hayır itiraf sayfasında görmedim ama senin hakkında iyi düşünen varmıki bulursan banada haber veray ben hakkimda kötü konusanlara sadece el sallarim.
itiraf sayfasinda görmedinmi
Benim hakkimda iyi düşünen canlarim bana yeterde artar bile 😉
hayır itiraf sayfasında görmedim ama senin hakkında iyi düşünen varmıki bulursan banada haber veray ben hakkimda kötü konusanlara sadece el sallarim.
itiraf sayfasinda görmedinmi
Benim hakkimda iyi düşünen canlarim bana yeterde artar bile 😉
Hemende aklina ilk @Bully geldi demekki aramizdaki bağı kabullenmişsinhayır itiraf sayfasında görmedim ama senin hakkında iyi düşünen varmıki bulursan banada haber verşimdi @Bully falan deme onun sana sevgisi sadece türbüşoon elenmesin diyedir yoksa yarışmadan sonra seni tanımaz bileyine vefakar ve cefakar arkadaşınla (yani benle ) başbaşa kalacaksın
@Bully nin artniyeti ve senin saflığın sana zarar veriyor benim aamcım iş işten geçmeden seni uyarmak ama iyilik yaramaz kimseyeHemende aklina ilk @Bully geldi demekki aramizdaki bağı kabullenmişsin
hem biz onla eskilerden tanişiriz ama evet Gökhaninda vesilesiyle level atladi duygular
Uzak dur @dosimosi'den istemiyor işte senihayır itiraf sayfasında görmedim ama senin hakkında iyi düşünen varmıki bulursan banada haber verşimdi @Bully falan deme onun sana sevgisi sadece türbüşoon elenmesin diyedir yoksa yarışmadan sonra seni tanımaz bileyine vefakar ve cefakar arkadaşınla (yani benle ) başbaşa kalacaksın
Uzak dur @dosimosi'den istemiyor işte seniBugüne kadar onun için ne yaptın da konuşuyorsun, foruma 1 gün ara verdi arkasından demediğini bırakmadın.)
Bizim aramızdaki bağ seni aşar.
Melun beni neden en alt kısma da yazmamış .ssEn İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat @Arslan Bey @Tzira ve tabii ki ben
En Çok Konuştuğun Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @eskici @dosimosi @vadikızı @sokak sanati @Yiğitt @destere @Yakamoz-Asi @xemrexxx @OzaN @Doğu @turkuazz @ozgur2113 @MayısKralı @Harunnn60 @Aserat @MEnes @DarkLeqenD @Mr.At @MasacRE- @tolgab @sürgünüm @Forumdash
En Güzel Avatarlı Üye: @mrt-06 @dosimosi
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt @mrt-06
En İyi Yorumcu Üye: @Aserat @denizz19 @Sherlock @OzaN @Arslan Bey @mrt-06 @MEnes @turkuazz @Tzira
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Maskeli Fedai @denizz19 @mrt-06 @Çiğdem- @Yiğitt @sokak sanati @dosimosi @vadikızı @ozgur2113
En İyi Anlaştığın Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @Mr.At @sürgünüm @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Harunnn60 @Aserat @Ahmad @EFE UYSAL @turkuazz @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @batuhankaralar @DarkLeqenD @Billy Kane @tolgab @cookies @Forumdash
En Sevdiğiniz Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @Çiğdem- @dosimosi @sokak sanati @eskici @vadikızı @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @Mr.At
En Güzel Kullanıcı Adı: @dosimosi @Sherlock @MasacRE- @DarkLeqenD
En İyi Yönetici: @mrt-06 @sürgünüm @denizz19 @Yiğitt
En Başarılı Editör: @MayısKralı @tolgab
En Geveze Üye: @vadikızı @xemrexxx @denizz19 @Çiğdem-
En Aktif Üye: @Çiğdem- @denizz19 @vadikızı @Yiğitt @xemrexxx @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: En sevdiklerim.
