Fav10 Enleri - 2017

Fav10'un En İyi Yılı Desem Hangi Yıl Dersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen de beni yazarsın artık :A seviliyorsun çimen gözlüm :A

Biz oraya poşet olarak gideceğiz sen de alt devre çöp poşeti olarak gel de sana eziyet edeyim. :A
Benim gidişime en az 2 yıl var daha da uzayabilir hatta hiç gitmeyebilirim. :A O zamana poşetliğim falan kalmaz ne olurum bilinmez. :A Bu arada deminki mesajda belirtmedim ama @Dosi takımlı fotomu görmemiştir kesin, onu gördükten sonra herhangi bir şekilde fikrini değiştirecek bir etki olacağını sanmıyorum. :A

Benim gidişime en az 2 yıl var daha da uzayabilir hatta hiç gitmeyebilirim. :A O zamana poşetliğim falan kalmaz ne olurum bilinmez. :A Bu arada deminki mesajda belirtmedim ama @Dosi takımlı fotomu görmemiştir kesin, onu gördükten sonra herhangi bir şekilde fikrini değiştirecek bir etki olacağını sanmıyorum. :A
Bedelli askerlik vuracak mı bakalım :A orada neden boynunu bükmüşsün onu soracaktım ben de :A

Bedelli askerlik vuracak mı bakalım :A orada neden boynunu bükmüşsün onu soracaktım ben de :A
Bilemiyorum vurursa vurur vurmazsa zaten vurmamıştır sonunu göreceğiz. :A Ben de fotoyu attıktan sonra fark ettim tam olarak boynum bükülmemiş ama kafa hafif öne eğilmiş nedenini hala çözemedim, yan durduğum için olabilir. :A

Bilemiyorum vurursa vurur vurmazsa zaten vurmamıştır sonunu göreceğiz. :A Ben de fotoyu attıktan sonra fark ettim tam olarak boynum bükülmemiş ama kafa hafif öne eğilmiş nedenini hala çözemedim, yan durduğum için olabilir. :A
Demek ki doğru tespit etmişim. :A

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat
En Güzel Kullanıcı Adı: @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Thequeer
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @mrt-06 @vadikızı
En İyi Yorumcu Üye: @Sherlock @xBUGRAx
En İyi Yönetici: @mrt-06 @denizz19
En Aktif Üye: @Çiğdem- @Yiğitt @S.G.A.T.
En Ciddi Üye: @papuleoo @takas @HachiKo @tolgab
En Sinirli Üye: @takas
En Sabırlı Üye: @Dosi @vadikızı
En Komik Üye: @mrt-06 @destere @pompy @Polat Şaşmaz
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @MEnes
En Fanatik Üye: @mrt-06 @Yiğitt @xBUGRAx
En Geveze Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @Dosi @vadikızı :A
En Eğlenceli Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @S.G.A.T. @destere
En Duygusal Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @vadikızı @OzaN
En Özlenilen Üye: @yakup09 @dizikolik @KayıpSehir @Prncss.. @Arslan Bey @hayret bi şey
En Unutulmayacak Üye: @mrt-06 @Dosi @vadikızı @gözlemci @DarkLegenD @S.G.A.T. @MEnes @batuhankaralar @MelankoliK @Thequeer
En Çok Tartıştığınız Üye: @Yiğitt @sokak sanati :A
En Tarafsız/Objektif Üye: @Sherlock @turkuazz
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19 :F @Dosi
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Dosi @vadikızı @mrt-06 @DarkLegenD @gözlemci
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Yiğitt @mrt-06 @Aserat
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @Dosi @Sherlock
Ben duygusal mıyım? :A Daha kendimi tanıyamamışım. :A

Görmedim evet ama üsteki mesajımdada bellirtim, fikrim değişmez 😉

O kadar mütevazı biriyim ki kendimi eklememişim :A

Ne oturacak içime ben fotolara aldanmam :A
Ben senin kalite anlayışına zevklerine güvenirim. Şimdi hatırlatma yine, en yakışıklı diyen sendin @MEnes e :A
mütevaziliğini yesinler.
Bu arada kısa saç yakışmış😉 karizmatiksin yine :Z

O kadar mütevazı biriyim ki kendimi eklememişim :A

Ne oturacak içime ben fotolara aldanmam :A
Fotolarda herhangi bir efekt bulunmamakla beraber şöyle bir gerçek de var. Fotoda farklı gerçekte farklı olan kişiler füryasına dahil değilimdir, bu kanıtlanmış bir durumdur. :A

Fotolarda herhangi bir efekt bulunmamakla beraber şöyle bir gerçek de var. Fotoda farklı gerçekte farklı olan kişiler füryasına dahil değilimdir, bu kanıtlanmış bir durumdur. :A
Sen zaten bugüne kadar kötü hiçbir şeyin içinde bulunmadın ki maşallah ana kuzusu :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan