Sen en komik üye seçilirsin kesin.
2014 yılının en komiği destere seçilmişti zaten palyaço üye diye değiştirelim bence biz onuolamazsınki ? seni tanımıyanmı var hogatha nerde desen herkes seni işaretliyor )
Sen en komik üye seçilirsin kesin.
2014 yılının en komiği destere seçilmişti zaten palyaço üye diye değiştirelim bence biz onuolamazsınki ? seni tanımıyanmı var hogatha nerde desen herkes seni işaretliyor )
acilen @mrt-06 in oraya ekleme yapması lazım mesela en totoş üye şıkkıda yok )Aaa haklısın. Evet çabuk küsme de @vadikızı açık ara 1.olur.
2014 yılının en komiği destere seçilmişti zaten palyaço üye diye değiştirelim bence biz onu
@vadikızı en sinirli üye rahatça yazın @Harunnn60acilen @mrt-06 in oraya ekleme yapması lazım mesela en totoş üye şıkkıda yok )
palyaçolar sessizdir ama konuşarak güldürmezler orası tutmaz bence )
Sende biraz alınganlıkta var eğer öyle bir kategori olursa en kötü 3.filan olursun.acilen @mrt-06 in oraya ekleme yapması lazım mesela en totoş üye şıkkıda yok )
palyaçolar sessizdir ama konuşarak güldürmezler orası tutmaz bence )
@vadikızı en inirli üye rahatça yazın @Harunnn60
ben bukadar sık krız geçiren bir insan hiç görmemiştim her allahın günü krız geçiriyor
birgün bıçaklayacak vlla hepimizi
Sende biraz alınganlıkta var eğer öyle bir kategori olursa en kötü 3.filan olursun.
Söz verdi bana @vadikızı artık ani sinirlenmeleri olmayacak. Sakinliğini koruyacak.@vadikızı en sinirli üye rahatça yazın @Harunnn60
ben bukadar sık krız geçiren bir insan hiç görmemiştim her allahın günü krız geçiriyor
Söz verdi bana @vadikızı artık ani sinirlenmeleri olmayacak. Sakinliğini koruyacak.
en duygusal üye alıngan üyeyi kapsıyor işte en duygusal üyeye @vadikızı seçilir galiba zırlıyor sürekli başım ağrıdı vllaya da en yanlış anlayan üye olsun
en anlaşılır üyede @pompy olsun o zaman gülmekten foruma giremem artık )
bir kategoride üçüncüysen pek bir anlam ifade etmez birinci değilmişim nede olsa
ayy birgün bıçaklayacak beni zaten eline geçirebilse
@vadikızı en sinirli üye rahatça yazın @Harunnn60
hemen topu taca atmışsın sıkışınca )dedikodunu yapıyor @Harunnn60 ve @destere bende seni savunuyorum cnm
dedikodunu yapıyor @Harunnn60 ve @destere bende seni savunuyorum cnm
dedikodu yapmadan nasıl savunucam ayoll az çınlattım kulaklarını mecbursavunuyormusun kız resmen dedikodumu yapıyosun okumadım sanma😵
dedikodu yapmadan nasıl savunucam ayoll az çınlattım kulaklarını mecbur
Çiğdem senin iyiliği ister her zaman.savunuyormusun kız resmen dedikodumu yapıyosun okumadım sanma😵