Link Verde seyredelimHocam benim hızda sıkıntı yok indirme falan mı açık acaba sizde @Moral Veren Adam
Zevkli maçlardı tebrik ederim ben de Aynen baya pozisyona girdin ama ya kaleci tuttu ya da artistik şekilde dışarı gitti şutların@Moral Veren Adam tebrikler Bir tek şu ilk Münih maçında çok kazmalık yapıp elimizden galibiyeti kaçırdık onun dışındaki tüm kazandığın maçlarda üretkenlik olarak üstündün zaten
Bir dahaki oynayışımızda eğer FUT kadron varsa onlarla kapışalım bu santra modundaki takımlara pek hakim değilim sen Liverpool'u iyi buldun ama ben Liverpool gibi kompakt bir takım bulamadım maalesef
Hocam bu kadar iyi oynarken niye hiç Fut'a girişmedin ki tam senlik bir ortam FutZevkli maçlardı tebrik ederim ben de Aynen baya pozisyona girdin ama ya kaleci tuttu ya da artistik şekilde dışarı gitti şutların
Fut yok hocam hiç oynamıyorum onu. Yalnız santra takımlarıyla da gayet iyi oynuyorsun. Benim sezonlardaki istatistik 64 galibiyet 11 mağlubiyet, tum maçları aşırı konsantre oynadım ama topu almakta baya zorlandım
Fut için aşırı zaman harcamak lazım maalesef. Ayrıca bağımlılık yapma ve sinirlendirme özelliği sebebiyle oynamıyorum hocamHocam bu kadar iyi oynarken niye hiç Fut'a girişmedin ki tam senlik bir ortam Fut
Aynen baya zevkli maçlardı son şutlarda hiçbir zaman çok iyi olamadım zaten senin de defans anlayışın çok katı olunca böyle 2'ye 1 boşa bıraktırayım da yapamadım
Bu arada hangi takımlısın? Forumda futbol da çok konuşuyuruz oralarda da aktif olabilirsiniz. Canınız isteyince yine maç yaparız baya zevk aldım ben.
O zaman seni buraya alalımFut için aşırı zaman harcamak lazım maalesef. Ayrıca bağımlılık yapma ve sinirlendirme özelliği sebebiyle oynamıyorum hocam
Senin topa sahip olman baya iyi ben de defansı iyi yapıyorum mecburen yoksa her maç 6 yerim 😀
Fenerliyim bu sene teknik direktör sebebiyle umutluyum ama takım revire döndü adeta, şanssızlık 😄 Olur hocam maç günleri gelirim,Avrupa Ligi başlıyor zaten bu hafta.
Buradaki arkadaşlar da katılım sağlasa lig filan yapsak iyi olur aslında. Bugün Fifa oynayamayacagim ama yarın yine yapabiliriz.
Anladım hocam artık üçümüz oynarız vakit buldukça Tahmin oyunu benlik değil pek iyi değilim tahminlerde 😄O zaman seni buraya alalım
Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu
#Fenerbahçe STADIMIZ: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi (Papazın Çayırı, Kadıköy) 2021-22 Sezonu Kadromuz #1 Altay Bayındır (Kaleci) #35 Berke Özer (Kaleci) #54 Ertuğrul Çetin (Kaleci) #41 Attila Slazai (Defans) #32 Marcel Tisserand (Defans) #4 Serdar Aziz (Defans)...fav10.net
Haftada 40 maç falan ya Fut çok değil günde 6-7 maça denk geliyor aslında ama tabii ki sinir etme huyu fazlasıyla var
Bugün benim de pil bitti zaten artık yarına yaparız Futbola ilgin varsa forumda şöyle bir etkinlik de var bu arada.
