Fav10 - Euro 2016 Tahmin Yarışması Puan Durumu

aa baya başarılı yarıştım bence 1 maç kalmış sanırım ilk 10 da büyük ihtimalle kalırım amacımda buydu
Ben 2. olamadım yine ama olsun hiç bilgim yok maçla biliyorsun zati ermişlik güçlerimi kullanmıştım gene ve yine iyi gittim D
sağolun Türkiye'm
!!
D:

ilk 4 çok yakın bitmiş ya 1 puanla şampiyonluk gitmiş çeyrek ve yarı finallerde çok az puan aldık şans yanımda değildi herneyse tebrikler @s10 aradan sıyrıldın ne ara lider olup sessiz sedasız lider bitirdin.))

Çeyrek finalden beri puanlama sisteminin gazabına uğradık. Bugünkü maça 1-1 değil de 0-0 demiş olsam yine şampiyon tamamlayacaktık.

Neyse bunlar bahane değil, kazananı tebrik ediyoruz. Ödülünü @OzaN takdim edecektir.

Tekrar tebrikler. @s10

Şampiyonluk yarışı çok çekişmeli geçmiş ama yarışın büyük kısmını lider tamamlayan @s10 son gülen olmuş, tebrikler.

@s10 bey tebrik ederim
ayrıca İlk 5e giren beyleri ve de elinin hamuruyla erkek işine karışıp kendini futboldan anladığını sanan arkadaşlarımızı geçen @Çiğdem- hanımı da tebrik ederim
hhaah daha ne konusuyorsun sen bee 7.sırada 45 puanım var aslında 5.sırayı 2 kişi paylaşmış yanı 6.sırada sayılırım 5-6 kişi dısında tüm erkekleri geçmişim

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, çok eğlenceliydi ve çekişmeli geçti turnuva. @sürgünüm @takas @ABAY_06 'da gerçekten hakettiniz, neticede güzeldi turnuva , tebrik dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

tebrikler @s10
bizde kıl payı kaçırımışız sağlık olsun