Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

Yaşlı bir adamım artık o saatlerde aktif olamayacağımı tahmin etmen lazım. :A Bekleyeceğini bilsem haber verirdim. :(

Bu gece yapalım o zaman 23.00 sularında.

Diğer arkadaşlardan da uygun varsa yapabiliriz gün içinde. :D
Saat ver Ozan şimdi desen şimdi oynarım ben :A

Boşver ya istediğin 5 yıldızlı bir takımı seç :A Baktık öyle çok güçlü oldun 2.maçta biz de 5 yıldızlı takım alırız :D
Güçlülerin daha zayıf olanını alayım o zaman. Chelsea benim olsun. :D Şu an yapabiliriz oyuna girdim güncellemeler falan tamam. Ozan_W kullanıcı adım.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Güçlülerin daha zayıf olanını alayım o zaman. Chelsea benim olsun. :D Şu an yapabiliriz oyuna girdim güncellemeler falan tamam. Ozan_W kullanıcı adım.

Hocaların hocası @bazinga alanda demek...

F08F8B36-BDB4-472C-A363-DCFAE086E15E.jpeg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Biliyorsunuzdur zaten ama “share” tuşuna basılı tutunca ekran görüntüsü alınıyor, maçların sonuç anlarını ekran görüntüsü olarak alırsanız güzel olur. Konuya da ekleriz. :D @bazinga @xdragxx

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Canlıya geçilecek mi?
Hem youtube hem twitch'den 2-3 maç canlı yayınlamayı denedim online maçlarda ama korkulan başa geldi, internet hızım felaket lag yaptığı için müsaade etmedi. Canlı yayınlamak zaten o an baya internet alıyor, üstüne bir de online oyun olunca beni 6-8 mbps hız yetersiz kaldı. Hatta youtube ve twitch'e bile yüklenmemiş canlı yayını bağlamama rağmen, üstelik 360p idi...

Şu tarz gol videolarını ve maç özetlerini kaydetmeye çalışacağım...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam