Fav10 Enleri - 2019/2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@batuhankaralar seni en eğlenceli kısma ayarlamıştım. Mesaja tepki bile bırakmamışsın :S

Reactions: batuhankaralar

Önemli bir takım düzenlemeler gerçekleştirildi.
@batuhankaralar

Son düzenleme:

Etmemişim, teşekkür mesajı yazmışım senin hazırladığın gün ama kalmış burada. Konu hortlamış bugün, girip bakınca fark ettim.
Tabii silmek durumunda kaldım o mesajı, o güne uygun olarak yazılmıştı.

Aslında sadece ortak nokta kısmını kastediyordum ama farklı kategorilerde, beni sıvayarak önemli değişiklikler yapmanız da hoş bir durum tabii Dosi hanım.
Tekrardan teşekkür ediyorum.
(Şu ilk kullandığım emojiyi de çok kullanmam, sıva amacıyla kullanayım dedim.
)

Reactions: Angelica and Dosi
@Araf ve @Tolstoyevski 'den sonra ortak nokta kısmına sende takıldın
. Her yerde sizden söz ettiğim için orayı boş bırakmak istedim
kimisini sadece tek bir mevzudan eklerken çoğunuzla çok fazla paylşımım olmasına rağmen o kısma eklemedim

Peki @Sherlock Bey, siz beni ortak noktası olan üyeler kısmına eklememişken benim eklememi niye bekliyorsunuz?
@MasacRE @MEnes

Yakışmadı, kendimi kınıyorum. Ancak ben unutkan bir bireyim Dosi hanım, kesin unutmuşumdur.

Bu arada açıklamanızdan tatmin oldum, yine ince düşünmüşsünüz.
Biz de geldik burada, "biz neden yokuz" diye şov yapıyoruz. Kendimi ikinci kez kınıyorum.

Reactions: Dosi
Kendini eleştirip şov yaptığını kabul ettiğin için ben de mesajınızı samimi bulup bahanenizi kabul ediyorum

Yalnız lütfen şu müthiş hafızanın hakkını verin

Reactions: Sherlock

Bu konuda @Araf ve @Sherlock 'a tamamen katılıyorum ve ''ortak nokta'' söz öbeğinin anlamını tam düz anlamda yorumladığını düşünüyorum o yüzden aslında hepimiz haklı gibiyiz
Ama birileriyle ne kadar çok konuşup sohbet halinde olunuyorsa, hatta kahve bardağının içine dört beş isim yeri geldiğinde yazılıyorsa orada ortak nokta çoktan vardır demektir ve kızma ama esas ayıp ortak noktaya yazılmamaktadır
(Psikolojik avantajı ele geçirdik, defans yok
@Sherlock )

Dünkü hatayı yapmamak adına hemen uyuma moduna geçeceğim. Sonraki gelişimde cevap vereceğim ama şunu diyeyim. @Sherlock ta beni eklememiş yani onun kendisini haklı görme lüksü yok

Dünkü hatayı yapmamak adına hemen uyuma moduna geçeceğim. Sonraki gelişimde cevap vereceğim ama şunu diyeyim. @Sherlock ta beni eklememiş yani onun kendisini haklı görme lüksü yok
Adam sonuçta dedektiflikten doktorluğa terfi edip top sakal bıraktıktan bir süre sonra geleceği görme ve olasılıkları hesaplama yeteneği kazandı, yani senin yazmayacağını biliyordu o yüzden eklememiş seni önceden...

Reactions: Dosi and Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...