kendi elinle benim karizmayı sıfırladın
cayinin 2 yil hatiri olur bende2 yil sonra tazeleriz yine. kavga etmeyiz biz. sende tartisma potansiyeli yok bir bayana karsi 😛
bende zaten o kisi icin demistim. baskan dediginiz şahis icin
Aynen kardo bu @destere bazen kontrol edilemez hale geliyor. Bunu bi de biz yokken yapıyor sonra ardını toplamakla uğraşıyoruz.
Haklısın o potansiyeli ben de kendimde görmüyorum.cayinin 2 yil hatiri olur bende2 yil sonra tazeleriz yine. kavga etmeyiz biz. sende tartisma potansiyeli yok bir bayana karsi 😛
hhahhaha ayoll seni @Harunnn60 a koruyorum sadece bizi güldürse yeter demiştekendi elinle benim karizmayı sıfırladıninsan başkanına bu şekilmi davranır sen böyle yaparsan şimdi benim başkan olarak hiç bir etkim kalmaz jüri üstünde allah kahretsin seni hogatha
Hadi hadi palyonço resmini de ben koydum sanki.hhahhaha ayoll seni @Harunnn60 a koruyorum sadece bizi güldürse yeter demişte
bu forumda bir ben sahip çıkıyorum sana oklavam olmasa forumda seniçoktan kovalayacaklar ayoll bak sıvacı ekibin bile birbirlerine kefiller bir sana değiller
Teşekkürler abla o senin iyiliğin.
Öyle ya yapamıyorum. Ciddi tartışmaya giremiyorum forumda olmuyor.bende zaten o kisi icin demistim. baskan dediginiz şahis icin
@MEnes in nekadar adaletli ve ortami sakinleştirici yapici bir hali oldugunu biliyorum
La hemen yanlışın yüzüne vurulduğunda isyankara bağlama.owww sıva grubu derinden sarsılıyor) allah sizi kahretsin, pis bir isveçli için güzelim sıva gurubunu temelinden sarstınız)
bir @Doğu da hala umudumuz var gerçi o da dün bir çay için bizi ekmişti ama yine ufak bir ümit besliyoruz yani)
İttifakımızı yıkamayacaklar, sıvacıları bölemeyecekler, bayrağımızı indiremeyec.. pardon hatlar karıştıowww sıva grubu derinden sarsılıyor) allah sizi kahretsin, pis bir isveçli için güzelim sıva gurubunu temelinden sarstınız)
bir @Doğu da hala umudumuz var gerçi o da dün bir çay için bizi ekmişti ama yine ufak bir ümit besliyoruz yani)
Tipim değil oyanlışın var @Harunnn60 sana sulanmış ama görmezden gelmişsin sorusunu
benim hakkımda ne düşünüyrosund emiş ama senden tıs yok
owww sıva grubu derinden sarsılıyor) allah sizi kahretsin, pis bir isveçli için güzelim sıva gurubunu temelinden sarstınız)
23.45'de kabağa dönüşüyor ya şimdi çıkar forumdan.
Teşekkürler abla o senin iyiliğin.
Öyle ya yapamıyorum. Ciddi tartışmaya giremiyorum forumda olmuyor.
La hemen yanlışın yüzüne vurulduğunda isyankara bağlama.Biz seni bu halinle sevdik her zaman da destek verdik.Sıva gurubuna hiç bir şey olmaz biz daha ölmedik.
Hhaha ayy gitmiş zaten23.45'de kabağa dönüşüyor ya şimdi çıkar forumdan.
6 ay boyunca da köyde kalıyor onuda unutma canım.23.45'de kabağa dönüşüyor ya şimdi çıkar forumdan.
Buraya geliş amacım günlük hayattan arındığım zamanlarda rahatlamak sohbet edip keyif almak. Bunun bilincinde olduğum için böyle biraz da.Ne demek canım benim ortada görüneni diyorum ben sen hem neşelisi birisin hemde
efendisin efendiliğini koruyarak neşeli neşeli konuşuyosun
Biliyorum işte. 😎 Beni yalancı çıkarmadı.Hhaha ayy gitmiş zaten
Yazın yaylakta kışın kışlakta geçiriyor demek @destere tam Türk.6 ay boyunca da köyde kalıyor onuda unutma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?