Defte kalın dedim Orta sahaya da defe yardıma gelin dedim.Nasıl geçtin?
Defte kalın dedim Orta sahaya da defe yardıma gelin dedim.Nasıl geçtin?
Fenerbahçe kazanmış
xdragxx kazanmış deseneFenerbahçe kazanmış
tebriklerxdragxx kazanmış desene
izledin mi maçı
İlk golü atana baktebrikler
Son kısma atladım hemen
Yarın Ps'de YouTube açıp dev ekran bakayım
Kesin Mesut bu arada iyice ifşa oldun haİlk golü atana bak
@xdragxx fifada senelerin uzmanı o yüzden kazanması normal yani abartılı bir başarı olayı değil ben tek tük oynuyorum sonuçta Kaldı ki benim de kazandığım maçlar oldu, anlık momentuma göre değişiyor bazentebrikler
Son kısma atladım hemen
Yarın Ps'de YouTube açıp dev ekran bakayım
Hee demi orda da isim soy isim gözüküyorKesin Mesut bu arada iyice ifşa oldun ha
Öyle yahu ekstra başarı öyküsü değil tabii ki 10 maç oynuyorsak 2-3'ünü alıyorsun bu sene fena değil bence@xdragxx fifada senelerin uzmanı o yüzden kazanması normal yani abartılı bir başarı olayı değil ben tek tük oynuyorum sonuçta Kaldı ki benim de kazandığım maçlar oldu, anlık momentuma göre değişiyor bazen
Vmym'de de foto demişsin. Bu kadar ifşa maşallahHee demi orda da isim soy isim gözüküyor
@serhatt sağ olsun boşluğumu buldu Atarız ya daha önce atmadığımız şey değil yarışmadan sonra kaldırırımVmym'de de foto demişsin. Bu kadar ifşa maşallah
Bak bir de safa yatıyor iyice sinir ediyor..Ve sonra @serhatt ....
Görelim bakalım seni
Bulanık fotoyu hatırlamıyorum bile aman neyse yarışma zamanı görürüz işte tüm forumla birlikte o bulanık foto tantanasıda boşuna olmuş olur @TolstoyevskiBak bir de safa yatıyor iyice sinir ediyor..
😡😡 Gıcıklık yaptın pekiVideoları kaldırdım bu arada @Dosi bizim rezil maçı görmesin rezil olmayalım diye
Bence de ayıp etti ne yani sen kazanınca ben de kaldır diyem o zamanBulanık fotoyu hatırlamıyorum bile aman neyse yarışma zamanı görürüz işte tüm forumla birlikte o bulanık foto tantanasıda boşuna olmuş olur @Tolstoyevski
------
😡😡 Gıcıklık yaptın peki
Artık soyadını da biliyorumHee demi orda da isim soy isim gözüküyor
------
Öyle yahu ekstra başarı öyküsü değil tabii ki 10 maç oynuyorsak 2-3'ünü alıyorsun bu sene fena değil bence
Çok geç oldu maalesef bugünlük mümkün değil yarın 12 sonrasına kısmet olsun artık
Üzdü. Senin gibi gececi biri için bu saat geç olmamalı dimi @DosiÇok geç oldu maalesef bugünlük mümkün değil yarın 12 sonrasına kısmet olsun artık