Çiğdem senin iyiliği ister her zaman.
aman savun arkadaşını sen
Çiğdem senin iyiliği ister her zaman.
Senide savunurum.aman savun arkadaşını sen
en duygusalada yazıcam en sinirliyede en son babalar duyardakı kadirin babası vardı bilmem hatırlamısınız onun gibisin vllatmm cnm tmm bu arada ben en sinirli değil en duygusal üye olurm yahu
en duygusalada yazıcam en sinirliyede en son babalar duyardakı kadirin babası vardı bilmem hatırlamısınız onun gibisin vlla@destere @Harunnn60
Senide savunurum.Savunmadım mı sanki daha önceden.
ayy şaka yapıyoruz kızvallamı kız farkında değilim öyle sinirim yoktur ama
biliyorum cnm benim takılıyorum sana
@vadikızı beni sever hiç boşuna uğraşma çiğdem
@vadikızı beni sever hiç boşuna uğraşma çiğdemaramızı bozamazsınbugüne kadar bana bir kez dahi küstüğünü hatırlamıyorumama sen, @Harunnn60 @sokak sanati birde tabi @GunesinOglu her fırsatta kızın damarına basıyorsunuz küser tabi)
bu arada rihannaya bu hafta kaç puan vermeyi düşünüyorsun @vadikızı ? bu hafta iki puana çıkabildinmi yoksa batı yakasında durumlar aynımı ?
@vadikızı beni sever hiç boşuna uğraşma çiğdemaramızı bozamazsınbugüne kadar bana bir kez dahi küstüğünü hatırlamıyorumama sen, @Harunnn60 @sokak sanati birde tabi @GunesinOglu her fırsatta kızın damarına basıyorsunuz küser tabi)
bu arada rihannaya bu hafta kaç puan vermeyi düşünüyorsun @vadikızı ? bu hafta iki puana çıkabildinmi yoksa batı yakasında durumlar aynımı ?
Bu yıl yine birkaç hatırlı dostum beni yazar fazlasında gözüm yok
1 verdi.Umarim elenmem.
Ben haklıyım ama damarına basmakta.ds
demekki bu haftaki şarkıyı pek sevmemiş @vadikızı oysa tam puan verdiği haftalarda vardı) kabahat şarkıda kızın suçu yok)
kesin yazarımBu yıl yine birkaç hatırlı dostum beni yazar fazlasında gözüm yok
her hafta vadikızı nın rihannaya verdiği puanı ve rihannanın yarışmadaki durumunu düşünürsek tahminim doğru çıkıyor gibiSen vadikızı sevmediyse 1. Sensin demiştin. Umarim haklı çıkarsın
artık şu @Çiğdem- i bir döv de ağzının payını alsın çikinellaçok tşk ederim aynen öyle sana hiç küsmedim galiba beni en iyi tanıyan sensin
valla duurmlar aynı ya
aaa şunada baın ayoll sen değilmiydin @vadikızı en küs üye seçiliyor olsa en küs üye olurdu onuda ekleyelim enlere diyen sendin bu dedikoduyu başlatan beyefendi biz sana ekleme yapmak amaçlı sana katıldık @sokak sanati @Harunnn60 ben ama yılanın başı @destere vlla @vadikızı şuan süt dökmüş kedi olduğuna inanma hahha@vadikızı beni sever hiç boşuna uğraşma çiğdemaramızı bozamazsınbugüne kadar bana bir kez dahi küstüğünü hatırlamıyorumama sen, @Harunnn60 @sokak sanati birde tabi @GunesinOglu her fırsatta kızın damarına basıyorsunuz küser tabi)
Hee aynen olayı başlatan @destere ama nedense en masum o oluyor.aaa şunada baın ayoll sen değilmiydin @vadikızı en küs üye seçiliyor olsa en küs üye olurdu onuda ekleyelim enlere diyen sendin bu dedikoduyu başlatan beyefendi biz sana ekleme yapmak amaçlı sana katıldık @sokak sanati @Harunnn60 ben ama yılanın başı @destere vlla @vadikızı şuan süt dökmüş kedi olduğuna inanma hahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?