cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,663
- Puanı
- 1,060
4.sün ve her an 1. de olabilir sin vallahioooo 3 puanmı hangi maçı tutturdum acaba![]()
![]()
![]()
4.sün ve her an 1. de olabilir sin vallahioooo 3 puanmı hangi maçı tutturdum acaba![]()
![]()
![]()
Büyük çelişki içinde kız yardım etmek lazım psikoloğa götürelim2 mesaj arasındaki farkı bulun.![]()
Beni ilk beşe almayan seni kınıyorum .ssÜçüncü gün sonuçlarıyla güncellendi puan durumu.
İlk beş şöyle:
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @Tolstoyevski @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MayısKralı @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @BesaleT @gizem ak @Yiğitt @-KADİR- @emree-29
@takas 16 @papuleoo 15 @sürgünüm 15 @Çiğdem- 14 @ABAY_06 13
oooooo 14 puan ve burada ne işin var yemek yap diyen @DarkLenD beyefendiyi eziyorum resmenÜçüncü gün sonuçlarıyla güncellendi puan durumu.
İlk beş şöyle:
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @Tolstoyevski @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MayısKralı @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @BesaleT @gizem ak @Yiğitt @-KADİR- @emree-29
@takas 16 @papuleoo 15 @sürgünüm 15 @Çiğdem- 14 @ABAY_06 13
bugün napcen bakalimoooooo 14 puan ve burada ne işin var yemek yap diyen @DarkLenD beyefendiyi eziyorum resmen![]()
![]()
@sürgünüm @halukerogluFOX @sürgünüm @EFE UYSAL ayy ben almanyaya yarı türkiye derken orada yaşayan insanları kast ettim onların topunu yabancılar oynuyor sonucta ama türkiyenin topunu türkler oynadığı için bir halt olmaz dedim başarımı gölgelemeye çalışmışsınız![]()
![]()
![]()
''Almanya yarı Türkiye sayılır, rahat kazanır'' derken bunu mu kastettin? Yalnız Türkiye'ye gelince ''beceriksiz bunlar kazanamaz'' demişsin?oooooo 14 puan ve burada ne işin var yemek yap diyen @DarkLenD beyefendiyi eziyorum resmen![]()
![]()
@sürgünüm @halukerogluFOX @sürgünüm @EFE UYSAL ayy ben almanyaya yarı türkiye derken orada yaşayan insanları kast ettim onların topunu yabancılar oynuyor sonucta ama türkiyenin topunu türkler oynadığı için bir halt olmaz dedim başarımı gölgelemeye çalışmışsınız![]()
![]()
![]()
tebrik ederim başka ne diyebilirim kioooooo 14 puan ve burada ne işin var yemek yap diyen @DarkLenD beyefendiyi eziyorum resmen![]()
![]()
![]()
![]()
haha ben okadar detaylı bilmem almanyada yaşayan türkleri kast ettim türkleride türk erkekleri top oynuyor diye dedim yabancılar daha iyi oynuyor senin almanyada türk oyuncu dediğin sadece mesutu biliyorum ilkayı emreyi bilmem''Almanya yarı Türkiye sayılır, rahat kazanır'' derken bunu mu kastettin? Yalnız Türkiye'ye gelince ''beceriksiz bunlar kazanamaz'' demişsin?
Almanya'nın kadrosunda Mesut Özil, Emre Can ve sakat olduğu için 23 kişilik kadroda bulunmayan İlkay Gündoğan var onları n'apacağız?
Ya da Türk Milli takımında Almanya'da doğup büyümüş Cenk Tosun, Hakan Çalhanoğlu, Olcay Şahan, Yunus Mallı, Nuri Şahin, Danimarka'dan Emre Mor vs. birçok isim var.
Tamam da beraberlikte fark yoktur hiçbir zaman.2 farkı bilirsen 2 alırsın
Aynen düşündüm de saçmaTamam da beraberlikte fark yoktur hiçbir zaman.Saçma değil mi?
Bug buldum.
O zaman her maça beraberlik. Skor tutarsa 3 eğer tutmazsa beraberlikten 2 puan. İyi iş valla.![]()
Benim anladığım şu. Örnek Türkiye ve İspanya maçı 3-1 bitti. Sen bu maça 2-0 demişsen farkı bildiğin için 2 puan alırsın, 1-0 dersen 1 puan alırsın, skoru bilirsen zaten tam puan alırsın. Ha şöyle bir şey var beraberlik konusunda büyük sıkıntı var ama o da bir şansa bakar.
Kesinlikle haklısın. İddaa'da bile beraberliğin oranı yüksektir. 1 puan verilmesi biraz tuhaf olmuş. Burdan yetkililere duyurulurİnanılmaz vasat, daha doğrusu şanssız başladık. 1-0 dediğimiz tutuyor ama tam tersi tutuyor genelde, umarım sonuncu olmam.
Bu arada arada maçın sonucu ile birlikte aradaki skor farkını doğru tahmin eden 2 puan alıyorken 2-2 bitmiş bir maça yapılan 1-1 tahmininin 1 puan alması bence kurala aykırı ve bugsal bir sorun? Sonuçta beraberlikte de aradaki skor farkını doğru tahmin edilmiş olur, üstelik beraberliği tahmin etmek daha zor olduğu için 1 puan ile karşılık görmesi bence adaletli değil?
2-1 biten maç için 1-0 diye tahminde bulunmak 2 puan,
4-4 biten maç için 3-3 diye tahminde bulunmak 1 puan?
@sürgünüm @OzaN
İnanılmaz vasat, daha doğrusu şanssız başladık. 1-0 dediğimiz tutuyor ama tam tersi tutuyor genelde, umarım sonuncu olmam.
Bu arada arada maçın sonucu ile birlikte aradaki skor farkını doğru tahmin eden 2 puan alıyorken 2-2 bitmiş bir maça yapılan 1-1 tahmininin 1 puan alması bence kurala aykırı ve bugsal bir sorun? Sonuçta beraberlikte de aradaki skor farkını doğru tahmin edilmiş olur, üstelik beraberliği tahmin etmek daha zor olduğu için 1 puan ile karşılık görmesi bence adaletli değil?
2-1 biten maç için 1-0 diye tahminde bulunmak 2 puan,
4-4 biten maç için 3-3 diye tahminde bulunmak 1 puan?
@sürgünüm @OzaN
Anlamadım ben 0-0 dersek 1-1 biterse 1 mi alıyoruz 2 mi?Kural kazananla birlikte farkı bilmek deniyor. Beraberlikte kazanan olmadığı için o koşulu sağlamıyor.
Bunun sebebi de beraberliklerin zaten her zaman 2 puan edecek olması. Üstelik beraberlikler genellikle 1-1 veya 0-0 şeklinde olduğundan beraberliği bilen kişinin 3 puan alma ihtimali de çok yüksek.![]()