Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sende biraz fena gibisin sanki. Sana bulaşan yandı mı diyelim?:yum:
tam olarak ne manada dedigine bagli ama ben kolay biri degilim. benle kolay başedemezler tartismada. karsimdaki tartismayi bilmiyorsa görmezden gelirim.
bide ben zor severim ama cok cabuk silmesini bilirim. gönlum bir kırıldımı tamam biter karsimdaki benim icin

Haklısın yıkılmayız elbette sayın yoldaşım. :) Ama onun derdi bizi yıkmak değildir sanmıyorum, o gördüğünü söylüyor bence. Varsa yanlışın vardır. Tabi ben bunu dikkatli incelemeden bilemem. :) Yanlışı olmayan kimse olmaz benim de vardır. :) Ama eğer varsa da bu yanlış aramızı bozmaya ve bizi yıkmaya yetmez tabi. :)

tamam sıvacı gurubundayızda şimdi sıvayı bizden biri düşmanlarla savaşırken rakiplerin bulunduğu tarafa yapmamalıyız sen iyice zıvanadan çıktın la :))

tam olarak ne manada dedigine bagli ama ben kolay biri degilim. benle kolay başedemezler tartismada. karsimdaki tartismayi bilmiyorsa görmezden gelirim.
bide ben zor severim ama cok cabuk silmesini bilirim. gönlum bir kırıldımı tamam biter karsimdaki benim icin

Ne güzel valla iyi ediyosun ya :D

Sevmem evet. :D

Daha çok dizime ya da bacağıma vururum ama kafa vurmuşluğum da vardır.
Atacancım :love1:
Ben dize bacağa inmedim çok şükür sakat kalmaya niyetim yok. Ha kafadan zaten sakatım o açıdan oraya vurmanın pek bir önemi yok. :A

tamam sıvacı gurubundayızda şimdi sıvayı bizden biri düşmanlarla savaşırken rakiplerin bulunduğu tarafa yapmamalıyız sen iyice zıvanadan çıktın la :))
İşte benim tarafsızlığım budur yoldaşım. Yanlışı babam da yapsa söylerim yaptın diye. Senin yanlışın varsa sıvacı da olsak bunu söylerim huyum bu napayım. :A Ama dediğim gibi incelemedim bilmiyorum neyin ne olduğunu sana bir şey demedim burda. :)

İşte bu ruhu aşılamak gerek. Bir çok insan bundan mahrum kardo.:A
Seviliyosun sıvacı kardeş :A @destere bak da örnek al bizden. :A Üç beş tane sütun bacaklı abla görsen hemen satarsın bizi sen bu ittifakın en zayıf halkası sensin senden rahatsızım :A

Ben dize bacağa inmedim çok şükür sakat kalmaya niyetim yok. Ha kafadan zaten sakatım o açıdan oraya vurmanın pek bir önemi yok. :A
Benim bacak sağlam, ona bi şey olursa kafaya geçerim yedek niyetine.
Yatak yastık da iyi yedek falan ama pek sert olmadığı için tatmin etmiyor :D
Kafadan sakat olmasan zaten sevmezdimki seni :D

Bu özelliğini kendime çok yakın gördüm. Kolay kolay pes etmeyen ve çok ince nüanslarla karşımdakini bir şekilde ikna eden yapıdayım. Umarım biz tartışmayız hiç bi zaman yoksa o işin içinden çıkılmaz. :A

Bizi güldürsünn yeter canım daha fazlasına gerek yok. :A
HHAHAAH forumun palyaçosumu bu @destere :A :A :A
palyaco-1280x720.jpg

İşte benim tarafsızlığım budur yoldaşım. Yanlışı babam da yapsa söylerim yaptın diye. Senin yanlışın varsa sıvacı da olsak bunu söylerim huyum bu napayım. :A Ama dediğim gibi incelemedim bilmiyorum neyin ne olduğunu sana bir şey demedim burda. :)

birde tarafsızlığını kullanacağın zamanı denk getirebilsen ne güzel olurdu:) kırk yılda bir taraf tutmayasın geldi o da banamı denk düştü:))

Seviliyosun sıvacı kardeş :A @destere bak da örnek al bizden. :A Üç beş tane sütun bacaklı abla görsen hemen satarsın bizi sen bu ittifakın en zayıf halkası sensin senden rahatsızım :A
Duygular karşılıklı kardeşim. Sen de seviliyorsun. :A
birde tarafsızlığını kullanacağın zamanı denk getirebilsen ne güzel olurdu:) kırk yılda bir taraf tutmayasın geldi o da banamı denk düştü:))
Ne bileyim benim yeri ve zamanı olmuyor her şey doğal gelişiyor genelde. :A

Senle iki sıvacı yarışma hakkında konuşurken @Çiğdem- e yaranacam diye anında sattın la beni :A @dosimosi @MEnes e ben kefilim onun adaletinden şüphe olmasın. Ama destere için aynı şeyleri diyemeyeceğim aklı başka yerlere gidince kendisine pek güven olmuyor malum :A

Bu özelliğini kendime çok yakın gördüm. Kolay kolay pes etmeyen ve çok ince nüanslarla karşımdakini bir şekilde ikna eden yapıdayım. Umarım biz tartışmayız hiç bi zaman yoksa o işin içinden çıkılmaz. :A
cayinin 2 yil hatiri olur bende :D 2 yil sonra tazeleriz yine. kavga etmeyiz biz. sende tartisma potansiyeli yok bir bayana karsi 😛

Benim bacak sağlam, ona bi şey olursa kafaya geçerim yedek niyetine.
Yatak yastık da iyi yedek falan ama pek sert olmadığı için tatmin etmiyor :D
Kafadan sakat olmasan zaten sevmezdimki seni :D
Yastığa vurunca elin boşa gidiyormuş gibi oluyor. :D Teşekkür ederim Meloşum. :love1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan