Takılıyorum canım biliyorum.Anam ne biliyim 6 sene geçmiş o zamanlar Show'a çok saldırıyordun belki de haset etmişimdir, yoksa duygularımı biliyorsun her seferinde yazıyırum. Haksızlık etme bana.
Yapacağım inşallah son gün ne zaman.
Yapacağız dediysek yaparız.Tehlikeli bir cümle gelmiş, bunu diyenlerin bu tarz listeleri yapma oranı nedir. @Dosi
Yapacağız dediysek yaparız.
Tehlikeli bir cümle gelmiş, bunu diyenlerin bu tarz listeleri yapma oranı nedir. @Dosi
Normal şartlarda %10 ama bu etkinliğin baş mimarı Atacan olduğu için yapma olasılığı %100Yapacağız dediysek yaparız.
Çok güzel yerlere etiketlemişsin. Hele en sabırlı kısmı son günler için tam uydu. Teşekkür ederim hepsi için. Tanışma kısmında aynı duyguları hissediyoruz.Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Aserat @Sherlock @Araf @Tolstoyevski @MEnes @bazinga @xBUGRAx
En Güzel Kullanıcı Adı: @Buhrany @Araf @Turkuazz
@dreamy @Sherlock @AteşBöceği @Tolstoyevski @titreyenadam @Dosi @MasacRE @Bully @serhatt @bazinga @eskici @Maskeli Fedai @Billy Kane @Hachiko @Forumdash
En Güzel Avatarlı Üye:
@Forumdash @MEnes @Araf @mrt-06 @Turkuazz @Dosi @bazinga
@Bully @offensive @alperuz @Yakamoz-Asi @Billy Kane @serhatt
En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski @Araf @The_Erinch @bazinga @Sherlock @MEnes @MasacRE
En İyi Yönetici: @Sherlock @Aserat @emreemreu @Özgür @mrt-06 @bazinga @Bully
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @bazinga @xemrexxx
En Ciddi Üye: @emreemreu @Araf @xdragxx @mesmeso61 @BesaleT
En Sinirli Üye:
En Sabırlı Üye: @bazinga @vadikızı @Dosi @hayret bi şey @pompy @Özgür
En Komik Üye: eğlenceli üyeler ile aynı
En Filozof Üye: @The_Erinch @Tolstoyevski @Araf
En Fanatik Üye: @Tolstoyevski @12.Adam @pompy @vadikızı @Hachiko @MayısKralı @Maskeli Fedai
En Geveze Üye: @serhatt @xemrexxx
En Eğlenceli Üye: SABAR grubum (M+S+M+T) @eskici @DR @Forumdash @batuhankaralar
@xemrexx
En Duygusal Üye: @The_Erinch @Ahmed @Tolstoyevski
En Özlenilen Üye: @Doğu @sürgünüm @ozmoturk @denizz19 @Yakamoz-Asi @dizikolik @destere
@FaJi
En Unutulmayacak Üye: @Doğu ♥
En Çok Tartıştığınız Üye: SABAR grubum
En Tarafsız/Objektif Üye: @MasacRE @MEnes @emreemreu @Sherlock @Tolstoyevski @Araf @Dosi @Turkuazz
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @pompy
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye:
@Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Özgür @The_Erinch @serhatt @alperuz @Yiğitt @Turkuazz @mrt-06 @denizz19
@kerem @xBUGRAx
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @kerem @serhatt @Emre Ozansoy @Aserat @Özgür @xBUGRAx @mrt-06 Dosi
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @alperuz @The_Erinch @Emre Ozansoy
En Iyimser Üye: @Turkuazz @vadikızı @Dosi @Tolstoyevski
En Kötümser (eleştiri yapan) Üye: @Silinmiş Üye @DarkLegenD @DR (eleştiri kısmı)
En Çalışkan Üye: @serhatt @kerem @Emre Ozansoy @Dosi @bazinga @Bully @mrt-06
En Acayip Üye: @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @pompy
En Deli Dolu Üye: @xBUGRAx
Ödevlerim var Dosi hanım )
Yani? 18ine kadar yapma durumun var mı yoksa yok mu?
20 mayıstan itibaren barışırız yine ama ozaman kadar şu sebepten dolayı biraz trip atabilirim ) şuan küs değilim ama. 18 Mayıs'a kadar umudum var) Günü bitiğinde birşey gelmeyince ozaman sanada @MasacRE ye de biraz surat asacağım ) @MEnesHayır yok )
20 mayıstan itibaren barışırız yine ama ozaman kadar şu sebepten dolayı biraz trip atabilirim ) şuan küs değilim ama. 18 Mayıs'a kadar umudum var) Günü bitiğinde birşey gelmeyince ozaman sanada @MasacRE ye de biraz surat asacağım ) @MEnes
Ha bi de sonuç açıklanınca da sadece bir kaç saatlik surat asarım. Bayramdan sonra eski tas eski hamam olunur ) yani küslük bitir mevzu unutulur )
Derslerin var sözde ama başka konularda car car konuşup dolanmayı biliyorsun ) ama şunun şurasında bayrama ne kaldı ki )
Dersler salındıDerslerin var sözde ama başka konularda car car konuşup dolanmayı biliyorsun ) ama şunun şurasında bayrama ne kaldı ki )
Eh ozaman iki kat trip gelecek 😏Dersler salındı
Pompy devir biriktirme devri. Çalışmıyorum. Paramı idareli harcamalıyım
Tribe trip )))Eh ozaman iki kat trip gelecek 😏
Senin hakkın yok tribe )Tribe trip )))
Haklısın ama oraya ödemediğim paramda bende kalmış oldu. Ben gerçekten ihtiyacı olunan yerlere para verilmesi taraftarıyımvirüsten önce @Dosi