Bana da öyle söylendi ama bekliyoruz.
Sokak futbolu da olur ama, onları zaten oynarız fakat sokak futbolunu nasıl unuttuk. Gerçi 2006'daki gibi özenli değil, sadece stadyum yerine salon gözüküyor gibi ama olsun hatta 2 v 2 filan yapılabilir forumda .
Sokak futbolu online oynanmıyor diye biliyorum ama bi bakın
Ben çoğu zaman müsaitim.Beşiktaşın maçından sonra oynarız isterseniz.Forumdan izlemek isteyenler olursa da twich yada youtube yayınıda açabiliriz 💪Ya bu arada sürekli turnuva için, normal maçlar yapmamız şart değil. Bu sene FIFA'da baya eğlenceli modlar mevcut, hep beraber girersek baya keyif alırız. @bazinga @Tolstoyevski @xdragxx @secquin
Canlı yayını açın artık.Ben çoğu zaman müsaitim.Beşiktaşın maçından sonra oynarız isterseniz.Forumdan izlemek isteyenler olursa da twich yada youtube yayınıda açabiliriz 💪
Nedir o canlı yayın mı?@bazinga kısa zaman içinde mi yoksa yarın mı sana kalmış?
Benim maçlarda çok zor, net hızını gördün 360p bile mahvetti.Nedir o canlı yayın mı?
Yapalım kısa zaman içinde.@bazinga kısa zaman içinde mi yoksa yarın mı sana kalmış?
Sebepsizce aklıma birden bu geldi.O ney gardaş, yarısını bana ver.Benim maçlarda çok zor, net hızını gördün 360p bile mahvetti.
23.00'da ekran karşısında olalım o halde, ben modemi de yeniden başlatayım internet hızı güven vermiyor.Yapalım kısa zaman içinde.
Tamam 6 dakikaya geçiyorum ekran karşısına. Ben de indirilen bir şeyler varsa kontrol edeyim.23.00'da ekran karşısında olalım o halde, ben modemi de yeniden başlatayım internet hızı güven vermiyor.
23.05'de oradayım en geç. Başka bir indirme tamamlanmak üzere.Tamam 6 dakikaya geçiyorum ekran karşısına. Ben de indirilen bir şeyler varsa kontrol edeyim.
Hazırım ben bekliyorum.23.05'de oradayım en geç. Başka bir indirme tamamlanmak üzere.