Benim gidişime en az 2 yıl var daha da uzayabilir hatta hiç gitmeyebilirim.Sen de beni yazarsın artıkseviliyorsun çimen gözlüm
Biz oraya poşet olarak gideceğiz sen de alt devre çöp poşeti olarak gel de sana eziyet edeyim.
Benim gidişime en az 2 yıl var daha da uzayabilir hatta hiç gitmeyebilirim.Sen de beni yazarsın artıkseviliyorsun çimen gözlüm
Biz oraya poşet olarak gideceğiz sen de alt devre çöp poşeti olarak gel de sana eziyet edeyim.
Bedelli askerlik vuracak mı bakalımBenim gidişime en az 2 yıl var daha da uzayabilir hatta hiç gitmeyebilirim.O zamana poşetliğim falan kalmaz ne olurum bilinmez.Bu arada deminki mesajda belirtmedim ama @Dosi takımlı fotomu görmemiştir kesin, onu gördükten sonra herhangi bir şekilde fikrini değiştirecek bir etki olacağını sanmıyorum.
Bilemiyorum vurursa vurur vurmazsa zaten vurmamıştır sonunu göreceğiz.Bedelli askerlik vuracak mı bakalımorada neden boynunu bükmüşsün onu soracaktım ben de
Demek ki doğru tespit etmişim.Bilemiyorum vurursa vurur vurmazsa zaten vurmamıştır sonunu göreceğiz.Ben de fotoyu attıktan sonra fark ettim tam olarak boynum bükülmemiş ama kafa hafif öne eğilmiş nedenini hala çözemedim, yan durduğum için olabilir.
Ben duygusal mıyım?Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat
En Güzel Kullanıcı Adı: @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Thequeer
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @mrt-06 @vadikızı
En İyi Yorumcu Üye: @Sherlock @xBUGRAx
En İyi Yönetici: @mrt-06 @denizz19
En Aktif Üye: @Çiğdem- @Yiğitt @S.G.A.T.
En Ciddi Üye: @papuleoo @takas @HachiKo @tolgab
En Sinirli Üye: @takas
En Sabırlı Üye: @Dosi @vadikızı
En Komik Üye: @mrt-06 @destere @pompy @Polat Şaşmaz
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @MEnes
En Fanatik Üye: @mrt-06 @Yiğitt @xBUGRAx
En Geveze Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @Dosi @vadikızı
En Eğlenceli Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @S.G.A.T. @destere
En Duygusal Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @vadikızı @OzaN
En Özlenilen Üye: @yakup09 @dizikolik @KayıpSehir @Prncss.. @Arslan Bey @hayret bi şey
En Unutulmayacak Üye: @mrt-06 @Dosi @vadikızı @gözlemci @DarkLegenD @S.G.A.T. @MEnes @batuhankaralar @MelankoliK @Thequeer
En Çok Tartıştığınız Üye: @Yiğitt @sokak sanati
En Tarafsız/Objektif Üye: @Sherlock @turkuazz
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19@Dosi
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Dosi @vadikızı @mrt-06 @DarkLegenD @gözlemci
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Yiğitt @mrt-06 @Aserat
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @Dosi @Sherlock
Evet detaylı bakınca dikkat ediliyor ama önemsiz bir detay.Demek ki doğru tespit etmişim.
Ben öyle hissederimBen duygusal mıyım?Daha kendimi tanıyamamışım.
Detaylı baktığımı mı ima ediyorsunEvet detaylı bakınca dikkat ediliyor ama önemsiz bir detay.İçeriğe etkisi minimumun da altında.
Bilmem belki etmişimdir, belki de etmemişimdir.Ben öyle hissederim
Detaylı baktığımı mı ima ediyorsun
Nereye gülüyorduk?Unutmuşum.
Ah canım nekadar da içine oturmuşBenim eski saç modelim öyleydi aslında daha sakalı da kesmedim kesince insanlıktan çıkarım.seni de göreceğim enes bey sakal ardına sakladığın yakışıklılığın son bulacak @Dosi gerçek yüzünü görecek.
Sen duygusalsan duygusal olan insanlar karamsarlııktan kendini asabilir.Ben duygusal mıyım?Daha kendimi tanıyamamışım.
Görmedim evet ama üsteki mesajımdada bellirtim, fikrim değişmez 😉Benim gidişime en az 2 yıl var daha da uzayabilir hatta hiç gitmeyebilirim.O zamana poşetliğim falan kalmaz ne olurum bilinmez.Bu arada deminki mesajda belirtmedim ama @Dosi takımlı fotomu görmemiştir kesin, onu gördükten sonra herhangi bir şekilde fikrini değiştirecek bir etki olacağını sanmıyorum.
Haklısın emekli bey amca.Sen duygusalsan duygusal olan insanlar karamsarlııktan kendini asabilir.
O kadar mütevazı biriyim ki kendimi eklememişimNereye gülüyorduk?pes
Ah canım nekadar da içine oturmuş
Menes'i beğeniyorum yapacak birşey yok
Yani zaten genelde o konu hakkındaki fikirler değişkenlikten uzaktır.Görmedim evet ama üsteki mesajımdada bellirtim, fikrim değişmez 😉
Benim de sorunum bu genelde haklı oluyorum.Haklısın emekli bey amca.
Ben senin kalite anlayışına zevklerine güvenirim. Şimdi hatırlatma yine, en yakışıklı diyen sendin @MEnes eO kadar mütevazı biriyim ki kendimi eklememişim
Ne oturacak içime ben fotolara aldanmam
Fotolarda herhangi bir efekt bulunmamakla beraber şöyle bir gerçek de var. Fotoda farklı gerçekte farklı olan kişiler füryasına dahil değilimdir, bu kanıtlanmış bir durumdur.O kadar mütevazı biriyim ki kendimi eklememişim
Ne oturacak içime ben fotolara aldanmam
Gülme geldi demek beğenmemek anlamına gelmiyor. Önceki durumdan farklı olduğu için komik geliyor sadece.@MEnes beğenmemiş saçlarımı gülme gelmiş gördüğünde
Sen zaten bugüne kadar kötü hiçbir şeyin içinde bulunmadın ki maşallah ana kuzusuFotolarda herhangi bir efekt bulunmamakla beraber şöyle bir gerçek de var. Fotoda farklı gerçekte farklı olan kişiler füryasına dahil değilimdir, bu kanıtlanmış bir durumdur.
Napabilirim ki ben de böyle bir insanım işte, kötü olamıyorum.Sen zaten bugüne kadar kötü hiçbir şeyin içinde bulunmadın ki maşallah ana kuzusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?