Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saol abi aynı şekilde düşünmekteyim. Seninle bir çok konuda sohbet etmekten memnunum ben de.

tesekurler ama tanisilma kismindada olacagimi sanmistim
daha sizin orda ev alacaktim ben

beni sevmiyonmu abim ya
şaka bir yana ben seni çok seviyorum

sen benim listemde sorun görmüştün ama senin listendede bayağı soru işaretleri var
yinede teşekürler

ciddi ciddi değiştirdin dimi listeni ?

neyse bende artık sana son mesajımı yazayım madem iş ciddileşti

şimdi gercekten kurtuldum galiba.
hemde kurtarici şövalyem ortalarda yokken

Bakın da örnek alın en iyi yorumcu ben görülmüşüm artistler.

Bakın da örnek alın en iyi yorumcu ben görülmüşüm artistler.
Sen de çok şey yapma şimdi.
Breaking Bad için yaptığın güzel yorumlardan dolayı seni listeye almış olabilirim. 2x10'daki gibi 4.5/10 puan verirsen en tepeye çıkarttığımız gibi indirmesini de biliriz?

Çok teşekkür ediyorum canım kottiriğim, kardeşim benim hislerimiz karşılıklı
Ama eğlenceli ve sportmen kategorilerine ekleyebilirmişsin beni. ss

Teşekkürler.

Çookk teşekkür ediyorum Zeyno'm, canım arkadaşım, duygularımız karşılıklı biliyorsun.

Beni de ilk sıraya koymuşsun hep, gerçi şaşırdım mı şaşırmadım tabii.

Eyvallah abicim çok mutlu ettin beni, teşekkür ediyorum, ben de seni seviyorum. 😉

Son düzenleme:
listem degisime ugradi
siyah renkler ondan ve sonra eksik kategori var onuda ekleyecem. seni sportmen kisminada eklerim

Beni "En Adam Üye" seçerek nasıl mutlu ettiğini bilemezsin, cidden duygulandırdın, eyvallah kardeşim. 😉 Sen var ya adamın dibisin dibi.

Tabii ki, diğer kategorilerde de hislerimiz karşılıklı aga.
Aynen aktif sayılırım ama kendimi gizlemeyi tercih ediyorum son zamanlarda.

listem degisime ugradi
siyah renkler ondan ve sonra eksik kategori var onuda ekleyecem. seni sportmen kisminada eklerim
Aynen en iyi yöneticiye de ekle beni. ss Yüzsüzlüğün de bu kadarı.

Pek becerebileceğimi düşünmediğim bir liste. Zaten Nisan gibi geldim yazın da çok ara verdim, yani çok detaylı bir liste hazırlmam zor.
Ama bir şeyler karalayacağız diye söyledik yapmazsak olmaz. Söz ağızdan bir kere çıktı sonuçta.
Ara ara aktif olabiliyorum bir çok şeyi kaçırabiliyorum. Bu yüzden yazmadıklarım veya unuttuklarım kusuruma bakmasınlar.

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN, @Arslan Bey, @Sherlock
En Çok Konuştuğun Üye: @Doğu, @Since2011, @destere, @Polat Şaşmaz, @takas, @sürgünüm, @Çiğdem-, @dosimosi, @MasacRE-
En Güzel Avatarlı Üye: -
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm, @Bully, @OzaN, @mrt-06
En İyi Yorumcu Üye: @OzaN, @sürgünüm, @Tolstoyevski, Kendimi de yazardım da kendimi bir yerde kullanmak istemiyorum listemde.

En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: Forumda birileriyle pek özel mesaj yoluyla konuştuğum söylenemez.
Yarışmalar var o kadar.

En İyi Anlaştığın Üye: @Doğu, @Since2011, @destere, @MasacRE-, @Tolstoyevski, @sürgünüm, @dosimosi,
En Sevdiğiniz Üye: @Doğu, @Since2011, @destere, @MasacRE-, @takas, @Polat Şaşmaz, @sürgünüm, @-KADİR-, @Çiğdem-, @Bully, @dosimosi, @Maskeli Fedai, @HeisenBerg, @EFE UYSAL unuttuklarım olabilir kusuruma bakılmasın artık.

En Güzel Kullanıcı Adı: -
En İyi Yönetici: @Bully, @mrt-06,
En Başarılı Editör: Pek bir fikrim yok detaylıca incelemediğim için.
En Geveze Üye: @xemrexxx

En Aktif Üye: Bunda da pek bilgili değilim takip edemiyorum.

En Çok Takip Ettiğiniz Üye: -
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MasacRE-, @Sherlock, @dosimosi,
En Komik Üye: @destere
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @takas
En Fanatik Üye: -
En Sportmen Üye: @sürgünüm, @MasacRE-, @HeisenBerg, @tolgab, @EFE UYSAL , @legolas9900, @Bully
En Ciddi Üye: -
En Özlenilen Üye: @china_shangai
En Tarafsız / Objektif Üye: Kendimi objektif ve tarafsız görüyorum ama yazmak da istemiyorum doğrusu.

En Unutulmayacak Üye: @china_shangai
En Eğlenceli Üye: @destere, @Doğu, @MasacRE- ve sıva diğer ekibi elbette. @eskici ne kadar bazen facia da olsa ara ara eğlenceli oluyor.
@DarkLeqenD de iyidir.
@xemrexxx de arada eğlenceli oluyor.

En Sabırlı Üye: -
En Duygusal Üye: -
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Doğu, @Since2011, @takas
En Çok Rastladığınız Üye: Dikkat edemiyorum pek kime rastlarsam sohbet ediyorum işte.

En Çok Tartıştığınız Üye: -
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Doğu, @Since2011, @sürgünüm, @OzaN, @Tolstoyevski, @destere, @MasacRE-, @Sherlock, @Bully (hey gidi beyaz saçlı kardeşim)

Baya uğraştırsa da yaptık bir şeyler işte. Dediğim gibi unuttuğum elbet olmuştur kusuruma bakmasınlar artık.

Son düzenleme:
Teşekkürler Haruncum ben de seni seviyorum ve inşallah tanışacağız da az kaldı.

Ben sinirli değilimdir aslında ama nadiren de olsa parlayabiliyorum evet, sana denk getirdiysem üzgünüm.
Kolay kolay ciddileşmem de, o da mı sana denk gelmiş
Hatayı biraz da kendinde ara o zaman ben napayım. ss

Neyse telafi edeceğiz hep bunları sıkıntı yok

Sen adamı hammedisisin abim seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun zaten birçok kategoride bana yer vermişsin çok teşekkürler cansın adamsın

Eyvallah kardeşim
Arada kendine de sıva darbelerini vurmuşsun gözümden kaçmadı değil hani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...