Fav10 Enleri - 2015

ayy şaka yapıyoruz kız :F:F:F

bak @destere çktan kaçmış senden korkusuna bıçaklayacak demiştim :F:F:F
@vadikızı beni sever hiç boşuna uğraşma çiğdem :) aramızı bozamazsın :) bugüne kadar bana bir kez dahi küstüğünü hatırlamıyorum:) ama sen, @Harunnn60 @sokak sanati birde tabi @GunesinOglu her fırsatta kızın damarına basıyorsunuz küser tabi :))

bu arada rihannaya bu hafta kaç puan vermeyi düşünüyorsun @vadikızı ? bu hafta iki puana çıkabildinmi yoksa batı yakasında durumlar aynımı ? :)

@vadikızı beni sever hiç boşuna uğraşma çiğdem :) aramızı bozamazsın :) bugüne kadar bana bir kez dahi küstüğünü hatırlamıyorum:) ama sen, @Harunnn60 @sokak sanati birde tabi @GunesinOglu her fırsatta kızın damarına basıyorsunuz küser tabi :))

bu arada rihannaya bu hafta kaç puan vermeyi düşünüyorsun @vadikızı ? bu hafta iki puana çıkabildinmi yoksa batı yakasında durumlar aynımı ? :)

1 verdi.:F Umarim elenmem.:(

Ben haklıyım ama damarına basmakta.ds

çok tşk ederim aynen öyle sana hiç küsmedim galiba beni en iyi tanıyan sensin
:D
valla duurmlar aynı ya:D

@vadikızı en nefret ettiğin üye kısmına beni yazabilirsin istersen. Her hafta 1 veriyorsun malumun ilanı olur dimi @destere :)

her hafta vadikızı nın rihannaya verdiği puanı ve rihannanın yarışmadaki durumunu düşünürsek tahminim doğru çıkıyor gibi :)

Geçen hafta 2'ye yükseltti düşüş yaşadım.:F

aaa şunada baın ayoll sen değilmiydin @vadikızı en küs üye seçiliyor olsa en küs üye olurdu onuda ekleyelim enlere diyen sendin bu dedikoduyu başlatan beyefendi biz sana ekleme yapmak amaçlı sana katıldık @sokak sanati @Harunnn60 ben ama yılanın başı @destere vlla @vadikızı şuan süt dökmüş kedi olduğuna inanma hahha
:F:F:F

aaa şunada baın ayoll sen değilmiydin @vadikızı en küs üye seçiliyor olsa en küs üye olurdu onuda ekleyelim enlere diyen sendin bu dedikoduyu başlatan beyefendi biz sana ekleme yapmak amaçlı sana katıldık @sokak sanati @Harunnn60 ben ama yılanın başı @destere vlla @vadikızı şuan süt dökmüş kedi olduğuna inanma hahha
:F:F:F
Hee aynen olayı başlatan @destere ama nedense en masum o oluyor. :D @vadikızı gerçekleri gör sende. :A:A

Forum İstatistikleri

Konular
171,849
Üyeler
8,461
Son Üye
Khadija