Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedikoduyu severim ama dosi sert bir sekilde uyardi korkuyom
farkına bile varmıyor kaç kez arakasından dedikodu yaptım uyanmadı bile
) anca @Bully gibi artniyetliler etiketleyecekki dosi farkına varsın başka türlü çok saf
olayı çözemiyor

) anca @Bully gibi artniyetliler etiketleyecekki dosi farkına varsın başka türlü çok saf
olayı çözemiyor
hadi ordan daha geçenlerde taze taze açığını yakalamastım kimse söylemedem

Itiraf ettin artik ve herşey başlamadan bitti
@MEnes

hadi ordan daha geçenlerde taze taze açığını yakalamastım kimse söylemedem

Itiraf ettin artik ve herşey başlamadan bitti
@MEnes

@MEnes in oyunları bunlar benimle aran düzelince seni bana karşı kışkırtıp kinlendirmiş
menesde nasıl bir arkadaş anlamadımki zaten kır saçlıdan arkadaş olmaz derlerdide inanmazdım

@MEnes in oyunları bunlar benimle aran düzelince seni bana karşı kışkırtıp kinlendirmiş
menesde nasıl bir arkadaş anlamadımki zaten kır saçlıdan arkadaş olmaz derlerdide inanmazdım
Hadi ordan o tam tersi senle iyi olmami istiyor.
@MEnes bak senide gömdü bu

haklısın @MEnes inde ne iş çevirdiğini anlamadım seninle aramızı bozmaya çalışıyor pis kır saçlı.. neyse o kazma gelince ben mesajımı değiştiririm

aaa sende en ufak fırsatta @MEnes i gömdün yani dosi? yani ben öylesine menese şaka olsun diye takılayım dedim ama sen nerdeyse değerli kır saçlı arkadaşımıza demediğini bırakmadın
ben kesinlikle sıvacı arkadaşımı kimseye yem etmem

olayı çözemiyor
ama senin dedikodunu dosiye söyluyorlarsa o kisiler art niyet degil tam tersi dosiye deger verikleri icin ona anlatmislar

hahahhahaahhaaha @MEnes acaba kime inanacak
ne yaptin be @destere kiz kacgundur seni sayikliyodu benim tanidigim dosi bu hareketi affetmez

Son düzenleme:
kendi topuğuna sıkmak
bir çuval inciri berbat etmek
buna denir demekki.
kredin bitti bıy bıy

kendi topuğuna sıkmak
bir çuval inciri berbat etmek
buna denir demekki.
kredin bitti bıy bıy
Ulan @destere yine eline yüzüne bulaştırmışsın her şeyi.
Kız kaç gündür gelsin de iyi olan aramız o şekilde devam etsin diye seni bekliyor.
Senin bana yazdığına elbette alınmam biliyorsun ama @dosimosi nin cevabı değiştirip yazmışsın hiç güleceğim yoktu hahaha.

demi yani.
ben nekadar iyi niyetle yaklasmıştım halbuki
ama işte huylu huyundan vazgecmez ama dosimosi @destere den vazgecer 😉

biz ne zaman tartıştık senle aşk olsun beaa

@dosimosi nin senin hakkında yazdığı mesajı alıntılamıştım onu gördünmü gerçi sonra değiştirmiş dosi ama ben alıntıladığım için sana söylediği herşey orda gözüküyor ona ne diyecen bakalım

hem ben şakadan sana takıldımki kızın içindeki nefreti ortaya çıkarayım diye o da sana saydırıp durdu ne kadar nefret biriktirmiş sana karşı hayret şaşırdım kaldım banada sürpriz oldu

@destere senin soruna cevap burda iste, yazimi değistirdiğini oda biliyor.
sen bi önce arkadasinin yazisini ciddiye alip düzgün okuki zaten verdigi cevabi tekrar sorgulma 😉

şimdi bunuda değiştirirsin
çırpınmayı bırak.
@MEnes bu forumda en sevdiğim 6 üyeden biri. herkesden ayrı tuttuğum 6 arkadaşım var burda ve Menes onlardan biri. gün gectikce benim icin önemli arkadaslarin sayisi çogaliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...