@vadikızı ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu senin?
senaryodan bahsediyorum prensim ya
hahaha ayy sen pompy ı bile gçeceksin anlaşılan senaryoda
bilmem umarım beğenirsiniz
@vadikızı ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu senin?
hahaha ayy sen pompy ı bile gçeceksin anlaşılan senaryoda
@vadikızı ben de ama ben yokum
Şov yapacağına liste yapsana sen kaç kez hatırlattım ayıp oluyor artık.@vadikızı ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu senin?
Şov yapacağına liste yapsana sen kaç kez hatırlattım ayıp oluyor artık.
Son 3 zaten yapmazsan bacaklarını kıracağım.Yapacağım vallahi yapacağım
Bekliyoruz o zaman.Fırsat bulursam bir listede ben yapacağım
Yapmayacaktım yaptım saa mı sorcam sevmiyorum da işte adam yokBeni sevdiğin için teşekkür ederim. @denizz19
Bu arada hani yapmayacaktın?
@china_shangai abi senden de bir liste bekliyorum.
Evet ben senin keyfinin kahyasıyım, bana sorcaksın. (Yine yaratıcı esprilerimle akşamı şenlendiriyorum. ) Aşk olsun.Yapmayacaktım yaptım saa mı sorcam sevmiyorum da işte adam yok
En iyi yorumcu ve en iyi çıkış kategorisi için çok teşekkür ederim saolEn İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Arslan Bey @Bully
En Çok Konuştuğun Üye: @Bully @vadikızı @xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @ozgur2113 @Aserat
En Güzel Avatarlı Üye: Tabiki ben
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Aserat @Yiğitt @Harunnn60 (orijinal konular en azından sahte değil
En İyi Yorumcu Üye: @turkuazz
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @vadikızı @Bully
En İyi Anlaştığın Üye: @Bully @vadikızı @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113
En Sevdiğiniz Üye: @Bully @vadikızı @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @hayret bi şey ve bunların dışında da vardır ama ilk aklıma gelenler
En Güzel Kullanıcı Adı: @primavera hala
En İyi Yönetici: Bir kişi hariç herkes kişisel hırslarını sürekli ön plana sokan biri var da forumda.
En Başarılı Editör: @Aserat @Harunnn60 @dizi kolik @EFE UYSAL
En Geveze Üye: @xemrexxx @sokak sanati
En Aktif Üye: @sokak sanati
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @Bully @Yiğitt @ozgur2113 @mrt-06 @vadikızı
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @turkuazz tabiki
En Komik Üye: @Yiğitt
En Filozof Üye: Forumda filozof kimse yok filozof gibi görünmeye çalışanlar var
En Sinirli Üye: @Maskeli Fedai
En Fanatik Üye: @takas @*YıldırıM*
En Sportmen Üye: O da kimmiş ama @Bully ve @cevaa diyorum
En Ciddi Üye: Ciddiyetten nasibini alamamış bayağı isim var forumda ama en ciddi sanırım @china_shangai
En Özlenilen Üye: Hmm gidenlerin arkasından üzülmem genelde ama @xBUGRAx iyiydi özledik denilebilir Onun dışında @KayıpSehir
En Tarafsız / Objektif Üye: Öyle birini mumla arasan bulamazsın bu forumda
En Çok Rastladığınız Üye: @xemrexxx saf sürekli forumda
En Unutulmayacak Üye: Ben
En Eğlenceli Üye: Ayy tabiki ben @destere diyeyim bari
En Sabırlı Üye: 9 ay zor durmuş herkes anasının karnında hiç yazmamıştım @Tzira diyeyim
En Duygusal Üye: @Bully canım benim bir de @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Tanıdığım güne lanet ediyorum valla kimseyle tanışılmak istenmez bence forumda ama @Bully benle tanışmak istediğinden buluşmayı kabul etmiştim
En Çok Tartıştığınız Üye: İsim vermeye gerek yok
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Bully @ozgur2113 @Yiğitt @hayret bi şey @mrt-06 hiçbiriyle de uzaktan yakından alakam yok iş olsun diye yazdım
Daha 2 gün var kardeşim hallederiz.@Bully @sürgünüm @vadikızı @GunesinOglu yapıcam diyordunuz bir hatırlatma daha yapayım.
Ayrıca yapmak isteyenler varsa kapımız her zaman açık, bekliyoruz.
Ayy beni de hep en başa yazarmış nasıl seviyorsa artık.En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Arslan Bey @Bully
En Çok Konuştuğun Üye: @Bully @vadikızı @xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @ozgur2113 @Aserat
En Güzel Avatarlı Üye: Tabiki ben
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Aserat @Yiğitt @Harunnn60 (orijinal konular en azından sahte değil
En İyi Yorumcu Üye: @turkuazz
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @vadikızı @Bully
En İyi Anlaştığın Üye: @Bully @vadikızı @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113
En Sevdiğiniz Üye: @Bully @vadikızı @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @hayret bi şey ve bunların dışında da vardır ama ilk aklıma gelenler
En Güzel Kullanıcı Adı: @primavera hala
En İyi Yönetici: Bir kişi hariç herkes kişisel hırslarını sürekli ön plana sokan biri var da forumda.
En Başarılı Editör: @Aserat @Harunnn60 @dizi kolik @EFE UYSAL
En Geveze Üye: @xemrexxx @sokak sanati
En Aktif Üye: @sokak sanati
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @Bully @Yiğitt @ozgur2113 @mrt-06 @vadikızı
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @turkuazz tabiki
En Komik Üye: @Yiğitt
En Filozof Üye: Forumda filozof kimse yok filozof gibi görünmeye çalışanlar var
En Sinirli Üye: @Maskeli Fedai
En Fanatik Üye: @takas @*YıldırıM*
En Sportmen Üye: O da kimmiş ama @Bully ve @cevaa diyorum
En Ciddi Üye: Ciddiyetten nasibini alamamış bayağı isim var forumda ama en ciddi sanırım @china_shangai
En Özlenilen Üye: Hmm gidenlerin arkasından üzülmem genelde ama @xBUGRAx iyiydi özledik denilebilir Onun dışında @KayıpSehir
En Tarafsız / Objektif Üye: Öyle birini mumla arasan bulamazsın bu forumda
En Çok Rastladığınız Üye: @xemrexxx saf sürekli forumda
En Unutulmayacak Üye: Ben
En Eğlenceli Üye: Ayy tabiki ben @destere diyeyim bari
En Sabırlı Üye: 9 ay zor durmuş herkes anasının karnında hiç yazmamıştım @Tzira diyeyim
En Duygusal Üye: @Bully canım benim bir de @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Tanıdığım güne lanet ediyorum valla kimseyle tanışılmak istenmez bence forumda ama @Bully benle tanışmak istediğinden buluşmayı kabul etmiştim
En Çok Tartıştığınız Üye: İsim vermeye gerek yok
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Bully @ozgur2113 @Yiğitt @hayret bi şey @mrt-06 hiçbiriyle de uzaktan yakından alakam yok iş olsun diye yazdım
Pekii. Zaten zor bir şey değil kardeşim, ben 10 dk'da yapmıştım.Daha 2 gün var kardeşim hallederiz.
Benim nerden baksan bir yarım saat sürer atladığım kimse olmasın diye çok kafa patlatırım.Pekii. Zaten zor bir şey değil kardeşim, ben 10 dk'da yapmıştım.
Aynen bayılıyorum sanaDaha 2 gün var kardeşim hallederiz.
Ayy beni de hep en başa yazarmış nasıl seviyorsa artık.
Kötü mü oldu oyun salonundaki motorsikletin üstünde çektiğim twitter profil fotona baktıkça beni hatırlarsın artık.
konunun etiketi bana gelmemiş.. şimdi farkettim..en iyi yorumcu kategorisinde seçildiğim için teşekkür ediyorum saolEn İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @sürgünüm @OzaN @mrt-06 @Çiğdem- (özellikle buluce ve gılganat ı güzel türkçemize hediye ettiği için kendisini öpüyorum burdan )
En Çok Konuştuğun Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @sürgünüm @sokak sanati @beyazsoy @MelankoliK
En Güzel Avatarlı Üye: şimdilik tabiki @Maskeli Fedai
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : yabancı diziler açısından @sürgünüm ve @Harunnn60 genel anlamda tabiki @xemrexxx topacı
En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski @sürgünüm @OzaN @turkuazz @beyazsoy
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- le sevişiyoruz pardon yazışıyoruz bayağı )
En İyi Anlaştığın Üye: herkesle iyi anlaşırım anlaşamadığım üye yoktur, genelde anlaşılmayan üyeler ( @pompy gibi ) çokdur
En Sevdiğiniz Üye: @Çiğdem- @vadikızı @Almila ve @primavera başta olmak üzere forumdaki tüm kızları seviyorum bu konuda pek ayrım yapmam
En Güzel Kullanıcı Adı: @primavera
En İyi Yönetici: şu anda tüm yöneticiler iyidir bazıları arada bir oyunbozanlık yapsada memnunuz şimdilik pek yöneticilerle yıldızım barışık değildir bakalım nereye kadar gidecek bu olumlu hava
En Başarılı Editör: @sokak sanati diyeyim ama editörmü senatörmü tam yetkisinden haberim yok editörle yöneticiler bu kadar karışmamalıydı şimdi çık çıkabilirsen işin içinden @GunesinOglu editörmüydü? öyleyse o da başarılı
En Geveze Üye: @takas
En Aktif Üye: @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @Çiğdem- i adım adım takip ediyorum giresuna kadar peşindeyim
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @yakup09 çok iyi bir çıkış yaptı forumdan ? ondan beri gören yok
En Komik Üye😡pompy tabiki konularını anlamadığım için sinirden gülüyorum )
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @beyazsoy
En Sinirli Üye: sinirli değilde henüz ergenliğini atlatamamış atarlı üyeler bayağı bol, tek tek saymaya gerek yok
En Fanatik Üye: @xdragxx
En Sportmen Üye: @sürgünüm
En Ciddi Üye: @Tolstoyevski
En Özlenilen Üye: @Forumdash @endgame @yakup09
En Tarafsız / Objektif Üye: @pompy
En Çok Rastladığınız Üye: @Harunnn60 her an her yerde çıkabilir gagalara gelesice
En Unutulmayacak Üye: @şirin
En Eğlenceli Üye: @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati
En Sabırlı Üye: @Çiğdem- @Bully
En Duygusal Üye: @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @rihanna
En Çok Tartıştığınız Üye: @beyazsoy
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @xemrexxx @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @MelankoliK @Çiğdem-