UA! film seçimlerinizi yollayabilirsiniz. Seçilebilecek film listesi şurada: https://fav10.net/forum/threads/fav10-başyapıt-festivali-1-sezon.255935/
@Çiğdem- @Tolstoyevski @Titanium @MasacRE- @MEnes
The Shining diyorum.İlk mesajda puan durumu güncellendi.
Haftasonuna kadar süre devam ediyor ama kimsenin başka film izlemeye niyeti yok galiba. Film kalitesinin yüksek olduğu bir sezondu ama ilginin düşük olması üzdü.
Başyapıt Festivali'ne geçiyoruz bayram tatilinde. @sürgünüm ve @Danger UA! film seçimlerinizi yollayabilirsiniz. Seçilebilecek film listesi şurada: https://fav10.net/forum/threads/fav10-başyapıt-festivali-1-sezon.255935/
@Çiğdem- @Tolstoyevski @Titanium @MasacRE- @MEnes
Öncelikle Başyapıt Festivalinin üçüncü sezonu olacak. Ondan hemen sonra olur, tahminen Mayıs.Bu etkinlik bir daha ne zaman olacak?
Peki katılma gibi bir durumum olabilir mi?Öncelikle Başyapıt Festivalinin üçüncü sezonu olacak. Ondan hemen sonra olur, tahminen Mayıs.
https://fav10.net/forum/threads/fav10-başyapıt-festivali-2-sezon.259197/
Elbette, memnun oluruz.Peki katılma gibi bir durumum olabilir mi?
O zaman haberdar edersiniz beniElbette, memnun oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?