Sen en komik üye seçilirsin kesin.![]()
2014 yılının en komiği destere seçilmişti zaten palyaço üye diye değiştirelim bence biz onuolamazsınki ? seni tanımıyanmı varhogatha nerde desen herkes seni işaretliyor
)
Sen en komik üye seçilirsin kesin.![]()
2014 yılının en komiği destere seçilmişti zaten palyaço üye diye değiştirelim bence biz onuolamazsınki ? seni tanımıyanmı varhogatha nerde desen herkes seni işaretliyor
)
acilen @mrt-06 in oraya ekleme yapması lazım
2014 yılının en komiği destere seçilmişti zaten palyaço üye diye değiştirelim bence biz onu
![]()
@vadikızı en sinirli üye rahatça yazın @Harunnn60acilen @mrt-06 in oraya ekleme yapması lazımmesela en totoş üye şıkkıda yok
)
palyaçolar sessizdir ama konuşarak güldürmezler orası tutmaz bence)
Sende biraz alınganlıkta var eğer öyle bir kategori olursa en kötü 3.filan olursun.acilen @mrt-06 in oraya ekleme yapması lazımmesela en totoş üye şıkkıda yok
)
palyaçolar sessizdir ama konuşarak güldürmezler orası tutmaz bence)
@vadikızı en inirli üye rahatça yazın @Harunnn60
ben bukadar sık krız geçiren bir insan hiç görmemiştim her allahın günü krız geçiriyor
birgün bıçaklayacak vlla hepimizi
![]()
Sende biraz alınganlıkta var eğer öyle bir kategori olursa en kötü 3.filan olursun.![]()
Söz verdi bana @vadikızı artık ani sinirlenmeleri olmayacak.@vadikızı en sinirli üye rahatça yazın @Harunnn60
ben bukadar sık krız geçiren bir insan hiç görmemiştim her allahın günü krız geçiriyor
![]()
en duygusal üye alıngan üyeyi kapsıyor işte en duygusal üyeye @vadikızı seçilir galiba zırlıyor sürekli başım ağrıdı vllaya da en yanlış anlayan üye olsun
en anlaşılır üyede @pompy olsun o zaman gülmekten foruma giremem artık)
bir kategoride üçüncüysen pek bir anlam ifade etmezbirinci değilmişim nede olsa
![]()
ayy birgün bıçaklayacak beni zaten eline geçirebilse
@vadikızı en sinirli üye rahatça yazın @Harunnn60
![]()
hemen topu taca atmışsın sıkışınca
dedikodu yapmadan nasıl savunucam ayoll az çınlattım kulaklarını mecbursavunuyormusun kız resmen dedikodumu yapıyosun okumadım sanma😵
dedikodu yapmadan nasıl savunucam ayoll az çınlattım kulaklarını mecbur![]()
Çiğdem senin iyiliği ister her zaman.savunuyormusun kız resmen dedikodumu yapıyosun okumadım sanma😵