Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedikoduyu severim ama dosi sert bir sekilde uyardi korkuyom :D
farkına bile varmıyor kaç kez arakasından dedikodu yaptım uyanmadı bile :)) anca @Bully gibi artniyetliler etiketleyecekki dosi farkına varsın başka türlü çok saf :) olayı çözemiyor :)

farkına bile varmıyor kaç kez arakasından dedikodu yaptım uyanmadı bile :)) anca @Bully gibi artniyetliler etiketleyecekki dosi farkına varsın başka türlü çok saf :) olayı çözemiyor :)
hadi ordan daha geçenlerde taze taze açığını yakalamastım kimse söylemedem

Itiraf ettin artik ve herşey başlamadan bitti
@MEnes

hadi ordan daha geçenlerde taze taze açığını yakalamastım kimse söylemedem

Itiraf ettin artik ve herşey başlamadan bitti
@MEnes

@MEnes in oyunları bunlar benimle aran düzelince seni bana karşı kışkırtıp kinlendirmiş:) menesde nasıl bir arkadaş anlamadımki zaten kır saçlıdan arkadaş olmaz derlerdide inanmazdım :)

@MEnes in oyunları bunlar benimle aran düzelince seni bana karşı kışkırtıp kinlendirmiş:) menesde nasıl bir arkadaş anlamadımki zaten kır saçlıdan arkadaş olmaz derlerdide inanmazdım :)
Hadi ordan o tam tersi senle iyi olmami istiyor.
@MEnes bak senide gömdü bu

haklısın @MEnes inde ne iş çevirdiğini anlamadım seninle aramızı bozmaya çalışıyor pis kır saçlı.. neyse o kazma gelince ben mesajımı değiştiririm

aaa sende en ufak fırsatta @MEnes i gömdün yani dosi? yani ben öylesine menese şaka olsun diye takılayım dedim ama sen nerdeyse değerli kır saçlı arkadaşımıza demediğini bırakmadın:) ben kesinlikle sıvacı arkadaşımı kimseye yem etmem:)

ama senin dedikodunu dosiye söyluyorlarsa o kisiler art niyet degil tam tersi dosiye deger verikleri icin ona anlatmislar :)

aaa sende en ufak fırsatta @MEnes i gömdün yani dosi? yani ben öylesine menese şaka olsun diye takılayım dedim ama sen nerdeyse değerli kır saçlı arkadaşımıza demediğini bırakmadın:) ben kesinlikle sıvacı arkadaşımı kimseye yem etmem:)
hahahhahaahhaaha @MEnes acaba kime inanacak :) ne yaptin be @destere kiz kacgundur seni sayikliyodu benim tanidigim dosi bu hareketi affetmez

Son düzenleme:
kendi topuğuna sıkmak
bir çuval inciri berbat etmek
buna denir demekki.
kredin bitti bıy bıy :A

ama senin dedikodunu dosiye söyluyorlarsa o kisiler art niyet degil tam tersi dosiye deger verikleri icin ona anlatmislar :)

hahahhahaahhaaha @MEnes acaba kime inanacak :) ne yaptin be @destere kiz kacgundur seni sayikliyodu benim tanidigim dosi bu hareketi affetmez

kendi topuğuna sıkmak
bir çuval inciri berbat etmek
buna denir demekki.
kredin bitti bıy bıy :A
Ulan @destere yine eline yüzüne bulaştırmışsın her şeyi. :A :A Kız kaç gündür gelsin de iyi olan aramız o şekilde devam etsin diye seni bekliyor. :A Senin bana yazdığına elbette alınmam biliyorsun ama @dosimosi nin cevabı değiştirip yazmışsın hiç güleceğim yoktu hahaha. :A :A

Ulan @destere yine eline yüzüne bulaştırmışsın her şeyi. :A :A Kız kaç gündür gelsin de iyi olan aramız o şekilde devam etsin diye seni bekliyor. :A Senin bana yazdığına elbette alınmam biliyorsun ama @dosimosi nin cevabı değiştirip yazmışsın hiç güleceğim yoktu hahaha. :A :A
demi yani.
ben nekadar iyi niyetle yaklasmıştım halbuki
ama işte huylu huyundan vazgecmez ama dosimosi @destere den vazgecer 😉

Her ne kadar listeye alınmasa da benim listem budur

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: Arslan Bey
En Çok Konuştuğun Üye: @Doğu @MEnes @takas @Since2011 @-KADİR- @
En Güzel Avatarlı Üye: @34rcp44
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @maskeli fedai @beyazsoy @doğu @takas
En İyi Yorumcu Üye: @menes @sherlock @sürgünüm @beyazsoy @doğu @takas @ozan @papuleoo @efe uysal
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @beyazsoy başka yok
En İyi Anlaştığın Üye: @takas @doğu @-KADİR- @efe uysal @papuleoo
En Sevdiğiniz Üye: hepsi 1.sıradadır benm için @china_shangai abim @since2011 @doğu (hemşerim) @menes @takas @papuleoo @beyazsoy @mrt-06 @34rcp44 @efe uysal @billy kane ve ismini unuttuğum kardeşlerim
En Güzel Kullanıcı Adı: @doğu @arslan bey @maskeli fedai
En İyi Yönetici: @mrt-06 @bully @menes
En Başarılı Editör: @efe uysal @tolgab @billy kane
En Geveze Üye: @xemrexxx
En Aktif Üye: @bully
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @takas @beyazsoy (siyasi konularda) @doğu (esprileri)
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @menes
En Komik Üye: @hızlı gonzales @doğu
En Filozof Üye: @beyazsoy
En Sinirli Üye: @besalet
En Fanatik Üye: @besalet @tolstoyevski @xemrexxx @batuhankaralar
En Sportmen Üye: @efe uysal
En Ciddi Üye: @takas
En Özlenilen Üye: @china_shangai @34rcp44 @onur_35 @darksaal @kvp-1905
En Tarafsız / Objektif Üye: @mrt-06
En Unutulmayacak Üye: @china_shangai
En Eğlenceli Üye: @doğu
En Sabırlı Üye: @papuleoo
En Duygusal Üye: @vadikızı NET
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @takas @doğu @Since2011 @MEnes @-KADİR- @papuleoo @efe uysal @billy kane
En Çok Rastladığınız Üye: @bully
En Çok Tartıştığınız Üye: @xemrexxx @besalet @tolstoyevski (tartışsam sabahlara kadar bitmez o tartışma) @batuhankaralar @Harunnn60 @yiğit @vadikızı
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @doğu tepeden tırnağa aynıyız

:Dbiz ne zaman tartıştık senle aşk olsun beaa:D

@dosimosi nin senin hakkında yazdığı mesajı alıntılamıştım onu gördünmü gerçi sonra değiştirmiş dosi ama ben alıntıladığım için sana söylediği herşey orda gözüküyor ona ne diyecen bakalım :)
hem ben şakadan sana takıldımki kızın içindeki nefreti ortaya çıkarayım diye o da sana saydırıp durdu ne kadar nefret biriktirmiş sana karşı hayret şaşırdım kaldım banada sürpriz oldu :)

@destere senin soruna cevap burda iste, yazimi değistirdiğini oda biliyor.
sen bi önce arkadasinin yazisini ciddiye alip düzgün okuki zaten verdigi cevabi tekrar sorgulma 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan