Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

Tebrikler. İlk maçta uzun süre 1-0 götürdükten sonra üst üste goller yiyince fena halde dağıldık. İkinci maçta 3 puan almak harika teselli oldu. En azından 0 puanla bitirmeyeceğim kesinleşti. :A

İlk maçta geriye düştükten sonra 5 gol atabileceğimi pek düşünmemiştim açıkçası, bana da sürpriz oldu o skor. İkinci maçta ise rezildim, pozisyonum bile yok sanırım doğru düzgün. Attığım gol biraz şans eseriydi zaten ceza sahası dışından, kaliteli defans yaptın. Tebrik ederim. :A

• Beğendim
Reactions: bazinga
İlk maçta geriye düştükten sonra 5 gol atabileceğimi pek düşünmemiştim açıkçası, bana da sürpriz oldu o skor. İkinci maçta ise rezildim, pozisyonum bile yok sanırım doğru düzgün. Attığım gol biraz şans eseriydi zaten ceza sahası dışından, kaliteli defans yaptın. Tebrik ederim. :A
İkinci maçta da 1-0'dan 1-1 olunca "aha yine gitti" dedim. :A Büyük bir baskı kalkmış oldu üzerimden. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Sokak futbolunu ben de oynamadım ve onu kastetmemiştim. Kuralsız modları kastetmiştim, gerçekten çok zevkli oluyor. :A
Sokak futbolu da olur ama, onları zaten oynarız fakat sokak futbolunu nasıl unuttuk. :A Gerçi 2006'daki gibi özenli değil, sadece stadyum yerine salon gözüküyor gibi ama olsun hatta 2 v 2 filan yapılabilir forumda . :A

• Beğendim
Reactions: Sherlock