Fav10 Enleri - 2015

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Arslan Bey @Bully
En Çok Konuştuğun Üye: @Bully @vadikızı @xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @ozgur2113 @Aserat
En Güzel Avatarlı Üye: Tabiki ben :A
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Aserat @Yiğitt @Harunnn60 (orijinal konular en azından sahte değil :A
En İyi Yorumcu Üye: @turkuazz
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @vadikızı @Bully
En İyi Anlaştığın Üye: @Bully @vadikızı @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113
En Sevdiğiniz Üye: @Bully @vadikızı @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @hayret bi şey ve bunların dışında da vardır ama ilk aklıma gelenler :)
En Güzel Kullanıcı Adı: @primavera hala :A
En İyi Yönetici: Bir kişi hariç herkes kişisel hırslarını sürekli ön plana sokan biri var da forumda. :)
En Başarılı Editör: @Aserat @Harunnn60 @dizi kolik @EFE UYSAL
En Geveze Üye: @xemrexxx @sokak sanati
En Aktif Üye: @sokak sanati
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @Bully @Yiğitt @ozgur2113 @mrt-06 @vadikızı :A
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @turkuazz tabiki :)
En Komik Üye: @Yiğitt :A
En Filozof Üye: Forumda filozof kimse yok filozof gibi görünmeye çalışanlar var :A
En Sinirli Üye: @Maskeli Fedai :A
En Fanatik Üye: @takas @*YıldırıM*
En Sportmen Üye: O da kimmiş :A ama @Bully ve @cevaa diyorum :A
En Ciddi Üye: Ciddiyetten nasibini alamamış bayağı isim var forumda ama en ciddi sanırım @china_shangai
En Özlenilen Üye: Hmm gidenlerin arkasından üzülmem genelde ama @xBUGRAx iyiydi özledik denilebilir :A Onun dışında @KayıpSehir :(
En Tarafsız / Objektif Üye: Öyle birini mumla arasan bulamazsın bu forumda :A
En Çok Rastladığınız Üye: @xemrexxx saf sürekli forumda :D
En Unutulmayacak Üye: Ben :A
En Eğlenceli Üye: Ayy tabiki ben :A @destere diyeyim bari :A
En Sabırlı Üye: 9 ay zor durmuş herkes anasının karnında hiç yazmamıştım @Tzira diyeyim :A
En Duygusal Üye: @Bully canım benim :F bir de @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Tanıdığım güne lanet ediyorum valla kimseyle tanışılmak istenmez bence forumda ama @Bully benle tanışmak istediğinden buluşmayı kabul etmiştim :A
En Çok Tartıştığınız Üye: İsim vermeye gerek yok :A
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Bully @ozgur2113 @Yiğitt @hayret bi şey @mrt-06 :D hiçbiriyle de uzaktan yakından alakam yok iş olsun diye yazdım :F

@denizz19 canımsın sen benim iyiki tanıdım seni seni çok seviyorum bonusum benim:love1:
bonus saçı erkeklerde sevmezdim ama bana sevdirdin valla:F

En Çok Konuştuğun Üye: @Bully @vadikızı @xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @ozgur2113 @Aserat
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Aserat @Yiğitt @Harunnn60 (orijinal konular en azından sahte değil :A
En Sevdiğiniz Üye: @Bully @vadikızı @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @hayret bi şey ve bunların dışında da vardır ama ilk aklıma gelenler :)
En İyi Yönetici: Bir kişi hariç herkes kişisel hırslarını sürekli ön plana sokan biri var da forumda. :)
En Filozof Üye: Forumda filozof kimse yok filozof gibi görünmeye çalışanlar var :A
En Ciddi Üye: Ciddiyetten nasibini alamamış bayağı isim var forumda ama en ciddi sanırım @china_shangai
En Özlenilen Üye: Hmm gidenlerin arkasından üzülmem genelde ama @xBUGRAx iyiydi özledik denilebilir :A Onun dışında @KayıpSehir :(
En Sabırlı Üye: 9 ay zor durmuş herkes anasının karnında hiç yazmamıştım @Tzira diyeyim :A
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Tanıdığım güne lanet ediyorum valla kimseyle tanışılmak istenmez bence forumda ama @Bully benle tanışmak istediğinden buluşmayı kabul etmiştim :A
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Bully @ozgur2113 @Yiğitt @hayret bi şey @mrt-06 :D hiçbiriyle de uzaktan yakından alakam yok iş olsun diye yazdım :F
En iyi yorumcu ve en iyi çıkış kategorisi için çok teşekkür ederim saol:)

