@sokak sanati en çok konuştuğun üye,en ciddi üye kategorisinde seçtiğin için teşekkürler
En çok ortak nokta kısmında da olmalısın.
@sokak sanati en çok konuştuğun üye,en ciddi üye kategorisinde seçtiğin için teşekkürler
Bir ara özelden yaz, benden sır çıkmaz.evet öyle oldu. farkli konularda ismin cok geçti. aciklamasini pek yapmayayim
Abicim sen de yapıcan demi.Bir ara özelden yaz, benden sır çıkmaz.
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @Aserat
En Çok Konuştuğun Üye: @Bully @denizz19 @Aserat @xemrexxx @Yiğitt @Çiğdem- @vadikızı @sokak sanati
En Güzel Avatarlı Üye: @Aserat @eskici @destere @mrt-06
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @mrt-06 @xemrexxx
En İyi Yorumcu Üye: @Aserat @Bully @sürgünüm @denizz19
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: Yarismalara oy kullanmak disinda pek özeli kullanmiyorum
En İyi Anlaştığın Üye: @Yiğitt @denizz19 @Bully @Aserat
En Sevdiğiniz Üye: Forumda sevmedigim birisi yok
En Güzel Kullanıcı Adı: @MasacRE- @cookies @destere @Tolstoyevski @Forumdash
En İyi Yönetici: @Bully @mrt-06 @denizz19 @sürgünüm @OzaN
En Başarılı Editör: Editötler aklima gelmedi su anda ama bir @MayısKralı var basarili mi bilmiyorum ama aklima o geldi neyse iyidir bizim mayisimiz mayis ayini pek sevmezmis ama olsun
En Geveze Üye: @xemrexxx @denizz19 @Tolstoyevski
En Aktif Üye: @denizz19 @vadikızı @Çiğdem- @pompy @Bully de aktif herhalde ama gizli takildigi icin pek göremiyoruz kendisini
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: takip etmekten kasit nedir anlamadim ama @Bully ve @denizz19 diyorum
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MasacRE- @Doğu @dosimosi @MEnes @Sherlock
En Komik Üye: @destere @pompy
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @pompy
En Sinirli Üye: @pompy @dosimosi
En Fanatik Üye: @MasacRE- @Doğu @sürgünüm @sokak sanati @Maskeli Fedai @beyazsoy
En Sportmen Üye: @Bully
En Ciddi Üye: @pompy
En Özlenilen Üye: @Yiğitt @ABAY_06 @china_shangai
En Tarafsız / Objektif Üye: @Bully
En Unutulmayacak Üye: kimse unutulmaz
En Eğlenceli Üye: @Yiğitt @Bully @denizz19 @Tolstoyevski @cookies
En Sabırlı Üye: @mrt-06
En Duygusal Üye: @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: eskici olan herkesle tanismak isteriz
En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @sokak sanati @Çiğdem- @xemrexxx @Bully
En Çok Tartıştığınız Üye: @Tolstoyevski @BesaleT ama ikisini de seviyorum
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @denizz19 @Bully @Yiğitt @sokak sanati
2016 Yilinin En İyi İnis Yapan Üyesi: @Maskeli Fedai
En Adam Üye: @Bully
En İyi Kanka Üye: @denizz19
En Efsane Üye: @sokak sanati
En Degişik Üye: @sokak sanati
Yilin Üyesi: @mrt-06
Unuttuklarim varsa kusura bakmasinlar artik su 2016 yili bitsede kurtulsak
Lan beni en komik üyeye niye yazmadin yazacam demistin hem ben senin icin 2 tane ayri kategori ekledim senin yaptigina bak 😡İşte 2016 yılının kategorileri;
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @OzaN
son anda "Türkçeyi en iyi kullanan" düzeltmesi yaparak @yatutarsa 'da diyeyim ve @mrt-06 liste dışı kalıyor bu grupta.
En Çok Konuştuğun Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @turkuazz @Bully @destere @MasacRE- @cookies @Ahmad @Harunnn60 @eskici @Yiğitt @Billy Kane @EFE UYSAL @sürgünüm @vadikızı @MEnes @ozmoturk @dosimosi @Forumdash
En Güzel Avatarlı Üye: Üstüme tanımam..
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt @OzaN
En İyi Yorumcu Üye: @destere @Aserat @OzaN @MEnes @Tolstoyevski @berkann @yatutarsa
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @yigit_00 @Ahmad @Harunnn60
En İyi Anlaştığın Üye: @Ahmad @mrt-06 @Forumdash @yigit_00
En Sevdiğiniz Üye: @china_shangai @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @Ahmad @eskici @destere @MasacRE- @yigit_00 @vadikızı @denizz19 @Mr.At @Harunnn60 @dreamy @OzaN @sürgünüm @MEnes @tolgab @Tzira @Maskeli Fedai @ozmoturk @DarkLeqenD @MayısKralı @cookies @EFE UYSAL @Billy Kane @Amoureux @papuleoo @pompy
En Güzel Kullanıcı Adı: @Amoureux @Tolstoyevski
En İyi Yönetici: @OzaN ve MS yöneticisi @Çiğdem-
En Başarılı Editör: @Billy Kane (Fragmanlar ile dikkat çekiyor) @tolgab (müzik listeleri ile dikkat çekiyor..)
