Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

Paramparça olduk.

İlk maçtaki frikik golü ve ardından gelen galibiyet sonrası rehavete kapıldık, pahalıya patladı.

Reactions: Tolstoyevski
Aslında ilk maçın da skoru bu maçtan farksız olurdu ama takım o kadar kazma ki Ersun hocamın nelerle uğraştığını bir kez daha anladım

Resmi olarak giden Max Kruse olmasa bu takım Fifa'da zor gol atar

İlk maç şov yaptım hocam, bırakın şimdi kazma olmasalar falan.

Reactions: xdragxx
Diyorum açık alayım yok
Orta saha alayım diyorum hepsi leş
O kadar yıldır Fifa oynarım herhalde oynaması en zor Fenerbahçe bu Fenerbahçe'dir geçen senekiyle beraber

İlk maç ilk yarı 11 şuta 4 şut
Maç sonu 17 şuta 10 şut

Konuya olan ilgi şaşırttı, bu kadar beklemiyordum. Hadi PES'i anlarım da, FIFA'ya bu kadar ilginin olması daha da şaşırtıcı. Hele 2020 versiyonuna olan ilgi daha da şaşırttı.

Dağıldık... Tebrikler hocam.
@Tolstoyevski
Enes, @Tolstoyevski sahaya o kadar güzel yerleşiyor ki boş alan bulmak zorlaşıyor yine de bulduğun fırsatları farkı açmak için kullanamadın.Salzburg'un beraberlik golü tipik kloop taktiği olan "gegenpress" ile buldu.
60.dk da kaleci ile karşı karşıya kaldığında yerden köşeye atmak yerine neden üstüne vurdun.70 ' te direkten dönen top msçın bir başka kırılma anıydı.79 'da Enes,beraberliğe çok yaklaşmıştın direğin dibinden az farkla dışarı çıktı.89'da Enes ne yazık ki "paramparça" olmuştun.Enes,son vuruşlara daha fazla önem vermen gerekir.