Defte kalın dedimNasıl geçtin?![]()
Defte kalın dedimNasıl geçtin?![]()
Fenerbahçe kazanmış
xdragxx kazanmış deseneFenerbahçe kazanmış![]()
tebriklerxdragxx kazanmış desene
izledin mi maçı![]()
İlk golü atana baktebrikler
Son kısma atladım hemen
Yarın Ps'de YouTube açıp dev ekran bakayım![]()
Kesin Mesutİlk golü atana bak![]()
@xdragxx fifada senelerin uzmanı o yüzden kazanması normal yani abartılı bir başarı olayı değil ben tek tük oynuyorum sonuçtatebrikler
Son kısma atladım hemen
Yarın Ps'de YouTube açıp dev ekran bakayım![]()
Hee demi orda da isim soy isim gözüküyorKesin Mesutbu arada iyice ifşa oldun ha
![]()
Öyle yahu ekstra başarı öyküsü değil tabii ki@xdragxx fifada senelerin uzmanı o yüzden kazanması normal yani abartılı bir başarı olayı değil ben tek tük oynuyorum sonuçtaKaldı ki benim de kazandığım maçlar oldu, anlık momentuma göre değişiyor bazen
![]()
Vmym'de de foto demişsin. Bu kadar ifşa maşallahHee demi orda da isim soy isim gözüküyor![]()
@serhatt sağ olsun boşluğumu bulduVmym'de de foto demişsin. Bu kadar ifşa maşallah![]()
Bak bir de safa yatıyor iyice sinir ediyor..
Bulanık fotoyu hatırlamıyorum bileBak bir de safa yatıyor iyice sinir ediyor..
😡😡 Gıcıklık yaptın pekiVideoları kaldırdım bu arada @Dosi bizim rezil maçı görmesin rezil olmayalım diye![]()
Bence de ayıp etti ne yani sen kazanınca ben de kaldır diyem o zamanBulanık fotoyu hatırlamıyorum bileaman neyse yarışma zamanı görürüz işte tüm forumla birlikte
o bulanık foto tantanasıda boşuna olmuş olur
@Tolstoyevski
------
😡😡 Gıcıklık yaptın peki![]()
Artık soyadını da biliyorumHee demi orda da isim soy isim gözüküyor
------
Öyle yahu ekstra başarı öyküsü değil tabii ki10 maç oynuyorsak 2-3'ünü alıyorsun bu sene fena değil bence
![]()
@serhatt sağ olsun boşluğumu bulduAtarız ya daha önce atmadığımız şey değil yarışmadan sonra kaldırırım
![]()
Sözümü aldım o günü iple çekiyorum caymak yok.
Çok geç oldu maalesef bugünlük mümkün değil yarın 12 sonrasına kısmet olsun artık
Üzdü. Senin gibi gececi biri için bu saat geç olmamalı dimi @DosiÇok geç oldu maalesef bugünlük mümkün değil yarın 12 sonrasına kısmet olsun artık![]()