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @dosimosi @eskici @Doğu @MEnes @MasacRE- @Sherlock @DarkLeqenD
En Komik Üye: @destere @Yiğitt @mrt-06 @eskici @xemrexxx
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @Mr.At
En Sinirli Üye: @takas @Doğu @Mr.At @Maskeli Fedai
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @sürgünüm @takas @Doğu @sürgünüm @HeisenBerg @EFE UYSAL
En Sportmen Üye: @sürgünüm @EFE UYSAL @MEnes @HeisenBerg @turkuazz @MasacRE-
En Ciddi Üye: @soo
En Özlenilen Üye: @yakup09 @ABAY_06 @KayıpSehir
En Tarafsız / Objektif Üye: -
En Unutulmayacak Üye: @china_shangai
En Eğlenceli Üye: @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx @destere @Maskeli Fedai @Doğu @MasacRE- @dosimosi
En Sabırlı Üye: @vadikızı @Çiğdem-
En Duygusal Üye: @vadikızı @dosimosi
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @sokak sanati @dosimosi @Mr.At @Harunnn60 @gözlemci
En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @dosimosi @xemrexxx @Doğu @Çiğdem- @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @destere @MEnes
En Çok Tartıştığınız Üye: -
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @mrt-06 @denizz19 @Yiğitt @eskici @MEnes @turkuazz @sokak sanati
Melun beni neden en alt kısma da yazmamış .ssEn İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat @Arslan Bey @Tzira ve tabii ki ben
En Çok Konuştuğun Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @eskici @dosimosi @vadikızı @sokak sanati @Yiğitt @destere @Yakamoz-Asi @xemrexxx @OzaN @Doğu @turkuazz @ozgur2113 @MayısKralı @Harunnn60 @Aserat @MEnes @DarkLeqenD @Mr.At @MasacRE- @tolgab @sürgünüm @Forumdash
En Güzel Avatarlı Üye: @mrt-06 @dosimosi
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt @mrt-06
En İyi Yorumcu Üye: @Aserat @denizz19 @Sherlock @OzaN @Arslan Bey @mrt-06 @MEnes @turkuazz @Tzira
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Maskeli Fedai @denizz19 @mrt-06 @Çiğdem- @Yiğitt @sokak sanati @dosimosi @vadikızı @ozgur2113
En İyi Anlaştığın Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @Mr.At @sürgünüm @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Harunnn60 @Aserat @Ahmad @EFE UYSAL @turkuazz @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @batuhankaralar @DarkLeqenD @Billy Kane @tolgab @cookies @Forumdash
En Sevdiğiniz Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @Çiğdem- @dosimosi @sokak sanati @eskici @vadikızı @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @Mr.At
En Güzel Kullanıcı Adı: @dosimosi @Sherlock @MasacRE- @DarkLeqenD
En İyi Yönetici: @mrt-06 @sürgünüm @denizz19 @Yiğitt
En Başarılı Editör: @MayısKralı @tolgab
En Geveze Üye: @vadikızı @xemrexxx @denizz19 @Çiğdem-
En Aktif Üye: @Çiğdem- @denizz19 @vadikızı @Yiğitt @xemrexxx @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: En sevdiklerim.
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @dosimosi @eskici @Doğu @MEnes @MasacRE- @Sherlock @DarkLeqenD
En Komik Üye: @destere @Yiğitt @mrt-06 @eskici @xemrexxx
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @Mr.At
En Sinirli Üye: @takas @Doğu @Mr.At @Maskeli Fedai
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @sürgünüm @takas @Doğu @sürgünüm @HeisenBerg @efe UYSAL
En Sportmen Üye: @sürgünüm @EFE UYSAL @MEnes @HeisenBerg @turkuazz @MasacRE-
En Ciddi Üye: @soo
En Özlenilen Üye: @yakup09 @ABAY_06 @KayıpSehir
En Tarafsız / Objektif Üye: -
En Unutulmayacak Üye: @china_shangai
En Eğlenceli Üye: @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx @destere @Maskeli Fedai @Doğu @MasacRE- @dosimosi
En Sabırlı Üye: @vadikızı @Çiğdem-
En Duygusal Üye: @vadikızı @dosimosi
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @sokak sanati @dosimosi @Mr.At @Harunnn60 @gözlemci
En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @dosimosi @xemrexxx @Doğu @Çiğdem- @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @destere @MEnes
En Çok Tartıştığınız Üye: -
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @mrt-06 @denizz19 @Yiğitt @eskici @MEnes @turkuazz @sokak sanati
senin kulaklarındada sorun varee oda @Bully diyor
Bana ne yaşattinki orda bir yerin olduğunu düşünüyorsun ??senin kulaklarındada sorun vartekrar dinle orda derinlerde bir yerde destereee diye inleyen bir kalbin var onu dışlama bence
Bana ne yaşattinki orda bir yerin olduğunu düşünüyorsun ??
yaşatanlar yaşatiyorki kalbimde yer ediniyor 😉ayy onun için isveçe gelmem lazımuzaktan uzağa kimkime ne yaşatmışki
yaşatanlar yaşatiyorki kalbimde yer ediniyor 😉
bunu daha öncede demiştin ama nedense hep aramiza giriyorsuniyi iyi aranıza girmiyorum artık ne haliniz varsa görün
bunu daha öncede demiştin ama nedense hep aramiza giriyorsun
bu konudada hep bir suru misafir oluyor.
sohbetimiz sardi demek.
görusmek uzere @destere
@Bully bana güveniyor. Ona o güveni verdim ben.
onu listenin en başına yazdım zaten söylemesende beroşum her yılın ve asrın yıldızı zaten
etiketlemedimde kurtuldummu sanki yine yakalamışsın
Sizin kutuda ki arkadaşlara yazdır Bereni aday olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?