Fav10 Enleri - 2019/2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devamı menajerlik konusunda ve oraya da yanlışlıkla en listesi atarsam tam olacak. :A
Aman sakın.....
En listesi bozar orayı ama menajerlik kısımları yakışır buraya :A :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Aserat @Sherlock @Araf @Tolstoyevski @MEnes @bazinga @xBUGRAx
En Güzel Kullanıcı Adı: @Buhrany @Araf @Turkuazz
@dreamy @Sherlock @AteşBöceği @Tolstoyevski @titreyenadam @Dosi @MasacRE @Bully @serhatt @bazinga @eskici @Maskeli Fedai @Billy Kane @Hachiko @Forumdash

En Güzel Avatarlı Üye:
@Forumdash @MEnes @Araf @mrt-06 @Turkuazz @Dosi @bazinga
@Bully @offensive @alperuz @Yakamoz-Asi @Billy Kane @serhatt

En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski @Araf @The_Erinch @bazinga @Sherlock @MEnes @MasacRE
En İyi Yönetici: @Sherlock @Aserat @emreemreu @Özgür @mrt-06 @bazinga @Bully
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @bazinga @xemrexxx
En Ciddi Üye: @emreemreu @Araf @xdragxx @mesmeso61 @BesaleT
En Sinirli Üye:
En Sabırlı Üye: @bazinga @vadikızı @Dosi @hayret bi şey @pompy @Özgür
En Komik Üye: eğlenceli üyeler ile aynı
En Filozof Üye: @The_Erinch @Tolstoyevski @Araf
En Fanatik Üye: @Tolstoyevski @12.Adam @pompy @vadikızı @Hachiko @MayısKralı @Maskeli Fedai
En Geveze Üye: @serhatt @xemrexxx
En Eğlenceli Üye: SABAR grubum (M+S+M+T) @eskici @DR @Forumdash @batuhankaralar
@xemrexx
En Duygusal Üye: @The_Erinch @Ahmed @Tolstoyevski
En Özlenilen Üye: @Doğu @sürgünüm @ozmoturk @denizz19 @Yakamoz-Asi @dizikolik @destere
@FaJi
En Unutulmayacak Üye: @Doğu
En Çok Tartıştığınız Üye: SABAR grubum
En Tarafsız/Objektif Üye: @MasacRE @MEnes @emreemreu @Sherlock @Tolstoyevski @Araf @Dosi @Turkuazz
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @pompy
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye:
@Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Özgür @The_Erinch @serhatt @alperuz @Yiğitt @Turkuazz @mrt-06 @denizz19
@kerem @xBUGRAx

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye:
@Sherlock @kerem @serhatt @Emre Ozansoy @Aserat @Özgür @xBUGRAx @mrt-06 Dosi
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @alperuz @The_Erinch @Emre Ozansoy

En Iyimser Üye: @Turkuazz @vadikızı @Dosi @Tolstoyevski
En Kötümser (eleştiri yapan) Üye: @Silinmiş Üye @DarkLegenD @DR (eleştiri kısmı)
En Çalışkan Üye:
@Sherlock @serhatt @kerem @Emre Ozansoy @Dosi @bazinga @Bully @mrt-06
En Acayip Üye: @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @pompy
En Deli Dolu Üye: @xBUGRAx
@batuhankaralar seni en eğlenceli kısma ayarlamıştım. Mesaja tepki bile bırakmamışsın :S

• Güldürdün
Reactions: batuhankaralar
Fazla ertelememek adına aklıma geldiği kadarıyla yapmak istedim, değişiklikler yapabilirim.

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Aserat @Araf @MEnes @bazinga @Tolstoyevski @DarkLegenD
En Güzel Kullanıcı Adı: @Özgür @Hachiko @Tolstoyevski @Dosi @Sherlock @titreyenadam @MEnes ( :A )
En Güzel Avatarlı Üye: @mrt-06 @MasacRE @mesmeso61 @xdragxx @Dosi @Ahmed (Güncel avatarlara göre.)
En İyi Yorumcu Üye: @MEnes @Aserat @bazinga @Araf @Tolstoyevski
En İyi Yönetici: @Bully @bazinga @Aserat @Özgür @emreemreu ve yakın zamanda bıraktığı için @mrt-06.
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx
En Ciddi Üye: @mesmeso61 @emreemreu @hayret bi şey
En Sinirli Üye: @Silinmiş Üye ve @batuhankaralar (Sinirlenip sürekli forumu bırakmasından ötürü, başka bir anlamı yok. :A)
En Sabırlı Üye: @Dosi @bazinga
En Komik Üye: @Maskeli Fedai @MEnes @eskici ( :A )
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Fanatik Üye: @Tolstoyevski @takas @haluk792 @batuhankaralar ve @xBUGRAx (FOX ve #Adalet. :A)
En Geveze Üye: @Çiğdem @xemrexxx
En Eğlenceli Üye: @Maskeli Fedai @MEnes @Dosi @MasacRE @Bully @denizz19 @batuhankaralar
En Duygusal Üye: @Dosi @vadikızı
En Özlenilen Üye: @Doğu @destere @XanTier @sürgünüm
En Unutulmayacak Üye: @Doğu
En Çok Tartıştığınız Üye: En çok diyebileceğim kimse yok herhalde yakın zamanda.
En Tarafsız/Objektif Üye: @Bully @Özgür @emreemreu @Aserat @bazinga @MasacRE @MEnes
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Maskeli Fedai (Sayın Gs'li dostumla kebap yeme düşüncesi... :A)
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Bully @S.G.A.T. @Tolstoyevski
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Aserat @mrt-06 @bazinga (Filmler sebebiyetiyle) ve @Dosi.
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @alperuz @The_Erinch @phoebebuffay @12.Adam
En İyimser Üye: @Dosi @Turkuazz @vadikızı
En Kötümser (eleştiri yapan) Üye: @DarkLegenD @Tolstoyevski (Eleştiri kısmı için) ve @Silinmiş Üye.
En Çalışkan Üye: @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi (Yavaş konu açın. :A) ve Fav10 Top10 sebebiyle @tolgab.
En Acayip Üye: @Forumdash @DarkLegenD
En Deli Dolu Üye: @pompy

Önemli bir takım düzenlemeler gerçekleştirildi. :A @batuhankaralar

Son düzenleme:
Teşekkür etmemişmiydin 😱
Hangi kategoriyi istemiştiniz. Yapın itirazınızı :A
Şimdi baktım da konu beğenme kısmına unutmuşum 😱 abo çalışkanlık kısmınıda unutmuşum :A 2 senedir en çalışkan yeşil mod diye söylene söylene ayarlamamam benim ayıbım :A spor konuların sinema konularını özellikle herzaman kaliteli bulmuşumdur :bhr:
O iki kısmı editleyeceğim ama acaba sen hangisinde eksiklik gördün?

Etmemişim, teşekkür mesajı yazmışım senin hazırladığın gün ama kalmış burada. Konu hortlamış bugün, girip bakınca fark ettim. :A Tabii silmek durumunda kaldım o mesajı, o güne uygun olarak yazılmıştı. :A

Aslında sadece ortak nokta kısmını kastediyordum ama farklı kategorilerde, beni sıvayarak önemli değişiklikler yapmanız da hoş bir durum tabii Dosi hanım. :A Tekrardan teşekkür ediyorum. :bhr: :A (Şu ilk kullandığım emojiyi de çok kullanmam, sıva amacıyla kullanayım dedim. :A)

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
Etmemişim, teşekkür mesajı yazmışım senin hazırladığın gün ama kalmış burada. Konu hortlamış bugün, girip bakınca fark ettim. :A Tabii silmek durumunda kaldım o mesajı, o güne uygun olarak yazılmıştı. :A

Aslında sadece ortak nokta kısmını kastediyordum ama farklı kategorilerde, beni sıvayarak önemli değişiklikler yapmanız da hoş bir durum tabii Dosi hanım. :A Tekrardan teşekkür ediyorum. :bhr: :A (Şu ilk kullandığım emojiyi de çok kullanmam, sıva amacıyla kullanayım dedim. :A)
@Araf ve @Tolstoyevski 'den sonra ortak nokta kısmına sende takıldın:A. Her yerde sizden söz ettiğim için orayı boş bırakmak istedim :A kimisini sadece tek bir mevzudan eklerken çoğunuzla çok fazla paylşımım olmasına rağmen o kısma eklemedim :A
Peki @Sherlock Bey, siz beni ortak noktası olan üyeler kısmına eklememişken benim eklememi niye bekliyorsunuz? :A @MasacRE @MEnes

@Araf ve @Tolstoyevski 'den sonra ortak nokta kısmına sende takıldın:A. Her yerde sizden söz ettiğim için orayı boş bırakmak istedim :A kimisini sadece tek bir mevzudan eklerken çoğunuzla çok fazla paylşımım olmasına rağmen o kısma eklemedim :A
Peki @Sherlock Bey, siz beni ortak noktası olan üyeler kısmına eklememişken benim eklememi niye bekliyorsunuz? :A @MasacRE @MEnes

Yakışmadı, kendimi kınıyorum. Ancak ben unutkan bir bireyim Dosi hanım, kesin unutmuşumdur. :A

Bu arada açıklamanızdan tatmin oldum, yine ince düşünmüşsünüz. :A Biz de geldik burada, "biz neden yokuz" diye şov yapıyoruz. Kendimi ikinci kez kınıyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yakışmadı, kendimi kınıyorum. Ancak ben unutkan bir bireyim Dosi hanım, kesin unutmuşumdur. :A

Bu arada açıklamanızdan tatmin oldum, yine ince düşünmüşsünüz. :A Biz de geldik burada, "biz neden yokuz" diye şov yapıyoruz. Kendimi ikinci kez kınıyorum. :A
Kendini eleştirip şov yaptığını kabul ettiğin için ben de mesajınızı samimi bulup bahanenizi kabul ediyorum :A
Yalnız lütfen şu müthiş hafızanın hakkını verin :A
20200322_174405.png

• Güldürdün
Reactions: Sherlock

Bu konuda @Araf ve @Sherlock 'a tamamen katılıyorum ve ''ortak nokta'' söz öbeğinin anlamını tam düz anlamda yorumladığını düşünüyorum o yüzden aslında hepimiz haklı gibiyiz :A Ama birileriyle ne kadar çok konuşup sohbet halinde olunuyorsa, hatta kahve bardağının içine dört beş isim yeri geldiğinde yazılıyorsa orada ortak nokta çoktan vardır demektir ve kızma ama esas ayıp ortak noktaya yazılmamaktadır :A
(Psikolojik avantajı ele geçirdik, defans yok :A @Sherlock )

Bu konuda @Araf ve @Sherlock 'a tamamen katılıyorum ve ''ortak nokta'' söz öbeğinin anlamını tam düz anlamda yorumladığını düşünüyorum o yüzden aslında hepimiz haklı gibiyiz :A Ama birileriyle ne kadar çok konuşup sohbet halinde olunuyorsa, hatta kahve bardağının içine dört beş isim yeri geldiğinde yazılıyorsa orada ortak nokta çoktan vardır demektir ve kızma ama esas ayıp ortak noktaya yazılmamaktadır :A
(Psikolojik avantajı ele geçirdik, defans yok :A @Sherlock )
Dünkü hatayı yapmamak adına hemen uyuma moduna geçeceğim. Sonraki gelişimde cevap vereceğim ama şunu diyeyim. @Sherlock ta beni eklememiş yani onun kendisini haklı görme lüksü yok :A

Dünkü hatayı yapmamak adına hemen uyuma moduna geçeceğim. Sonraki gelişimde cevap vereceğim ama şunu diyeyim. @Sherlock ta beni eklememiş yani onun kendisini haklı görme lüksü yok :A
Adam sonuçta dedektiflikten doktorluğa terfi edip top sakal bıraktıktan bir süre sonra geleceği görme ve olasılıkları hesaplama yeteneği kazandı, yani senin yazmayacağını biliyordu o yüzden eklememiş seni önceden...

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...