En dertli üye diye bir kategori olsa şaak diye oraya yapıştırırdım şahsımı ama bilemiyorum düşüneyim birazbenimde şaşirdiğim bir katagori hic düşunmeden okurken sen geldin aklima
aslinda biraz kafa yorsan sende anlarsin
En dertli üye diye bir kategori olsa şaak diye oraya yapıştırırdım şahsımı ama bilemiyorum düşüneyim birazbenimde şaşirdiğim bir katagori hic düşunmeden okurken sen geldin aklima
aslinda biraz kafa yorsan sende anlarsin
En sevdiğiniz diyor orada. Sen altıncı falansın.8. kategori.
asil kendin ablan olarak kullansan şaşarim. evet aslinda ablanim ama sen demistin abla demem diyeTers oldu di mi ablası derken seni @Doğu'nun ablası olarak kullandım sandım, şimdi fark ettim becerememişim
azicik yaklastin sayilir aslinda. ordan yola ciksan bulacan amaEn dertli üye diye bir kategori olsa şaak diye oraya yapıştırırdım şahsımı ama bilemiyorum düşüneyim biraz
Ne ablası be @Çiğdem-'e bile abla demiyoruz sana da demeyizasil kendin ablan olarak kullansan şaşarim. evet aslinda ablanim ama sen demistin abla demem diye
Yok ben 3 yaşa abla veya abi diyemem genelde. Bi de aradaki sohbet bazında bakıldığında bi samimiyet gördüm, biraz da ondan.asil kendin ablan olarak kullansan şaşarim. evet aslinda ablanim ama sen demistin abla demem diye
hhahah oda doğru dosi ile 2 yas var aramızda ama ben zaten abla gibi mesafeli seviyeli sevmiyorum kaç yasında olursa olsun dost olmak daha samimi geliyor banaNe ablası be @Çiğdem-'e bile abla demiyoruz sana da demeyiz
Bu arada etiketler karman çorman oldu yok mu yetkili bi abi
Geçen sene ilk dördündeydim şu Candan Erçetin denen kadın aramıza kara kedi gibi girdi.En sevdiğiniz diyor orada. Sen altıncı falansın.
Aynen kesinlikle. Yaş farkı, dış görünüş, hayat görüşü, maddi durum bunlar benim için bilmem kaçıncı planda olan şeyler önemli olan insanların kafalarının uyuşması Ben de @dosimosi'ye bunu anlatmaya çalışıyordum işte geçenhhahah oda doğru dosi ile 2 yas var aramızda ama ben zaten abla gibi mesafeli seviyeli sevmiyorum kaç yasında olursa olsun dost olmak daha samimi geliyor bana
öyle bir yazmissinki sanki yaşa bakiyorum.Aynen kesinlikle. Yaş farkı, dış görünüş, hayat görüşü, maddi durum bunlar benim için bilmem kaçıncı planda olan şeyler önemli olan insanların kafalarının uyuşması Ben de @dosimosi'ye bunu anlatmaya çalışıyordum işte geçen
Kredi notun hala durağandan olumluya çevrilmedi yani ?Bir gelişme olsa yazarım biliyorsun.
@Çiğdem-'den tabi ki küçüğüm@Doğu ben seni 90 li diye duydum. yanlismi yani ? @Çiğdem- den kücükmüsün yoksa ?? :O
öyle bir yazmissinki sanki yaşa bakiyorum.
öyle olsaydi @DarkLeqenD ve @Bully ile iyi anlaşmazdim
14 senelik agri meselesi palavraydi ozaman ?
Keşke palavra olsaydı14 senelik agri meselesi palavraydi ozaman ?
neyse aman
E yanii diye bir tepki verdim bunu okuyunca. @Çiğdem- den büyük olma ihtimalini düşündüm titredim.
Ayy tamam eşşek kadar adamın benden küçük olduğunu daha fazla davullu zurnalı duyurmayın yaşlı histteriyor KAPATIN ŞU YAŞ KONUSUNU
@Çiğdem-'den büyük olsam konum zincirlikuyu olurdu kardoE yanii diye bir tepki verdim bunu okuyunca. @Çiğdem- den büyük olma ihtimalini düşündüm titredim.
Tam yazarken oklavasını kınından çıkarmış bile çok kelle alacak galiba @destere nerelerde bir an önce önümüze siper yapıp topuklamalıyızAyy tamam eşşek kadar adamın benden küçük olduğunu daha fazla davullu zurnalı duyurmayın yaşlı histteriyor KAPATIN ŞU YAŞ KONUSUNU
Kaçamadın malesef daha önce davrandım@Çiğdem-'den büyük olsam konum zincirlikuyu olurdu kardo
Oklava is coming kaç kaç kaç
Bak saçlarıma aklar düştü ona rağmen daha genç hissediyorum. Neyse oklava gelmiş fazla şaapmayalım.Ayy tamam eşşek kadar adamın benden küçük olduğunu daha fazla davullu zurnalı duyurmayın yaşlı histteriyor KAPATIN ŞU YAŞ KONUSUNU
İyi düşündün kardo, bu konu üzerinde durulması oldukça tehlike arz eden bi konu.@Çiğdem-'den büyük olsam konum zincirlikuyu olurdu kardo
Oklava is coming kaç kaç kaç
cocukluktan varmis demekki.daha sen kisa pantolonla gezerken14 senelik agri meselesi palavraydi ozaman ?
neyse aman
Bana özelden gazı veriyor olan bana oluyor Teşekkür ediyorum beni aydınlattığın için oklavanı bir günlüğüne ödünç alabilir miyim @Maskeli Fedai'nin kafasında kırmak için
Hâlâ durum raporu alamadık ?
En çok sıvaştığım @MEnes kardeşim de ondan olmuş Merak ettim şimdi hangi kategorideyim senin listende
Ahaha ben olmasam Doğu diye biri olmazdıhahaha ayy bu tambir troll gerçekten demek seni maske olarak kullanıyor demeye cesaret edemediklerini sana aşılıyor sen banlanıyorun oda pis pis sırıtıyor ona birşey olmuyor