Çiğdem senin iyiliği ister her zaman.![]()
aman savun arkadaşını sen
Çiğdem senin iyiliği ister her zaman.![]()
Senide savunurum.aman savun arkadaşını sen![]()
en duygusalada yazıcam en sinirliyede en son babalar duyardakı kadirin babası vardı bilmem hatırlamısınız onun gibisin vllatmm cnm tmm bu arada ben en sinirli değil en duygusal üye olurm yahu
![]()
en duygusalada yazıcam en sinirliyede en son babalar duyardakı kadirin babası vardı bilmem hatırlamısınız onun gibisin vlla@destere @Harunnn60
Senide savunurum.Savunmadım mı sanki daha önceden.
![]()
ayy şaka yapıyoruz kızvallamı kız farkında değilim öyle sinirim yoktur ama
biliyorum cnm benim takılıyorum sana![]()
@vadikızı beni sever hiç boşuna uğraşma çiğdem
@vadikızı beni sever hiç boşuna uğraşma çiğdemaramızı bozamazsın
bugüne kadar bana bir kez dahi küstüğünü hatırlamıyorum
ama sen, @Harunnn60 @sokak sanati birde tabi @GunesinOglu her fırsatta kızın damarına basıyorsunuz küser tabi
)
bu arada rihannaya bu hafta kaç puan vermeyi düşünüyorsun @vadikızı ? bu hafta iki puana çıkabildinmi yoksa batı yakasında durumlar aynımı ?![]()
@vadikızı beni sever hiç boşuna uğraşma çiğdemaramızı bozamazsın
ama sen, @Harunnn60 @sokak sanati birde tabi @GunesinOglu her fırsatta kızın damarına basıyorsunuz küser tabi
)
bu arada rihannaya bu hafta kaç puan vermeyi düşünüyorsun @vadikızı ? bu hafta iki puana çıkabildinmi yoksa batı yakasında durumlar aynımı ?![]()
Bu yıl yine birkaç hatırlı dostum beni yazar fazlasında gözüm yok![]()
1 verdi.Umarim elenmem.
Ben haklıyım ama damarına basmakta.ds
demekki bu haftaki şarkıyı pek sevmemiş @vadikızı oysa tam puan verdiği haftalarda vardı) kabahat şarkıda kızın suçu yok
)
kesin yazarımBu yıl yine birkaç hatırlı dostum beni yazar fazlasında gözüm yok![]()
her hafta vadikızı nın rihannaya verdiği puanı ve rihannanın yarışmadaki durumunu düşünürsek tahminim doğru çıkıyor gibiSen vadikızı sevmediyse 1. Sensin demiştin. Umarim haklı çıkarsın![]()
artık şu @Çiğdem- i bir döv de ağzının payını alsın çikinellaçok tşk ederim aynen öyle sana hiç küsmedim galiba beni en iyi tanıyan sensin
valla duurmlar aynı ya![]()
aaa şunada baın ayoll sen değilmiydin @vadikızı en küs üye seçiliyor olsa en küs üye olurdu onuda ekleyelim enlere diyen sendin bu dedikoduyu başlatan beyefendi biz sana ekleme yapmak amaçlı sana katıldık @sokak sanati @Harunnn60 ben ama yılanın başı @destere vlla @vadikızı şuan süt dökmüş kedi olduğuna inanma hahha@vadikızı beni sever hiç boşuna uğraşma çiğdemaramızı bozamazsın
)
Hee aynen olayı başlatan @destere ama nedense en masum o oluyor.aaa şunada baın ayoll sen değilmiydin @vadikızı en küs üye seçiliyor olsa en küs üye olurdu onuda ekleyelim enlere diyen sendin bu dedikoduyu başlatan beyefendi biz sana ekleme yapmak amaçlı sana katıldık @sokak sanati @Harunnn60 ben ama yılanın başı @destere vlla @vadikızı şuan süt dökmüş kedi olduğuna inanma hahha
![]()