Niye ?
Gece @Tolstoyevski ile oynarken deneyeceğim, buraya da bırakırım link. Uyanık olursan bakarsın.
Niye ?
kaç gibi?Gece @Tolstoyevski ile oynarken deneyeceğim, buraya da bırakırım link. Uyanık olursan bakarsın.
İyi bari eğrisi doğrusuna denk geliyor.En erken bir saat.
Hep ilk maç dağılıp ikinci maç toparlanıyorduk bu kez tam tersi oldu. 2 fark yiyince oyun disiplininden fena halde kopma problemini çözmem gerek.
Tebrikler @Tolstoyevski
İki detay beni de güldürdü. Gerçi biri detay falan değildi 1-2 dakika oynayamadık bug'dan dolayı.
İlk maçın ilk yarısında çok komik bir bug meydana geldi, ekran klibi de aldım aslında ama nereye gitti bilmiyorum. Bug o kadar komik geldi ki resmen gülmekten oyuna zor odaklandım.
İkinci maçta ise biraz sert oynadım istemeden. Bir pozisyonda Chelsea duran top kullanacakken adamlarından birinin geri geri giderken benim bir futbolcuya çarpıp birkaç metre sendeleyerek yere düşmesi de güldürdü. @bazinga
1.Maç: Bazinga 2 - 1 Tolstoyevski
2.Maç: Bazinga 2 - 6 Tolstoyevski
Durdurduktan sonra da düzelmeyecek gibiydi aslında ben pasa basınca başladı.İkinci maçta resmen tekmeler havada uçuştu ama oyunun mekaniği sağolsun, bir ara körler sağırlar gibi oynuyorduk Fifa bozmuş dedikleri gerçekten de doğru
O bug sahnesinde resmen gülmekten gözyaşı dökecektim, durdurmasak öyle devam edecekti işin kötüsü.
Maçlardan birinde fark yemeden rahat edemiyorum.@bazinga maçların skorları neden birbirinden bu kadar farklı oluyor?
Birazdan bug sahnesini atacağım becerebilirsem.Linki göremiyorum @Tolstoyevski
İlk maç 2.5 Üst ikinci maç +7 bitmiş.İlk maçın ilk yarısında çok komik bir bug meydana geldi, ekran klibi de aldım aslında ama nereye gitti bilmiyorum. Bug o kadar komik geldi ki resmen gülmekten oyuna zor odaklandım.
İkinci maçta ise biraz sert oynadım istemeden. Bir pozisyonda Chelsea duran top kullanacakken adamlarından birinin geri geri giderken benim bir futbolcuya çarpıp birkaç metre sendeleyerek yere düşmesi de güldürdü. @bazinga
1.Maç: Bazinga 2 - 1 Tolstoyevski
2.Maç: Bazinga 2 - 6 Tolstoyevski
Ah bir de naklen yayın olsaydı tadından yenmezdi.Forum nekadar oyunkolik
Korner kullanılmıyor,kaleci birden ortadan kayboldu.Neden geriye doğru koşuyorlar?