@vadikızı ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu senin?
senaryodan bahsediyorum prensim ya
hahaha ayy sen pompy ı bile gçeceksin anlaşılan senaryoda![]()
@vadikızı ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu senin?
hahaha ayy sen pompy ı bile gçeceksin anlaşılan senaryoda![]()
@vadikızı ben de ama ben yokum![]()
Şov yapacağına liste yapsana sen kaç kez hatırlattım ayıp oluyor artık.@vadikızı ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu senin?
Şov yapacağına liste yapsana sen kaç kez hatırlattım ayıp oluyor artık.![]()
Son 3 zaten yapmazsan bacaklarını kıracağım.Yapacağım vallahi yapacağım![]()
Bekliyoruz o zaman.Fırsat bulursam bir listede ben yapacağım![]()
Yapmayacaktım yaptım saa mı sorcamBeni sevdiğin için teşekkür ederim.@denizz19
Bu arada hani yapmayacaktın?
@china_shangai abi senden de bir liste bekliyorum.![]()
Evet ben senin keyfinin kahyasıyım, bana sorcaksın.Yapmayacaktım yaptım saa mı sorcamsevmiyorum da işte adam yok
![]()
En iyi yorumcu ve en iyi çıkış kategorisi için çok teşekkür ederim saolEn İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Arslan Bey @Bully
En Çok Konuştuğun Üye: @Bully @vadikızı @xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @ozgur2113 @Aserat
En Güzel Avatarlı Üye: Tabiki ben
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Aserat @Yiğitt @Harunnn60 (orijinal konular en azından sahte değil
En İyi Yorumcu Üye: @turkuazz
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @vadikızı @Bully
En İyi Anlaştığın Üye: @Bully @vadikızı @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113
En Sevdiğiniz Üye: @Bully @vadikızı @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @hayret bi şey ve bunların dışında da vardır ama ilk aklıma gelenler
En Güzel Kullanıcı Adı: @primavera hala
En İyi Yönetici: Bir kişi hariç herkes kişisel hırslarını sürekli ön plana sokan biri var da forumda.
En Başarılı Editör: @Aserat @Harunnn60 @dizi kolik @EFE UYSAL
En Geveze Üye: @xemrexxx @sokak sanati
En Aktif Üye: @sokak sanati
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @Bully @Yiğitt @ozgur2113 @mrt-06 @vadikızı
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @turkuazz tabiki
En Komik Üye: @Yiğitt
En Filozof Üye: Forumda filozof kimse yok filozof gibi görünmeye çalışanlar var
En Sinirli Üye: @Maskeli Fedai
En Fanatik Üye: @takas @*YıldırıM*
En Sportmen Üye: O da kimmişama @Bully ve @cevaa diyorum
En Ciddi Üye: Ciddiyetten nasibini alamamış bayağı isim var forumda ama en ciddi sanırım @china_shangai
En Özlenilen Üye: Hmm gidenlerin arkasından üzülmem genelde ama @xBUGRAx iyiydi özledik denilebilirOnun dışında @KayıpSehir
En Tarafsız / Objektif Üye: Öyle birini mumla arasan bulamazsın bu forumda
En Çok Rastladığınız Üye: @xemrexxx saf sürekli forumda
En Unutulmayacak Üye: Ben
En Eğlenceli Üye: Ayy tabiki ben@destere diyeyim bari
En Sabırlı Üye: 9 ay zor durmuş herkes anasının karnında hiç yazmamıştım @Tzira diyeyim
En Duygusal Üye: @Bully canım benimbir de @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Tanıdığım güne lanet ediyorum valla kimseyle tanışılmak istenmez bence forumda ama @Bully benle tanışmak istediğinden buluşmayı kabul etmiştim
En Çok Tartıştığınız Üye: İsim vermeye gerek yok
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Bully @ozgur2113 @Yiğitt @hayret bi şey @mrt-06hiçbiriyle de uzaktan yakından alakam yok iş olsun diye yazdım
![]()
Daha 2 gün var kardeşim hallederiz.@Bully @sürgünüm @vadikızı @GunesinOglu yapıcam diyordunuz bir hatırlatma daha yapayım.
Ayrıca yapmak isteyenler varsa kapımız her zaman açık, bekliyoruz.![]()
Ayy beni de hep en başa yazarmış nasıl seviyorsa artık.En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Arslan Bey @Bully
En Çok Konuştuğun Üye: @Bully @vadikızı @xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @ozgur2113 @Aserat
En Güzel Avatarlı Üye: Tabiki ben
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Aserat @Yiğitt @Harunnn60 (orijinal konular en azından sahte değil
En İyi Yorumcu Üye: @turkuazz
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @vadikızı @Bully
En İyi Anlaştığın Üye: @Bully @vadikızı @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113
En Sevdiğiniz Üye: @Bully @vadikızı @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @hayret bi şey ve bunların dışında da vardır ama ilk aklıma gelenler
En Güzel Kullanıcı Adı: @primavera hala
En İyi Yönetici: Bir kişi hariç herkes kişisel hırslarını sürekli ön plana sokan biri var da forumda.