@Bully @sürgünüm @vadikızı @GunesinOglu yapıcam diyordunuz bir hatırlatma daha yapayım. :)

Ayrıca yapmak isteyenler varsa kapımız her zaman açık, bekliyoruz. :)
Daha 2 gün var kardeşim hallederiz. :A

Ayy beni de hep en başa yazarmış nasıl seviyorsa artık. :A

Kötü mü oldu oyun salonundaki motorsikletin üstünde çektiğim twitter profil fotona baktıkça beni hatırlarsın artık. :A

Son düzenleme:
Pekii. :T: Zaten zor bir şey değil kardeşim, ben 10 dk'da yapmıştım. :A
Benim nerden baksan bir yarım saat sürer atladığım kimse olmasın diye çok kafa patlatırım. :A

Bu akşam Poyraz, yarın Kösem var Cuma akşamı boşum o zaman halletmeyi planlıyorum. :A Ama bir gece ansızın da gelebilirim tabii belli olmaz benim işlerim. :F

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @sürgünüm @OzaN @mrt-06 @Çiğdem- (özellikle buluce ve gılganat ı güzel türkçemize hediye ettiği için kendisini öpüyorum burdan :) )
En Çok Konuştuğun Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @sürgünüm @sokak sanati @beyazsoy @MelankoliK
En Güzel Avatarlı Üye: şimdilik tabiki @Maskeli Fedai
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : yabancı diziler açısından @sürgünüm ve @Harunnn60 genel anlamda tabiki @xemrexxx topacı :)
En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski @sürgünüm @OzaN @turkuazz @beyazsoy
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- le sevişiyoruz pardon yazışıyoruz bayağı :))
En İyi Anlaştığın Üye: herkesle iyi anlaşırım anlaşamadığım üye yoktur, genelde anlaşılmayan üyeler ( @pompy gibi:) ) çokdur :)
En Sevdiğiniz Üye: @Çiğdem- @vadikızı @Almila ve @primavera başta olmak üzere forumdaki tüm kızları seviyorum :) bu konuda pek ayrım yapmam :)
En Güzel Kullanıcı Adı: @primavera
En İyi Yönetici: şu anda tüm yöneticiler iyidir bazıları arada bir oyunbozanlık yapsada memnunuz şimdilik:) pek yöneticilerle yıldızım barışık değildir bakalım nereye kadar gidecek bu olumlu hava :)
En Başarılı Editör: @sokak sanati diyeyim ama editörmü senatörmü tam yetkisinden haberim yok editörle yöneticiler bu kadar karışmamalıydı şimdi çık çıkabilirsen işin içinden @GunesinOglu editörmüydü? öyleyse o da başarılı:)
En Geveze Üye: @takas
En Aktif Üye: @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @Çiğdem- i adım adım takip ediyorum:) giresuna kadar peşindeyim :)
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @yakup09 çok iyi bir çıkış yaptı forumdan ? ondan beri gören yok :)
En Komik Üye😡pompy tabiki konularını anlamadığım için sinirden gülüyorum :))
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @beyazsoy
En Sinirli Üye: sinirli değilde henüz ergenliğini atlatamamış atarlı üyeler bayağı bol, tek tek saymaya gerek yok :)
En Fanatik Üye: @xdragxx
En Sportmen Üye: @sürgünüm
En Ciddi Üye: @Tolstoyevski
En Özlenilen Üye: @Forumdash @endgame @yakup09
En Tarafsız / Objektif Üye: @pompy
En Çok Rastladığınız Üye: @Harunnn60 her an her yerde çıkabilir gagalara gelesice :)
En Unutulmayacak Üye: @şirin :)
En Eğlenceli Üye: @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati
En Sabırlı Üye: @Çiğdem- @Bully
En Duygusal Üye: @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @rihanna :)
En Çok Tartıştığınız Üye: @beyazsoy
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @xemrexxx @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @MelankoliK @Çiğdem-
konunun etiketi bana gelmemiş..:) şimdi farkettim..en iyi yorumcu kategorisinde seçildiğim için teşekkür ediyorum:) saol:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...