Değişen bir şey yok işte krediyi talep ettik bekliyoruz hala.
Sen de yap la.Ahaha ben olmasam Doğu diye biri olmazdı
Değişen bir şey yok işte krediyi talep ettik bekliyoruz hala.
Sen de yap la.Ahaha ben olmasam Doğu diye biri olmazdı
Çok beklersinDeğişen bir şey yok işte krediyi talep ettik bekliyoruz hala.
Sen de yap la.
5 gün içinde yapıyorsun o kadar.Çok beklersin
Hadi lan ordan millet beni senin yan çarın zannedecek Senin içindeki trollü ben bulup çıkardım benden önce son derece mülayim, ponçik kıvamında bir totoştunAhaha ben olmasam Doğu diye biri olmazdı
Totos ne yaa ??Hadi lan ordan millet beni senin yan çarın zannedecek Senin içindeki trollü ben bulup çıkardım benden önce son derece mülayim, ponçik kıvamında bir totoştun
Asker hazırlığı kolay mı abla.hahhaha ayy vlla 3 yıl önce birisi bana birgün gelecek @xemrexxx içinde böyle bir yorum yapılıcak forumda olmuyorsun gibi dese oklavayı kafasına geçirirdim vlla hadi oradan diyip
Bilmiyorum buranın jargonu böyleydi biraz cinsiyetçi bir söylem ama isim babalarına sor Bak bu da cinsiyetçi bir söz oldu yazarken fark ettimTotos ne yaa ??
5 gün içinde yapman gerekiyor haberin olsun.Yapicam ama ne zaman bilemiyorum
1 gun kala etiketle bizi yine5 gün içinde yapman gerekiyor haberin olsun.
İşini son güne bırakmayı sevenlerdensin anlaşılan.1 gun kala etiketle bizi yine
universitede nekadar erken baslamak istesemde yazi yazamiyordum. bir gun kala 4 sayfalik yazimi yazip guzel puan aliyordumİşini son güne bırakmayı sevenlerdensin anlaşılan.
Anlaşıldı son gün etiketleneceklerdensin.universitede nekadar erken baslamak istesemde yazi yazamiyordum. bir gun kala 4 sayfalik yazimi yazip guzel puan aliyordum
ben stressli zamanlarda iyi calisan birisiyim
beni sevmediğin halde bir beni etiketlemeyi baaşrmışsın ) kötü şans işte diğerleri etiket mağduru olmuş
herkesi tek tek çok sevdiğini anlatmışsında beni niye çok sevmiyorsun anlamadım bu arada @sokak sanati nı sadece en güzel isimde anmışsın ve de çok sevdiğini söylemişsin yani aslında kendisinden nefret ediyorsun ama kullanıcı isminden kurtarıyor biz bunu anladık dimi la sokak şeysi ?
Normalde yapmayacaktım ama bugün boş günüm
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Sherlock, @Yakamoz-Asi, @Arslan Bey
En Çok Konuştuğun Üye: @Maskeli Fedai trollü , @MEnes, @-KADİR-, @takas, @Polat Şaşmaz, @mrt-06, @MEnes, @destere, @EFE UYSAL
En Güzel Avatarlı Üye: @mrt-06
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @mrt-06, @Bully, @Sherlock, @EFE UYSAL
En İyi Yorumcu Üye: @MEnes
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Maskeli Fedai
En İyi Anlaştığın Üye: @Maskeli Fedai ve @MEnes
En Sevdiğiniz Üye: @Maskeli Fedai, @MEnes, @-KADİR-, @takas, @Polat Şaşmaz, @papuleoo, @mrt-06, @Bully, @destere, @Çiğdem-, @dosimosi, @Since2011, @MasacRE-, @HeisenBerg ve @china_shangai abim.
En Güzel Kullanıcı Adı: @Amoureux
En İyi Yönetici: @mrt-06 ve @Bully
En Başarılı Editör: @efe UYSAL, @tolgab ve @Billy Kane
En Geveze Üye: @xemrexxx
En Aktif Üye: Gececi olduğum ve çok sık online gördüğüm için @sürgünüm
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @MEnes, @Maskeli Fedai, @destere
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Tartışmasız @MEnes
En Komik Üye: @destere
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: Aga bu halini çok sevsem de kusura bakma @takas
En Fanatik Üye: @takas
En Sportmen Üye: @efe UYSAL
En Ciddi Üye:-
En Özlenilen Üye: @china_shangai nur içinde yat abim
En Tarafsız / Objektif Üye: @mrt-06
En Unutulmayacak Üye: @china_shangai
En Eğlenceli Üye: @destere, @MasacRE- ve @MEnes sıva ekibinin müridleri
En Sabırlı Üye: @papuleoo Aga gereksiz insanlara çok laf anlatmaya çalışıyorsun boşa yorma kendini he de geç
En Duygusal Üye: @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @MEnes, @-KADİR-, @takas, @polat Şaşmaz, @Since2011
En Çok Rastladığınız Üye: @sürgünüm
En Çok Tartıştığınız Üye: @Tolstoyevski, @BesaleT
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Maskeli Fedai