Fav10 - Euro 2016 Tahmin Yarışması Puan Durumu

Kural kazananla birlikte farkı bilmek deniyor. Beraberlikte kazanan olmadığı için o koşulu sağlamıyor. :)

Bunun sebebi de beraberliklerin zaten her zaman 2 puan edecek olması. Üstelik beraberlikler genellikle 1-1 veya 0-0 şeklinde olduğundan beraberliği bilen kişinin 3 puan alma ihtimali de çok yüksek. :)
Aslında 2 puan olayı tamamen kaldırılsa sorun çözülecek. Bu şekilde cidden bir haksızlık durumu var çünkü. Zaten bu olay iddaa mantığına da aykırı. Sen diyelim 1-0 skor oynadın. Maç 3-2 bitti para almazsın ki bu durumda :) Bence skoru bilen 3 puan maç sonucunu bilen 1 puan alsa yeterli olur.

Aslında 2 puan olayı tamamen kaldırılsa sorun çözülecek. Bu şekilde cidden bir haksızlık durumu var çünkü. Zaten bu olay iddaa mantığına da aykırı. Sen diyelim 1-0 skor oynadın. Maç 3-2 bitti para almazsın ki bu durumda :) Bence skoru bilen 3 puan maç sonucunu bilen 1 puan alsa yeterli olur.
İddaa ile niye karşılaştırıyorsunuz ki bu tamamen farklı bir şey. 2 puan olayı heyecanı diri tutuyor. Bence farkı tutturmak da önemli. Zaten İddaa'da da handikaplı tahmin olayı çıktı mesela. :):)

Buradan belcika italya macinda belcikaya oynayanlara sesleniyorum belcika kim ki italyayi yenecek cok yanlis tahmin yaptiniz ve kaybettiniz :A bunu söylemek istedim cünkü cogu kisinin belcika dedigini görünce baya bir sasirmistim bundan sonra italyayi hafife almayin derim size :F