Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

Neden salzburg demeyeyim?
Salzburg yerine çatladıkapıspor mu diyeyim?
Çünkü Salzburg Avusturya takımı ve hayatımda hiç oynamadım. Bu turnuvadaki 8 maçı da Alman takımı Leipzig ile oynadım. Leipzig farklı Salzburg farklı takımlar farklı ülkeler zira.

Reactions: 12.Adam
İki takımında sahibi aynı kişiler çıktı.Bu ne diyeceksin?
İkisine de Red Bull sponsor olabilir ama ikisi de farklı ülkelerin farklı takımları sonuçta ve geçen sene UEFA kupasında bile karşı karşıya geldiler, öyle ortak kulüpler değiller yani.

Ortak olmasa bile dolaylı da olsa bir bağ var.Bunu inkar edemeyiz.
Tamam inkar edilecek bir şey yok ama ''Salzburg demeyeceğim de ne diyeceğim'' demen ilginç oldu sen de fark etmişsindir o yüzden söyledim, yoksa kardeş kulüpler tabi bir de ABD'deki abileri var.

Tamam inkar edilecek bir şey yok ama ''Salzburg demeyeceğim de ne diyeceğim'' demen ilginç oldu sen de fark etmişsindir o yüzden söyledim, yoksa kardeş kulüpler tabi bir de ABD'deki abileri var.
Orada dikkatsiz davrandığımı kabul ediyorum.
ABD da futbol son birkaç yıldır gelişiyor o yüzden dikkate almak istemedim.

Reactions: Tolstoyevski
Orada dikkatsiz davrandığımı kabul ediyorum.
ABD da futbol son birkaç yıldır gelişiyor o yüzden dikkate almak istemedim.
ABD son dönemde gelişiyor futbol bakımından ama kültürel olarak bizim futbola uzak oldukları için Avrupa daima futbolun beşiği olacak gibi.

Reactions: 12.Adam
ABD son dönemde gelişiyor futbol bakımından ama kültürel olarak bizim futbola uzak oldukları için Avrupa daima futbolun beşiği olacak gibi.
Katılmamak mümkün değil Tolstoy artı Vikipedi den şimdi baktım NBA vari bir statü var konferanslara ayırmışlar.Hepsini tek grupta neden yapmıyorlar?

Reactions: Tolstoyevski
Katılmamak mümkün değil Tolstoy artı Vikipedi den şimdi baktım NBA vari bir statü var konferanslara ayırmışlar.Hepsini tek grupta neden yapmıyorlar?
Hiçbir fikrim yok doğrusu, 3 takım ismi bile sayamam o kadar sıfır ilgi Avrupa harici bölgelere...