@sokak sanati en çok konuştuğun üye,en ciddi üye kategorisinde seçtiğin için teşekkürler![]()
En çok ortak nokta kısmında da olmalısın.
@sokak sanati en çok konuştuğun üye,en ciddi üye kategorisinde seçtiğin için teşekkürler![]()
Bir ara özelden yaz, benden sır çıkmaz.evet öyle oldu. farkli konularda ismin cok geçti. aciklamasini pek yapmayayim![]()
Abicim sen de yapıcan demi.Bir ara özelden yaz, benden sır çıkmaz.![]()
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @Aserat
En Çok Konuştuğun Üye: @Bully @denizz19 @Aserat @xemrexxx @Yiğitt @Çiğdem- @vadikızı @sokak sanati
En Güzel Avatarlı Üye: @Aserat @eskici @destere @mrt-06
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @mrt-06 @xemrexxx
En İyi Yorumcu Üye: @Aserat @Bully @sürgünüm @denizz19
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: Yarismalara oy kullanmak disinda pek özeli kullanmiyorum![]()
En İyi Anlaştığın Üye: @Yiğitt @denizz19 @Bully @Aserat
En Sevdiğiniz Üye: Forumda sevmedigim birisi yok![]()
En Güzel Kullanıcı Adı: @MasacRE- @cookies @destere @Tolstoyevski @Forumdash
En İyi Yönetici: @Bully @mrt-06 @denizz19 @sürgünüm @OzaN
En Başarılı Editör: Editötler aklima gelmedi su anda ama bir @MayısKralı var basarili mi bilmiyorum ama aklima o geldi neyse iyidir bizim mayisimizmayis ayini pek sevmezmis ama olsun
![]()
En Geveze Üye: @xemrexxx @denizz19 @Tolstoyevski
En Aktif Üye: @denizz19 @vadikızı @Çiğdem- @pompy @Bully de aktif herhalde ama gizli takildigi icin pek göremiyoruz kendisini
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: takip etmekten kasit nedir anlamadim ama @Bully ve @denizz19 diyorum![]()
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MasacRE- @Doğu @dosimosi @MEnes @Sherlock
En Komik Üye: @destere @pompy
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @pompy
En Sinirli Üye: @pompy @dosimosi
En Fanatik Üye: @MasacRE- @Doğu @sürgünüm @sokak sanati @Maskeli Fedai @beyazsoy
En Sportmen Üye: @Bully
En Ciddi Üye: @pompy
En Özlenilen Üye: @Yiğitt @ABAY_06 @china_shangai
En Tarafsız / Objektif Üye: @Bully
En Unutulmayacak Üye: kimse unutulmaz![]()
En Eğlenceli Üye: @Yiğitt @Bully @denizz19 @Tolstoyevski @cookies
En Sabırlı Üye: @mrt-06
En Duygusal Üye: @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: eskici olan herkesle tanismak isteriz
En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @sokak sanati @Çiğdem- @xemrexxx @Bully
En Çok Tartıştığınız Üye: @Tolstoyevski @BesaleT ama ikisini de seviyorum![]()
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @denizz19 @Bully @Yiğitt @sokak sanati
2016 Yilinin En İyi İnis Yapan Üyesi: @Maskeli Fedai
En Adam Üye: @Bully
En İyi Kanka Üye: @denizz19
En Efsane Üye: @sokak sanati
En Degişik Üye: @sokak sanati
Yilin Üyesi: @mrt-06
Unuttuklarim varsa kusura bakmasinlar artik su 2016 yili bitsede kurtulsak![]()
Lan beni en komik üyeye niye yazmadin yazacam demistin hem ben senin icin 2 tane ayri kategori ekledim senin yaptigina bak 😡İşte 2016 yılının kategorileri;
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @OzaN
son anda "Türkçeyi en iyi kullanan" düzeltmesi yaparak @yatutarsa 'da diyeyim ve @mrt-06 liste dışı kalıyor bu grupta.
En Çok Konuştuğun Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @turkuazz @Bully @destere @MasacRE- @cookies @Ahmad @Harunnn60 @eskici @Yiğitt @Billy Kane @EFE UYSAL @sürgünüm @vadikızı @MEnes @ozmoturk @dosimosi @Forumdash
En Güzel Avatarlı Üye: Üstüme tanımam..
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt @OzaN
En İyi Yorumcu Üye: @destere @Aserat @OzaN @MEnes @Tolstoyevski @berkann @yatutarsa
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @yigit_00 @Ahmad @Harunnn60
En İyi Anlaştığın Üye: @Ahmad @mrt-06 @Forumdash @yigit_00
En Sevdiğiniz Üye: @china_shangai @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @Ahmad @eskici @destere @MasacRE- @yigit_00 @vadikızı @denizz19 @Mr.At @Harunnn60 @dreamy @OzaN @sürgünüm @MEnes @tolgab @Tzira @Maskeli Fedai @ozmoturk @DarkLeqenD @MayısKralı @cookies @EFE UYSAL @Billy Kane @Amoureux @papuleoo @pompy
En Güzel Kullanıcı Adı: @Amoureux @Tolstoyevski
En İyi Yönetici: @OzaN ve MS yöneticisi @Çiğdem-
En Başarılı Editör: @Billy Kane (Fragmanlar ile dikkat çekiyor) @tolgab (müzik listeleri ile dikkat çekiyor..)
