Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende zaten o kisi icin demistim. baskan dediginiz şahis icin
@MEnes in nekadar adaletli ve ortami sakinleştirici yapici bir hali oldugunu biliyorum

owww sıva grubu derinden sarsılıyor
) allah sizi kahretsin, pis bir isveçli için güzelim sıva gurubunu temelinden sarstınız
)

bir @Doğu da hala umudumuz var gerçi o da dün bir çay için bizi ekmişti ama yine ufak bir ümit besliyoruz yani
)

Aynen kardo bu @destere bazen kontrol edilemez hale geliyor. Bunu bi de biz yokken yapıyor sonra ardını toplamakla uğraşıyoruz.

cayinin 2 yil hatiri olur bende
2 yil sonra tazeleriz yine. kavga etmeyiz biz. sende tartisma potansiyeli yok bir bayana karsi 😛
Haklısın o potansiyeli ben de kendimde görmüyorum.
Keyifli sohbet ettiğim insanlarla zaten tartışmam çok zor olur. Sende de durum bu tabi.

kendi elinle benim karizmayı sıfırladın
insan başkanına bu şekilmi davranır sen böyle yaparsan şimdi benim başkan olarak hiç bir etkim kalmaz jüri üstünde allah kahretsin seni hogatha
hhahhaha ayoll seni @Harunnn60 a koruyorum sadece bizi güldürse yeter demişte

bu forumda bir ben sahip çıkıyorum sana oklavam olmasa forumda seniçoktan kovalayacaklar ayoll bak sıvacı ekibin bile birbirlerine kefiller bir sana değiller

Hadi hadi palyonço resmini de ben koydum sanki.

@destere Çiko tüm karizmanı sıfırladı.

@MEnes öyledir cnm o daha çok neşeli sohbetleri sever iyi çocuktur enesim
Teşekkürler abla o senin iyiliğin.

bende zaten o kisi icin demistim. baskan dediginiz şahis icin
@MEnes in nekadar adaletli ve ortami sakinleştirici yapici bir hali oldugunu biliyorum
Öyle ya yapamıyorum. Ciddi tartışmaya giremiyorum forumda olmuyor.

La hemen yanlışın yüzüne vurulduğunda isyankara bağlama.
Biz seni bu halinle sevdik her zaman da destek verdik.
Sıva gurubuna hiç bir şey olmaz biz daha ölmedik.

İttifakımızı yıkamayacaklar, sıvacıları bölemeyecekler, bayrağımızı indiremeyec.. pardon hatlar karıştı

Asıl sen Giresunlu için bizi her an satma potansiyeline sahipsin. Bu gördüklerimiz bir de kim bilir arkamızdan neler çeviriyorsundur. Biz sana nasıl güvenelim şimdi sen söyle

Ne demek canım benim ortada görüneni diyorum ben sen hem neşelisi birisin hemde
efendisin efendiliğini koruyarak neşeli neşeli konuşuyosun

Ne demek canım benim ortada görüneni diyorum ben sen hem neşelisi birisin hemde
efendisin efendiliğini koruyarak neşeli neşeli konuşuyosun
Buraya geliş amacım günlük hayattan arındığım zamanlarda rahatlamak sohbet edip keyif almak. Bunun bilincinde olduğum için böyle biraz da.
Neden burda da kendimi sinir edecek tavırlara girip stres olayım ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...