Akdere burda fiber yokHangi bölgede ikamet Ediyorsun?
Akdere burda fiber yokHangi bölgede ikamet Ediyorsun?
Tebrikler. İlk maçta uzun süre 1-0 götürdükten sonra üst üste goller yiyince fena halde dağıldık. İkinci maçta 3 puan almak harika teselli oldu. En azından 0 puanla bitirmeyeceğim kesinleşti.
Tebrikler. İlk maçta uzun süre 1-0 götürdükten sonra üst üste goller yiyince fena halde dağıldık. İkinci maçta 3 puan almak harika teselli oldu. En azından 0 puanla bitirmeyeceğim kesinleşti.
Güzel Enes hocanın şampiyonluk ihtimali devre dışı kaldı
İkinci maçta da 1-0'dan 1-1 olunca "aha yine gitti" dedim. Büyük bir baskı kalkmış oldu üzerimden.İlk maçta geriye düştükten sonra 5 gol atabileceğimi pek düşünmemiştim açıkçası, bana da sürpriz oldu o skor. İkinci maçta ise rezildim, pozisyonum bile yok sanırım doğru düzgün. Attığım gol biraz şans eseriydi zaten ceza sahası dışından, kaliteli defans yaptın. Tebrik ederim.
@Sherlock test denemesini yapacak bakalım lag yani kasma durumu olacak mi, olmazsa YouTube’dan izlenir gibi, olursa bile yine bir yolu var ama uğraştırıcı olabilir.Neyse kısmet değilmiş
Kolay gelsin sizlere olursa izleriz@Sherlock test denemesini yapacak bakalım lag yani kasma durumu olacak mi, olmazsa YouTube’dan izlenir gibi, olursa bile yine bir yolu var ama uğraştırıcı olabilir.
Sizinki de eğer olursa bakarsın GS-FB derbisi yaparız ya da oradan izlersin her türlü. 😱Kolay gelsin sizlere olursa izleriz
sokak futbolunu filan hiç oynamadım daha ama evet olabilir, hatta hakemsiz kuralsız modlar filan da vardı onlar da olur arada.Ya bu arada sürekli turnuva için, normal maçlar yapmamız şart değil. Bu sene FIFA'da baya eğlenceli modlar mevcut, hep beraber girersek baya keyif alırız. @bazinga @Tolstoyevski @xdragxx @secquin
sokak futbolunu filan hiç oynamadım daha ama evet olabilir, hatta hakemsiz kuralsız modlar filan da vardı onlar da olur arada.
Sokak futbolu da olur ama, onları zaten oynarız fakat sokak futbolunu nasıl unuttuk. Gerçi 2006'daki gibi özenli değil, sadece stadyum yerine salon gözüküyor gibi ama olsun hatta 2 v 2 filan yapılabilir forumda .Sokak futbolunu ben de oynamadım ve onu kastetmemiştim. Kuralsız modları kastetmiştim, gerçekten çok zevkli oluyor.