Bu sene oyunu oynayan benim dışımda forumda bir @Tolstoyevski var bildiğim bir de lig için öyle çok kalabalık bir grup yok gibi
Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu
https://www.kicktipp.com/fav10superlig/predict @Dosi ile birlikte yürüttüğümüz Süper Lig 2021-2022 Sezonu Kicktipp maç skoru tahmin etkinliği başlıyor... 38 Hafta boyunca sürecek olan Süper Lig 2021-2022 sezonuna dair skor tahminlerini yapacağımız bu sezon ligin ilk yarısı ve ikinci yarısı...fav10.net
Yok hocam bug değil bilerek yaptımAnladım hocam artık üçümüz oynarız vakit buldukça Tahmin oyunu benlik değil pek iyi değilim tahminlerde 😄
Bu arada online oynarken kaleciyi kontrol ediyor gibi oldun ben boş kaleye atacakken. Ben de şaşırıp kalecinin üzerine vurdum. Bilerek mi yaptın yoksa bug mıydı?
İyi taktikmis Bu arada aynı rakiple oynadıkça taktikler ezberleniyor ve maçlar denk geçmeye başlıyor bunu seviyorum.Yok hocam bug değil bilerek yaptım
Kaleciyle karşı karşıyayken R3'e basınca kaleciyi sağa sola oynatabilirsin. Ama biraz alışmaya bağlı ilk başlarda kötü yönetip gol yedirdiğim de çok oluyordu.
Öyle alışıyorsun yavaş yavaş.İyi taktikmis Bu arada aynı rakiple oynadıkça taktikler ezberleniyor ve maçlar denk geçmeye başlıyor bunu seviyorum.
Aramızda kalsın Bayern baya zorluyor hocam Özellikle Sane topu alınca defans paniklemeye başlıyor.Öyle alışıyorsun yavaş yavaş.
Yarın sana karşı Juve'yi mi denesem ki Hızlı bir takım bulamadım bir türlü santrada
Hocam Bayern'de Gnabry ve Lewa çok uyuz kalıyor onlar da hızlı olsa tam takımımAramızda kalsın Bayern baya zorluyor hocam Özellikle Sane topu alınca defans paniklemeye başlıyor.
Lewa boş kalınca golü engellemek için benim adamlar kendilerini oraya buraya fırlatıyor kayarak, vuruşları tehlikeliHocam Bayern'de Gnabry ve Lewa çok uyuz kalıyor onlar da hızlı olsa tam takımım
City de iyiydi aynen de işte bi 6 numara sıkıntısı var orda daLewa boş kalınca golü engellemek için benim adamlar kendilerini oraya buraya fırlatıyor kayarak, vuruşları tehlikeli
City de iyiydi aslında Sterling filan hızlı. Ben liverpool ile 2 senedir oynuyorum o sebeple biraz bütünleştim takımla
Messi'li Psg'yi al hocam, forvet hattı çok fena.City de iyiydi aynen de işte bi 6 numara sıkıntısı var orda da
Her takıma bir şey buluyor gibi olacam ama hem bekleri hem 6-8 numaraları sıkıntı hiç beğenemedimMessi'li Psg'yi al hocam, forvet hattı çok fena.
Bayern baya iyi bence. Önce City ile 2-2 berabere kaldık, sonra da 5-2 kaybettim Bayern'e ve ders çıkardım hatalarımdan ve farklı bir oyun stiline döndüm. O şekilde devam etsem moral de bozulduğu için son maçı da verebilirdim.Her takıma bir şey buluyor gibi olacam ama hem bekleri hem 6-8 numaraları sıkıntı hiç beğenemedim
Benim 3'lüm city, münih, juve olur gibi
Son maç ben hiçbir şey yapamadım niyeyse hak ettim bayaBayern baya iyi bence. Önce City ile 2-2 berabere kaldık, sonra da 5-2 kaybettim Bayern'e ve ders çıkardım hatalarımdan ve farklı bir oyun stiline döndüm. O şekilde devam etsem moral de bozulduğu için son maçı da verebilirdim.
Hocam senin son vuruş biraz sıkıntılı, ben de defansı iyi yapıyorum. Bu biraz zorladı seni skor anlamında. Bakalım neler olacak ilerideki günlerde Bu forumdan 4 kişi çıkmaz mı Fifa oynayacak, grup şeklinde maç yapardık. Daha önce yazmışsınız.Son maç ben hiçbir şey yapamadım niyeyse hak ettim baya