bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,325
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Yani eğer öyle olsaydı hep 2 olurdu. Şu an 1 tabii.Anlamadım ben 0-0 dersek 1-1 biterse 1 mi alıyoruz 2 mi?
Yani eğer öyle olsaydı hep 2 olurdu. Şu an 1 tabii.Anlamadım ben 0-0 dersek 1-1 biterse 1 mi alıyoruz 2 mi?
Gel 1.5'da anlaşalımYani eğer öyle olsaydı hep 2 olurdu. Şu an 1 tabii.
O zaman skor belirtmeden direk berabere diyelim 2 puan verin daha iyi değil mi ?Yani eğer öyle olsaydı hep 2 olurdu. Şu an 1 tabii.
Yok işin keyfi orada ya 1 ya 3O zaman skor belirtmeden direk berabere diyelim 2 puan verin daha iyi değil mi ?
Ohoo ben bi daha beraberliğe zor oynarım valla.Yok işin keyfi orada ya 1 ya 3
Diğer olasılıklara göre 3 puan kazanma ihtimalin çok daha fazla.Ohoo ben bi daha beraberliğe zor oynarım valla.
Aslında 2 puan olayı tamamen kaldırılsa sorun çözülecek. Bu şekilde cidden bir haksızlık durumu var çünkü. Zaten bu olay iddaa mantığına da aykırı. Sen diyelim 1-0 skor oynadın. Maç 3-2 bitti para almazsın ki bu durumda Bence skoru bilen 3 puan maç sonucunu bilen 1 puan alsa yeterli olur.Kural kazananla birlikte farkı bilmek deniyor. Beraberlikte kazanan olmadığı için o koşulu sağlamıyor.
Bunun sebebi de beraberliklerin zaten her zaman 2 puan edecek olması. Üstelik beraberlikler genellikle 1-1 veya 0-0 şeklinde olduğundan beraberliği bilen kişinin 3 puan alma ihtimali de çok yüksek.
İddaa ile niye karşılaştırıyorsunuz ki bu tamamen farklı bir şey. 2 puan olayı heyecanı diri tutuyor. Bence farkı tutturmak da önemli. Zaten İddaa'da da handikaplı tahmin olayı çıktı mesela.Aslında 2 puan olayı tamamen kaldırılsa sorun çözülecek. Bu şekilde cidden bir haksızlık durumu var çünkü. Zaten bu olay iddaa mantığına da aykırı. Sen diyelim 1-0 skor oynadın. Maç 3-2 bitti para almazsın ki bu durumda Bence skoru bilen 3 puan maç sonucunu bilen 1 puan alsa yeterli olur.
Belçika - İtalya maçı daha yeni sonuçlandı bir kahve içeyim ondan sonra güncellerim.@sürgünüm bu gece de puanlar gözükecek mi son hali lütfen?
Vallahi gece güncelle de saati fark etmezçok sağol.Belçika - İtalya maçı daha yeni sonuçlandı bir kahve içeyim ondan sonra güncellerim.
@takas | 18 |
@papuleoo | 17 |
@sürgünüm | 17 |
@s10 | 17 |
@ABAY_06 | 16 |
Dördüncü gün sonuçlarıyla güncellendi puan durumu.
İlk beş şöyle:
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @Tolstoyevski @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg
--------------------
@Çiğdem- ilk 5 dışı kaldı, oh olsun.
@s10 çok iyi atak yaptın, tebrikler.
En kötü günüm, ben de 2 puan da kaldım. Böyle birbirine yakın puanlar olunca daha zevkli oluyor, altdakiler de yaklaşsın ki saflar daralsın biraz.0 puan aldım bugün @sürgünüm
Bugün atak yapçam inş.En kötü günüm, ben de 2 puan da kaldım. Böyle birbirine yakın puanlar olunca daha zevkli oluyor, altdakiler de yaklaşsın ki saflar daralsın biraz.
aynen bende sadece ispanya maçından 2 puan alabildim çakıldık bugünEn kötü günüm, ben de 2 puan da kaldım. Böyle birbirine yakın puanlar olunca daha zevkli oluyor, altdakiler de yaklaşsın ki saflar daralsın biraz.