Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benimde şaşirdiğim bir katagori
hic düşunmeden okurken sen geldin aklima

aslinda biraz kafa yorsan sende anlarsin
En dertli üye diye bir kategori olsa şaak diye oraya yapıştırırdım şahsımı ama bilemiyorum düşüneyim biraz

Ters oldu di mi ablası derken seni @Doğu'nun ablası olarak kullandım sandım, şimdi fark ettim becerememişim
asil kendin ablan olarak kullansan şaşarim. evet aslinda ablanim ama sen demistin abla demem diye

En dertli üye diye bir kategori olsa şaak diye oraya yapıştırırdım şahsımı ama bilemiyorum düşüneyim biraz
azicik yaklastin sayilir aslinda. ordan yola ciksan bulacan ama
ben kac krede dillendirmistim aslinda. neyse kafa yorma supriz olsun

Ne ablası be @Çiğdem-'e bile abla demiyoruz sana da demeyiz

Bu arada etiketler karman çorman oldu yok mu yetkili bi abi
hhahah oda doğru dosi ile 2 yas var aramızda ama ben zaten abla gibi mesafeli seviyeli sevmiyorum kaç yasında olursa olsun dost olmak daha samimi geliyor bana

hhahah oda doğru dosi ile 2 yas var aramızda ama ben zaten abla gibi mesafeli seviyeli sevmiyorum kaç yasında olursa olsun dost olmak daha samimi geliyor bana
Aynen kesinlikle. Yaş farkı, dış görünüş, hayat görüşü, maddi durum bunlar benim için bilmem kaçıncı planda olan şeyler önemli olan insanların kafalarının uyuşması
Ben de @dosimosi'ye bunu anlatmaya çalışıyordum işte geçen

@Doğu ben seni 90 li diye duydum. yanlismi yani ? @Çiğdem- den kücükmüsün yoksa ?? :O

öyle bir yazmissinki sanki yaşa bakiyorum.
öyle olsaydi @DarkLeqenD ve @Bully ile iyi anlaşmazdim

E yanii diye bir tepki verdim bunu okuyunca.
@Çiğdem- den büyük olma ihtimalini düşündüm titredim.
@Çiğdem-'den büyük olsam konum zincirlikuyu olurdu kardo

Oklava is coming kaç kaç kaç

Ayy tamam eşşek kadar adamın benden küçük olduğunu daha fazla davullu zurnalı duyurmayın yaşlı histteriyor KAPATIN ŞU YAŞ KONUSUNU

Tam yazarken oklavasını kınından çıkarmış bile çok kelle alacak galiba
@destere nerelerde bir an önce önümüze siper yapıp topuklamalıyız

Ayy tamam eşşek kadar adamın benden küçük olduğunu daha fazla davullu zurnalı duyurmayın yaşlı histteriyor KAPATIN ŞU YAŞ KONUSUNU

Bak saçlarıma aklar düştü ona rağmen daha genç hissediyorum. Neyse oklava gelmiş fazla şaapmayalım.

@Çiğdem-'den büyük olsam konum zincirlikuyu olurdu kardo

Oklava is coming kaç kaç kaç
İyi düşündün kardo, bu konu üzerinde durulması oldukça tehlike arz eden bi konu.

hahaha ayy bu tambir troll gerçekten demek seni maske olarak kullanıyor demeye cesaret edemediklerini sana aşılıyor sen banlanıyorun oda pis pis sırıtıyor ona birşey olmuyor
Ahaha ben olmasam Doğu diye biri olmazdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...