Aşırı gol yemişiz ya
Neyse Tolsto 4te 4 yapmadığı her ihtimalde şampiyonuz
Hala katılım var mı ?
Evet lig usulü oynandığı ve kronoloji takip edilmediği için katılabilirsin, yazıyorum seni de.Hala katılım var mı ?
O zaman 2 maçım daha var
Vallaha secquin çok iddialı geldi 5 atalım derken 5 yiyebilirizNasıl keyiflendi, 5 attıkça keyifleniyor. Münih gibi.
HanBalta kullanıcı adım .Çok iddialı değilim ama kolay lokma olucağımıda düşünmüyorum 😂@secquin geliyor, onu iddialı gördüm.
Yok ya öyle çok iddialı değilim ama görücez sonuçta yenide değilim oyunda 😂Vallaha secquin çok iddialı geldi 5 atalım derken 5 yiyebiliriz
Tebrikler.xdragxx 5-1 bazinga
xdragxx 6-4 bazinga
Birazcık Fifa geçmişinden bahset o zaman Kaç yıldır oynuyorsun? Fut, wc gibi modları sürekli oynar mısın?HanBalta kullanıcı adım .Çok iddialı değilim ama kolay lokma olucağımıda düşünmüyorum 😂
HanBalta kullanıcı adım .Çok iddialı değilim ama kolay lokma olucağımıda düşünmüyorum 😂
Yok ya ayarlarız her türlüSkıntı yok kanka.Ben fazla yer varsa katılırım diye demiştim.Sağlık olsun
Eğer anlık olarak atılan goller yenilen goller averajı filan hesaplıyorsa oradan ekran görüntü atarsın o halde, o kadarını yapmıyorsa yeni fikstür tablo oluşturup oradan devam ederiz.Ben excel’den tablo yapar sana da atarım, onla devam ederiz.
Defansın otursa aslında oyun stilin iyi Ozan Defans yaparken hiç l2'yi kullanıyor musun?Tebrikler.
Keşke önden birkaç hazırlık maçı yapsaymışım. Aylardır oynamadıktan sonra ilk maçta neye uğradığımı şaşırdım. İkinci maçta da 4 kez beraberliği yakalamaya karşın yetmedi maalesef.
İkinci sezona katılırsın en kötü. Hızlı ilerleniyor gibi.Skıntı yok kanka.Ben fazla yer varsa katılırım diye demiştim.Sağlık olsun