Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benimde şaşirdiğim bir katagori :A hic düşunmeden okurken sen geldin aklima :A
aslinda biraz kafa yorsan sende anlarsin
En dertli üye diye bir kategori olsa şaak diye oraya yapıştırırdım şahsımı ama bilemiyorum düşüneyim biraz :A

Ters oldu di mi ablası derken seni @Doğu'nun ablası olarak kullandım sandım, şimdi fark ettim becerememişim :F:F
asil kendin ablan olarak kullansan şaşarim. evet aslinda ablanim ama sen demistin abla demem diye :A

En dertli üye diye bir kategori olsa şaak diye oraya yapıştırırdım şahsımı ama bilemiyorum düşüneyim biraz :A
azicik yaklastin sayilir aslinda. ordan yola ciksan bulacan ama
ben kac krede dillendirmistim aslinda. neyse kafa yorma supriz olsun

Ne ablası be @Çiğdem-'e bile abla demiyoruz sana da demeyiz :A

Bu arada etiketler karman çorman oldu yok mu yetkili bi abi :A
hhahah oda doğru dosi ile 2 yas var aramızda ama ben zaten abla gibi mesafeli seviyeli sevmiyorum kaç yasında olursa olsun dost olmak daha samimi geliyor bana :A :A :A

hhahah oda doğru dosi ile 2 yas var aramızda ama ben zaten abla gibi mesafeli seviyeli sevmiyorum kaç yasında olursa olsun dost olmak daha samimi geliyor bana :A :A :A
Aynen kesinlikle. Yaş farkı, dış görünüş, hayat görüşü, maddi durum bunlar benim için bilmem kaçıncı planda olan şeyler önemli olan insanların kafalarının uyuşması :) Ben de @dosimosi'ye bunu anlatmaya çalışıyordum işte geçen :A

@Doğu ben seni 90 li diye duydum. yanlismi yani ? @Çiğdem- den kücükmüsün yoksa ?? :O

Aynen kesinlikle. Yaş farkı, dış görünüş, hayat görüşü, maddi durum bunlar benim için bilmem kaçıncı planda olan şeyler önemli olan insanların kafalarının uyuşması :) Ben de @dosimosi'ye bunu anlatmaya çalışıyordum işte geçen :A
öyle bir yazmissinki sanki yaşa bakiyorum.
öyle olsaydi @DarkLeqenD ve @Bully ile iyi anlaşmazdim :A

E yanii diye bir tepki verdim bunu okuyunca. :A :A @Çiğdem- den büyük olma ihtimalini düşündüm titredim. :A :A
Kredi notun hala durağandan olumluya çevrilmedi yani ? :A

@Çiğdem-'den tabi ki küçüğüm :A
Ayy tamam eşşek kadar adamın benden küçük olduğunu daha fazla davullu zurnalı duyurmayın yaşlı histteriyor KAPATIN ŞU YAŞ KONUSUNU :A :A :A
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

E yanii diye bir tepki verdim bunu okuyunca. :A :A @Çiğdem- den büyük olma ihtimalini düşündüm titredim. :A :A
@Çiğdem-'den büyük olsam konum zincirlikuyu olurdu kardo :A
Oklava is coming kaç kaç kaç :A

Ayy tamam eşşek kadar adamın benden küçük olduğunu daha fazla davullu zurnalı duyurmayın yaşlı histteriyor KAPATIN ŞU YAŞ KONUSUNU :A :A :A
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg
Tam yazarken oklavasını kınından çıkarmış bile çok kelle alacak galiba :A @destere nerelerde bir an önce önümüze siper yapıp topuklamalıyız :A

Bak saçlarıma aklar düştü ona rağmen daha genç hissediyorum. Neyse oklava gelmiş fazla şaapmayalım. :A :A
@Çiğdem-'den büyük olsam konum zincirlikuyu olurdu kardo :A
Oklava is coming kaç kaç kaç :A
İyi düşündün kardo, bu konu üzerinde durulması oldukça tehlike arz eden bi konu. :A :A

Bana özelden gazı veriyor olan bana oluyor :A Teşekkür ediyorum beni aydınlattığın için oklavanı bir günlüğüne ödünç alabilir miyim @Maskeli Fedai'nin kafasında kırmak için :A

Hâlâ durum raporu alamadık ? :A

En çok sıvaştığım @MEnes kardeşim de ondan olmuş :A Merak ettim şimdi hangi kategorideyim senin listende :A

hahaha ayy bu tambir troll gerçekten demek seni maske olarak kullanıyor demeye cesaret edemediklerini sana aşılıyor sen banlanıyorun oda pis pis sırıtıyor ona birşey olmuyor
:A :A :A
Ahaha ben olmasam Doğu diye biri olmazdı :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...