Fav10 - Euro 2016 Tahmin Yarışması Puan Durumu

aa baya başarılı yarıştım bence 1 maç kalmış sanırım ilk 10 da büyük ihtimalle kalırım amacımda buydu :F
Ben 2. olamadım yine ama olsun hiç bilgim yok maçla biliyorsun zati ermişlik güçlerimi kullanmıştım gene ve yine iyi gittim D:D :D :D :D sağolun Türkiye'm :D!! :D :D D:

ilk 4 çok yakın bitmiş ya 1 puanla şampiyonluk gitmiş çeyrek ve yarı finallerde çok az puan aldık şans yanımda değildi herneyse tebrikler @s10 aradan sıyrıldın ne ara lider olup sessiz sedasız lider bitirdin.))

Çeyrek finalden beri puanlama sisteminin gazabına uğradık. Bugünkü maça 1-1 değil de 0-0 demiş olsam yine şampiyon tamamlayacaktık.

Neyse bunlar bahane değil, kazananı tebrik ediyoruz. Ödülünü @OzaN takdim edecektir.

Tekrar tebrikler. @s10

@s10 bey tebrik ederim :) ayrıca İlk 5e giren beyleri ve de elinin hamuruyla erkek işine karışıp kendini futboldan anladığını sanan arkadaşlarımızı geçen @Çiğdem- hanımı da tebrik ederim :A
hhaah daha ne konusuyorsun sen bee 7.sırada 45 puanım var aslında 5.sırayı 2 kişi paylaşmış yanı 6.sırada sayılırım 5-6 kişi dısında tüm erkekleri geçmişim :A :A :A

hhaah daha ne konusuyorsun sen bee 7.sırada 45 puanım var aslında 5.sırayı 2 kişi paylaşmış yanı 6.sırada sayılırım 5-6 kişi dısında tüm erkekleri geçmişim :A :A :A
Övelim de tebrik edelim dedik yazdıklarına bak :T: 25.olmuşum insan bi moral verir :A

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, çok eğlenceliydi ve çekişmeli geçti turnuva. @sürgünüm @takas @ABAY_06 'da gerçekten hakettiniz, neticede güzeldi turnuva , tebrik dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.