Skıntı yok kanka.Ben fazla yer varsa katılırım diye demiştim.Sağlık olsun
Var var, herkese yerimiz var.
Skıntı yok kanka.Ben fazla yer varsa katılırım diye demiştim.Sağlık olsun
Ben şuan 5 e kadar müsaitim.Akşam beşiktaşın maçından sonra da sabaha kadar skıntı yok 😂Hepimiz ekleyelim o halde, buradan iletişime geçiyoruz kaç gibi müsait oluyorsun?
Seni ekledik bile lige sadece fikstür konusunda durum çıktı ama o da halledildi sayılırSkıntı yok kanka.Ben fazla yer varsa katılırım diye demiştim.Sağlık olsun
O zaman istiyorsan gel şimdi benim maçlar tamamen bitsin?Ben şuan 5 e kadar müsaitim.Akşam beşiktaşın maçından sonra da sabaha kadar skıntı yok 😂
Defans yapamıyorum ki hiç bu oyunda.Defansın otursa aslında oyun stilin iyi OzanDefans yaparken hiç l2'yi kullanıyor musun?
Tamamdır o zaman bende sıramı bekleyeyim 😂Seni ekledik bile lige sadece fikstür konusunda durum çıktı ama o da halledildi sayılırLig usulü gidildiği için problem olmuyor zaten, herkesle rovanş usulü çift maç yapmak yeterli.
Skıntı yok kaİkinci sezona katılırsın en kötü. Hızlı ilerleniyor gibi.
ben hazırım HanBalta kullanıcı adım 😂O zaman istiyorsan gel şimdi benim maçlar tamamen bitsin?
Defans yapamıyorum ki hiç bu oyunda.L2 nerden çıktı, bilmiyordum hiç.
Maçın şimdi izledim.Oyunun kontrolünü elinize geçiremekte oldukça zorlandınız.İlk çeyrek biterken yenen arka arkaya goller moralinizi bozdu golden sonra rakip hızlı hücümlar ve kontra futboluna döndü.Hem youtube hem twitch'den 2-3 maç canlı yayınlamayı denedim online maçlarda ama korkulan başa geldi, internet hızım felaket lag yaptığı için müsaade etmedi. Canlı yayınlamak zaten o an baya internet alıyor, üstüne bir de online oyun olunca beni 6-8 mbps hız yetersiz kaldı. Hatta youtube ve twitch'e bile yüklenmemiş canlı yayını bağlamama rağmen, üstelik 360p idi...
Şu tarz gol videolarını ve maç özetlerini kaydetmeye çalışacağım...
Tamam ekliyorum şimdi atarım istekSkıntı yok ka
ben hazırım HanBalta kullanıcı adım 😂
Bunu ben de bilmiyordum ama bendeki tuş sistemi karmaşık zaten, pes'e yakın bir sistem var kareyle şut çekiyorum.Şurda anlaşılır bir şekilde anlatmış L2 ve birkaç kuralı anlarsın yaptığın defansın kalitesi 3-4 kat artar
O zaman sen de izle baya işine yararBunu ben de bilmiyordum ama bendeki tuş sistemi karmaşık zaten, pes'e yakın bir sistem var kareyle şut çekiyorum.Defans ise taktiksel defans yani en zor olanı ve allaha emanet gidiyoruz.
İlk yarıda 4 yediğim ManU maçında oyun öyle kastı ki iki pas yapamadım, canlı yayını 70'de kapattıktan sonra gol buldum ama nafile oldu.Maçın şimdi izledim.Oyunun kontrolünü elinize geçiremekte oldukça zorlandınız.İlk çeyrek biterken yenen arka arkaya goller moralinizi bozdu golden sonra rakip hızlı hücümlar ve kontra futboluna döndü.
Youtube videoları çıktı mertlik bozuldu.Şurda anlaşılır bir şekilde anlatmış L2 ve birkaç kuralı anlarsın yaptığın defansın kalitesi 3-4 kat artar
Şu videoyu 360p yayınlamak zorunda kaldım görüntü leş gibi ama buna rağmen lag yaptı, 720p ve 1080p'yi düşünemiyorum bile... İnternet hızı 7-8 mbps değil de @bazinga ninki gibi 70-80'lerde dolaşsaydı keşke takır takır yayınlanabilirdi HD.İlk yarıda 4 yediğim ManU maçında oyun öyle kastı ki iki pas yapamadım, canlı yayını 70'de kapattıktan sonra gol buldum ama nafile oldu.
Videolar sonradan yüklenmiş, şu maçta da adam lag problemi yüzünden maçı terk etti.(edit: hayır etmemiş, o başka maçtı sanırım)
Benim hızın 70-80'lerde dolaştığını nerden çıkardın?Şu videoyu 360p yayınlamak zorunda kaldım görüntü leş gibi ama buna rağmen lag yaptı, 720p ve 1080p'yi düşünemiyorum bile... İnternet hızı 7-8 mbps değil de @bazinga ninki gibi 70-80'lerde dolaşsaydı keşke takır takır yayınlanabilirdi HD.
Aklımda öyle kalmıştı hatta yaşadığın yere fiber gelmesiyle alakalı bir muhabetti ama hatlar karışmış olabilir. 😱Benim hızın 70-80'lerde dolaştığını nerden çıkardın?10 mbps civarı hızım.
Fifa'nın defansı çok değişik maalesef bilmezsen işin zorYoutube videoları çıktı mertlik bozuldu.
Saçma sapan bir şey yani böyle böyle icatlar çıkarıp batırıyorlar oyunu.
Bilgi için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?