Maskeli Fedai
Favori Üye
Melunun listesine hangi isim damga vuracak acabaEn güzel listeyi ben yapacağım canım merak etme 24 Aralık'ta elinde olur
Melunun listesine hangi isim damga vuracak acabaEn güzel listeyi ben yapacağım canım merak etme 24 Aralık'ta elinde olur
Sen liste yapmıyor musun?Melunun listesine hangi isim damga vuracak acaba
Geçen sene de yapmam deyip yapmıştın hatırlatırım.
Protesto ediyorum seni ve konunuGeçen sene de yapmam deyip yapmıştın hatırlatırım.
Bu kuralı yeni öğrendimNe güzel de güler. Tamam da hepsini doldurmak zorunda değilsin yani bildiklerini yazsan yeter, nasıl geçerli oluyor o zaman.
Benim de seni protesto etmemi ister misin?Protesto ediyorum seni ve konunu
Pes. 😱 Artık öğrendiğine göre yapabilirsin.Bu kuralı yeni öğrendim
"En troll üye" kısmına seni yazacağım merak etme, hiç mağdur eder miyim ben seni melunumMelunun listesine hangi isim damga vuracak acaba
Beni sadece bu kategori kesmez fazlası olmalı"En troll üye" kısmına seni yazacağım merak etme, hiç mağdur eder miyim ben seni melunum
En başlarda yerin hazır merak etme, baş tacısınBeni sadece bu kategori kesmez fazlası olmalı
Neyin başıEn başlarda yerin hazır merak etme, baş tacısın
La kırk yılın başı melunu bi övek dedik onu da trollüğe çevirdi Allah kahretmesin seni bir daha övgü mövgü yok sanaNeyin başı
Ne var dediğimde melun güzel bir soru sordumLa kırk yılın başı melunu bi övek dedik onu da trollüğe çevirdi Allah kahretmesin seni bir daha övgü mövgü yok sana
hahahah ayy yok sevmemekle ne alaka cnmbu ne bicim yazi. birine cok ciddisin diyorsun birine cok duygusal olma diyorsun.
ben listemi en son yapacagim cunku en cok yazistigim kisiler kisminda yazistigim kisiler almamis beni listesine . sasirttici. ben basta @destere olmak uzere bir cok kisiye hep gulerim. daha ne yapayim. beni sevmedigini biliyordum zatende, belgelemiste oldun
bide seninle gunluk yazisiyoruz ama yine listede degilim. rezalet resmen
o yazinida gördum canim. noktasina virgulune kadar inceledim nerelerde varim diyehahahah ayy yok sevmemekle ne alaka cnm
ciddi üyeye ilk sen geldin aklıma mesajların çok ciddi çünkü
ama 1 aylık aktifolmana rağmen yılın çıkış üyesinede seni yazdım motive olsun diye orayı görmemişsin tabi
konuşma listesine gelirsek 2016 yılını genel olarak ele alıyoruz yanı 1 yıl hergün konustuğumuz kişileri yazdım gerçi o yazdıklarımla 3 yıldır ehrgün konusuyoruz
diğerleride 2016 yılını ele alıp yazıyordur senin asılyılın 2017 yılı olucak aktifliğini devam ettirirsen 2017 yılında listelerde yer bulursun cnm
ilk izlenim önemlidir ilk izlenimimde sinirli olduğunu tespit ettim yapacak bişey yok )o yazinida gördum canim. noktasina virgulune kadar inceledim nerelerde varim diye
ben survivor konularinda cok aktftimde kimlerle yazistigimi hatirlamam gerekir simdi
insan birazda ciddi olmali neyse bunada sükür. @destere gibi en sinirli uye yapmadin beni
bende ilk izlenimlerimi yazarsam kaus olurilk izlenim önemlidir ilk izlenimimde sinirli olduğunu tespit ettim yapacak bişey yok )
insanlar öyledir kırk kez översin bir yerde hafif olumsuz bişey söylesen kafayı oraya takarlar mesela sende öyle yapmadınmı o kadar yere seni etiketledim niye tüm kızları tanımak istiyorsun diye öküzün altında kedi arayıp durdunhahahah ayy yok sevmemekle ne alaka cnm
ciddi üyeye ilk sen geldin aklıma mesajların çok ciddi çünkü
ama 1 aylık aktifolmana rağmen yılın çıkış üyesinede seni yazdım motive olsun diye orayı görmemişsin tabi
konuşma listesine gelirsek 2016 yılını genel olarak ele alıyoruz yanı 1 yıl hergün konustuğumuz kişileri yazdım gerçi o yazdıklarımla 3 yıldır ehrgün konusuyoruz
diğerleride 2016 yılını ele alıp yazıyordur senin asılyılın 2017 yılı olucak aktifliğini devam ettirirsen 2017 yılında listelerde yer bulursun cnm
bence yaz çekinme hem karşıdakide ilk olarak çevresine nasıl bir enerji yaydığını anlamış olurbende ilk izlenimlerimi yazarsam kaus olur
benle alakali yanilmissin ben sakin bir yapiya sahibim. sabirliyim. Bir ögretmenin asla sinirli olmamasi gerekir.insanlar öyledir kırk kez översin bir yerde hafif olumsuz bişey söylesen kafayı oraya takarlar mesela sende öyle yapmadınmı o kadar yere seni etiketledim niye tüm kızları tanımak istiyorsun diye öküzün altında kedi arayıp durdun
bence yaz çekinme hem karşıdakide ilk olarak çevresine nasıl bir enerji yaydığını anlamış olur
mesela ilk ben foruma girdiğimde @xemrexxx tosbağa gibi bişeydi hala değişmedi şimdi biliyor en azından tosbağaya benzediğini @Harunnn60 lady gaga sever bir tipe benziyordu hala öyle? ben genelde yanılmam yani sana sinirli diyorsam sinirlisindir bende hata olmaz
benle alakali yanilmissin benim sakin bir yapiya sahibim. sabirliyim. Bir ögretmenin asla sinirli olmamasi gerekir.