En Başarılı Editör: @Aserat @Harunnn60 @dizi kolik @EFE UYSAL
En Geveze Üye: @xemrexxx @sokak sanati
En Aktif Üye: @sokak sanati
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @Bully @Yiğitt @ozgur2113 @mrt-06 @vadikızı
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @turkuazz tabiki
En Komik Üye: @Yiğitt
En Filozof Üye: Forumda filozof kimse yok filozof gibi görünmeye çalışanlar var
En Sinirli Üye: @Maskeli Fedai
En Fanatik Üye: @takas @*YıldırıM*
En Sportmen Üye: O da kimmişama @Bully ve @cevaa diyorum
En Ciddi Üye: Ciddiyetten nasibini alamamış bayağı isim var forumda ama en ciddi sanırım @china_shangai
En Özlenilen Üye: Hmm gidenlerin arkasından üzülmem genelde ama @xBUGRAx iyiydi özledik denilebilirOnun dışında @KayıpSehir
En Tarafsız / Objektif Üye: Öyle birini mumla arasan bulamazsın bu forumda
En Çok Rastladığınız Üye: @xemrexxx saf sürekli forumda
En Unutulmayacak Üye: Ben
En Eğlenceli Üye: Ayy tabiki ben@destere diyeyim bari
En Sabırlı Üye: 9 ay zor durmuş herkes anasının karnında hiç yazmamıştım @Tzira diyeyim
En Duygusal Üye: @Bully canım benimbir de @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Tanıdığım güne lanet ediyorum valla kimseyle tanışılmak istenmez bence forumda ama @Bully benle tanışmak istediğinden buluşmayı kabul etmiştim
En Çok Tartıştığınız Üye: İsim vermeye gerek yok
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Bully @ozgur2113 @Yiğitt @hayret bi şey @mrt-06hiçbiriyle de uzaktan yakından alakam yok iş olsun diye yazdım
![]()
Pekii.Daha 2 gün var kardeşim hallederiz.![]()
Benim nerden baksan bir yarım saat sürer atladığım kimse olmasın diye çok kafa patlatırım.Pekii.Zaten zor bir şey değil kardeşim, ben 10 dk'da yapmıştım.
![]()
Aynen bayılıyorum sanaDaha 2 gün var kardeşim hallederiz.
Ayy beni de hep en başa yazarmış nasıl seviyorsa artık.
Kötü mü oldu oyun salonundaki motorsikletin üstünde çektiğim twitter profil fotona baktıkça beni hatırlarsın artık.![]()
konunun etiketi bana gelmemiş..En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @sürgünüm @OzaN @mrt-06 @Çiğdem- (özellikle buluce ve gılganat ı güzel türkçemize hediye ettiği için kendisini öpüyorum burdan)
En Çok Konuştuğun Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @sürgünüm @sokak sanati @beyazsoy @MelankoliK
En Güzel Avatarlı Üye: şimdilik tabiki @Maskeli Fedai
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : yabancı diziler açısından @sürgünüm ve @Harunnn60 genel anlamda tabiki @xemrexxx topacı![]()
En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski @sürgünüm @OzaN @turkuazz @beyazsoy
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- le sevişiyoruz pardon yazışıyoruz bayağı)
En İyi Anlaştığın Üye: herkesle iyi anlaşırım anlaşamadığım üye yoktur, genelde anlaşılmayan üyeler ( @pompy gibi) çokdur
En Sevdiğiniz Üye: @Çiğdem- @vadikızı @Almila ve @primavera başta olmak üzere forumdaki tüm kızları seviyorumbu konuda pek ayrım yapmam
En Güzel Kullanıcı Adı: @primavera
En İyi Yönetici: şu anda tüm yöneticiler iyidir bazıları arada bir oyunbozanlık yapsada memnunuz şimdilikpek yöneticilerle yıldızım barışık değildir bakalım nereye kadar gidecek bu olumlu hava
En Başarılı Editör: @sokak sanati diyeyim ama editörmü senatörmü tam yetkisinden haberim yok editörle yöneticiler bu kadar karışmamalıydı şimdi çık çıkabilirsen işin içinden @GunesinOglu editörmüydü? öyleyse o da başarılı![]()
En Geveze Üye: @takas
En Aktif Üye: @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @Çiğdem- i adım adım takip ediyorumgiresuna kadar peşindeyim
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @yakup09 çok iyi bir çıkış yaptı forumdan ? ondan beri gören yok
En Komik Üye😡pompy tabiki konularını anlamadığım için sinirden gülüyorum)
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @beyazsoy
En Sinirli Üye: sinirli değilde henüz ergenliğini atlatamamış atarlı üyeler bayağı bol, tek tek saymaya gerek yok
En Fanatik Üye: @xdragxx
En Sportmen Üye: @sürgünüm
En Ciddi Üye: @Tolstoyevski
En Özlenilen Üye: @Forumdash @endgame @yakup09
En Tarafsız / Objektif Üye: @pompy
En Çok Rastladığınız Üye: @Harunnn60 her an her yerde çıkabilir gagalara gelesice
En Unutulmayacak Üye: @şirin
En Eğlenceli Üye: @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati
En Sabırlı Üye: @Çiğdem- @Bully
En Duygusal Üye: @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @rihanna
En Çok Tartıştığınız Üye: @beyazsoy
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @xemrexxx @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @MelankoliK @Çiğdem-