En Geveze Üye: listenin başında ki zaat ile @denizz19 @Çiğdem- @destere ve @vadikızı
En Aktif Üye: @denizz19 @dosimosi
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @OzaN yarışma sebebi ile @Çiğdem-
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MEnes @MasacRE- @dosimosi
En Komik Üye: @MasacRE- @destere @pompy
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @Doğu ve @DarkLeqenD
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @HeisenBerg @sürgünüm
En Sportmen Üye: @cevaa
En Ciddi Üye: @Tolstoyevski @turkuazz
En Özlenilen Üye: @yakup09 @Yiğitt
En Tarafsız / Objektif Üye: --
En Unutulmayacak Üye: Herkes unutur sevdiğini yeğen..
En Eğlenceli Üye: @destere @denizz19
En Sabırlı Üye: @Bully @mrt-06 @Çiğdem-
En Duygusal Üye: @vadikızı @yigit_00 @Ahmad
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19
En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @dosimosi @destere @Çiğdem-
En Çok Tartıştığınız Üye: @denizz19 ve malum x
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Ahmad @Forumdash @turkuazz
Lan beni en komik üyeye niye yazmadin yazacam demistin hem ben senin icin 2 tane ayri kategori ekledim senin yaptigina bak 😡
ordada diyemeyecegim bir konu var. yanlış anlaşılır. digerleri kolay anlatmakBir ara özelden yaz, benden sır çıkmaz.
Benim de kronik rahatsızlığım var maalesef. Bak bu konuda bile ortak yönümüz çıktıkronik birsey. keske salgın olsa.
aman girmeyelim o konulara.
ben huzurluyum bu aralar cok şükür
ordada diyemeyecegim bir konu var. yanlış anlaşılır. digerleri kolay anlatmak
Espri diyoruz biz buna yapmayali unuttun galiba berbat espri kraliNasıl sevmiyorum be en sevdiğim ay Mayıs.
Mobilden baktığım için sanırım farketmedim bir daha detaylı bakarım pc denEn çok ortak nokta kısmında da olmalısın.
Mobilden baktığım için sanırım farketmedim bir daha detaylı bakarım pc denEn çok ortak nokta kısmında da olmalısın.
Ekle bakalim benim listeyi görmedin mi sen ? senin icin 2 tane kategori ekledimAyıpsın hemen ekliyorum.
onu profilinde paylasmistim. o yüzden okadar benzerlik korkuttu beniBenim de kronik rahatsızlığım var maalesef. Bak bu konuda bile ortak yönümüz çıktı
Ekle bakalim benim listeyi görmedin mi sen ? senin icin 2 tane kategori ekledim
İçten içe bana karşı duygularını biliy ödümİşte 2016 yılının kategorileri;
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @OzaN
son anda "Türkçeyi en iyi kullanan" düzeltmesi yaparak @yatutarsa 'da diyeyim ve @mrt-06 liste dışı kalıyor bu grupta.
En Çok Konuştuğun Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @turkuazz @Bully @destere @MasacRE- @cookies @Ahmad @Harunnn60 @eskici @Yiğitt @Billy Kane @EFE UYSAL @sürgünüm @vadikızı @MEnes @ozmoturk @dosimosi @Forumdash
En Güzel Avatarlı Üye: Üstüme tanımam..
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt @OzaN
En İyi Yorumcu Üye: @destere @Aserat @OzaN @MEnes @Tolstoyevski @berkann @yatutarsa
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @yigit_00 @Ahmad @Harunnn60
En İyi Anlaştığın Üye: @Ahmad @mrt-06 @Forumdash @yigit_00
En Sevdiğiniz Üye: @china_shangai @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @Ahmad @eskici @destere @MasacRE- @yigit_00 @vadikızı @denizz19 @Mr.At @Harunnn60 @dreamy @OzaN @sürgünüm @MEnes @tolgab @Tzira @Maskeli Fedai @ozmoturk @DarkLeqenD @MayısKralı @cookies @EFE UYSAL @Billy Kane @Amoureux @papuleoo @pompy
En Güzel Kullanıcı Adı: @Amoureux @Tolstoyevski
En İyi Yönetici: @OzaN ve MS yöneticisi @Çiğdem-
En Başarılı Editör: @Billy Kane (Fragmanlar ile dikkat çekiyor) @tolgab (müzik listeleri ile dikkat çekiyor..)
En Geveze Üye: listenin başında ki zaat ile @denizz19 @Çiğdem- @destere ve @vadikızı
En Aktif Üye: @denizz19 @dosimosi
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @OzaN yarışma sebebi ile @Çiğdem-
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MEnes @MasacRE- @dosimosi
En Komik Üye: @MasacRE- @destere @eskici @pompy
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @Doğu ve @DarkLeqenD
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @HeisenBerg @sürgünüm
En Sportmen Üye: @cevaa
En Ciddi Üye: @Tolstoyevski @turkuazz
En Özlenilen Üye: @yakup09 @Yiğitt
En Tarafsız / Objektif Üye: --
En Unutulmayacak Üye: Herkes unutur sevdiğini yeğen..
En Eğlenceli Üye: @destere @denizz19 @eskici
En Sabırlı Üye: @Bully @mrt-06 @Çiğdem-
En Duygusal Üye: @vadikızı @yigit_00 @Ahmad
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19
En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @dosimosi @destere @Çiğdem-
En Çok Tartıştığınız Üye: @denizz19 ve malum x
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Ahmad @Forumdash @turkuazz
Biliy demişken bu yılan @Billy Kane ikidir beni oyalıyor. Listen nerde. 😡İçten içe bana karşı duygularını biliy ödüm
Az önce paylastim la baksan hatirlamaz misin bakmamissin demekkiBakmışımdır muhakkak emoji koymuşumdur.