En Geveze Üye: listenin başında ki zaat ile @denizz19 @Çiğdem- @destere ve @vadikızı
En Aktif Üye: @denizz19 @dosimosi
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @OzaN yarışma sebebi ile @Çiğdem-
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MEnes @MasacRE- @dosimosi
En Komik Üye: @MasacRE- @destere @pompy
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @Doğu ve @DarkLeqenD
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @HeisenBerg @sürgünüm
En Sportmen Üye: @cevaa
En Ciddi Üye: @Tolstoyevski @turkuazz
En Özlenilen Üye: @yakup09 @Yiğitt
En Tarafsız / Objektif Üye: --
En Unutulmayacak Üye: Herkes unutur sevdiğini yeğen..
En Eğlenceli Üye: @destere @denizz19
En Sabırlı Üye: @Bully @mrt-06 @Çiğdem-
En Duygusal Üye: @vadikızı @yigit_00 @Ahmad
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19
En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @dosimosi @destere @Çiğdem-
En Çok Tartıştığınız Üye: @denizz19 ve malum x
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Ahmad @Forumdash @turkuazz
Lan beni en komik üyeye niye yazmadin yazacam demistin hem ben senin icin 2 tane ayri kategori ekledim senin yaptigina bak 😡![]()
ordada diyemeyecegim bir konu var. yanlış anlaşılır. digerleri kolay anlatmakBir ara özelden yaz, benden sır çıkmaz.![]()
Benim de kronik rahatsızlığım var maalesef. Bak bu konuda bile ortak yönümüz çıktıkronik birsey. keske salgın olsa.
aman girmeyelim o konulara.
ben huzurluyum bu aralar cok şükür![]()
ordada diyemeyecegim bir konu var. yanlış anlaşılır. digerleri kolay anlatmak![]()
Espri diyoruz biz buna yapmayali unuttun galiba berbat espri kraliNasıl sevmiyorum be en sevdiğim ay Mayıs.![]()
Mobilden baktığım için sanırım farketmedim bir daha detaylı bakarım pc denEn çok ortak nokta kısmında da olmalısın.![]()
Mobilden baktığım için sanırım farketmedim bir daha detaylı bakarım pc denEn çok ortak nokta kısmında da olmalısın.![]()
Ekle bakalimAyıpsın hemen ekliyorum.![]()
onu profilinde paylasmistim. o yüzden okadar benzerlik korkuttu beniBenim de kronik rahatsızlığım var maalesef. Bak bu konuda bile ortak yönümüz çıktı![]()
Ekle bakalimbenim listeyi görmedin mi sen ? senin icin 2 tane kategori ekledim
![]()
İçten içe bana karşı duygularını biliy ödümİşte 2016 yılının kategorileri;
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @OzaN
son anda "Türkçeyi en iyi kullanan" düzeltmesi yaparak @yatutarsa 'da diyeyim ve @mrt-06 liste dışı kalıyor bu grupta.
En Çok Konuştuğun Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @turkuazz @Bully @destere @MasacRE- @cookies @Ahmad @Harunnn60 @eskici @Yiğitt @Billy Kane @EFE UYSAL @sürgünüm @vadikızı @MEnes @ozmoturk @dosimosi @Forumdash
En Güzel Avatarlı Üye: Üstüme tanımam..
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt @OzaN
En İyi Yorumcu Üye: @destere @Aserat @OzaN @MEnes @Tolstoyevski @berkann @yatutarsa
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @yigit_00 @Ahmad @Harunnn60
En İyi Anlaştığın Üye: @Ahmad @mrt-06 @Forumdash @yigit_00
En Sevdiğiniz Üye: @china_shangai @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @Ahmad @eskici @destere @MasacRE- @yigit_00 @vadikızı @denizz19 @Mr.At @Harunnn60 @dreamy @OzaN @sürgünüm @MEnes @tolgab @Tzira @Maskeli Fedai @ozmoturk @DarkLeqenD @MayısKralı @cookies @EFE UYSAL @Billy Kane @Amoureux @papuleoo @pompy
En Güzel Kullanıcı Adı: @Amoureux @Tolstoyevski
En İyi Yönetici: @OzaN ve MS yöneticisi @Çiğdem-
En Başarılı Editör: @Billy Kane (Fragmanlar ile dikkat çekiyor) @tolgab (müzik listeleri ile dikkat çekiyor..)
En Geveze Üye: listenin başında ki zaat ile @denizz19 @Çiğdem- @destere ve @vadikızı
En Aktif Üye: @denizz19 @dosimosi
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @OzaN yarışma sebebi ile @Çiğdem-
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MEnes @MasacRE- @dosimosi
En Komik Üye: @MasacRE- @destere @eskici @pompy
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @Doğu ve @DarkLeqenD
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @HeisenBerg @sürgünüm
En Sportmen Üye: @cevaa
En Ciddi Üye: @Tolstoyevski @turkuazz
En Özlenilen Üye: @yakup09 @Yiğitt
En Tarafsız / Objektif Üye: --
En Unutulmayacak Üye: Herkes unutur sevdiğini yeğen..
En Eğlenceli Üye: @destere @denizz19 @eskici
En Sabırlı Üye: @Bully @mrt-06 @Çiğdem-
En Duygusal Üye: @vadikızı @yigit_00 @Ahmad
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19
En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @dosimosi @destere @Çiğdem-
En Çok Tartıştığınız Üye: @denizz19 ve malum x
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Ahmad @Forumdash @turkuazz
Biliy demişken bu yılan @Billy Kane ikidir beni oyalıyor.İçten içe bana karşı duygularını biliy ödüm![]()
Az önce paylastim la baksan hatirlamaz misin bakmamissin demekkiBakmışımdır muhakkak emoji koymuşumdur.![]()