Aşırı gol yemişiz ya
Neyse Tolsto 4te 4 yapmadığı her ihtimalde şampiyonuz![]()
Hala katılım var mı ?
Evet lig usulü oynandığı ve kronoloji takip edilmediği için katılabilirsin, yazıyorum seni de.Hala katılım var mı ?
O zaman 2 maçım daha var![]()
Vallaha secquin çok iddialı geldi 5 atalım derken 5 yiyebilirizNasıl keyiflendi, 5 attıkça keyifleniyor. Münih gibi.![]()
HanBalta kullanıcı adım .Çok iddialı değilim ama kolay lokma olucağımıda düşünmüyorum 😂@secquin geliyor, onu iddialı gördüm.![]()
Yok ya öyle çok iddialı değilim ama görücez sonuçta yenide değilim oyunda 😂Vallaha secquin çok iddialı geldi 5 atalım derken 5 yiyebiliriz![]()
Tebrikler.xdragxx 5-1 bazinga
xdragxx 6-4 bazinga
Birazcık Fifa geçmişinden bahset o zamanHanBalta kullanıcı adım .Çok iddialı değilim ama kolay lokma olucağımıda düşünmüyorum 😂
HanBalta kullanıcı adım .Çok iddialı değilim ama kolay lokma olucağımıda düşünmüyorum 😂
Yok ya ayarlarız her türlüSkıntı yok kanka.Ben fazla yer varsa katılırım diye demiştim.Sağlık olsun
Eğer anlık olarak atılan goller yenilen goller averajı filan hesaplıyorsa oradan ekran görüntü atarsın o halde, o kadarını yapmıyorsa yeni fikstür tablo oluşturup oradan devam ederiz.Ben excel’den tablo yapar sana da atarım, onla devam ederiz.![]()
Defansın otursa aslında oyun stilin iyi OzanTebrikler.
Keşke önden birkaç hazırlık maçı yapsaymışım. Aylardır oynamadıktan sonra ilk maçta neye uğradığımı şaşırdım.İkinci maçta da 4 kez beraberliği yakalamaya karşın yetmedi maalesef.
![]()
İkinci sezona katılırsın en kötü. Hızlı ilerleniyor gibi.Skıntı yok kanka.Ben fazla yer varsa katılırım diye demiştim.Sağlık olsun