engin bilgilerinden bir de yüz yüze faydalanmak istiyorum@yatutarsa benimle tanışmayı neden bu kadar çok istiyorsun ?
engin bilgilerinden bir de yüz yüze faydalanmak istiyorum@yatutarsa benimle tanışmayı neden bu kadar çok istiyorsun ?
Yok ondan değil ben yapamam bu enleriYok onla alakası yok sadece biraz zahmetli bir iş.
Ben Türkçeyi yazacaktım ama 2 sene önce yapılan ödül şeyinde @Arslan Bey "Türkçe'yi" olarak yazmış. Abdullah öyle yazdıysa vardır bir hikmeti dedim değiştirmedim.bu arada @mrt-06 "En İyi Türkçe'yi Kullanan Üye" kısmında hem anlatım bozukluğu hem de noktalama işareti yanlışlığı var"Türkçeyi En İyi Kullanan Üye" olmalıydı
yapım ekleriyle oluşturulan özel isimlere getirilen çekim ekleri için kesme işareti kullanılmazBen Türkçeyi yazacaktım ama 2 sene önce yapılan ödül şeyinde @Arslan Bey "Türkçe'yi" olarak yazmış. Abdullah öyle yazdıysa vardır bir hikmeti dedim değiştirmedim.
Büyük ihtimalle kopyala yapıştır yapmışımdır bir yerlerden ve sağlam kafayla yapmamışımdır. O zamana göre, bu zaman çok farklı.Ben Türkçeyi yazacaktım ama 2 sene önce yapılan ödül şeyinde @Arslan Bey "Türkçe'yi" olarak yazmış. Abdullah öyle yazdıysa vardır bir hikmeti dedim değiştirmedim.
Biliyoruz herhalde. .ssyapım ekleriyle oluşturulan özel isimlere getirilen çekim ekleri için kesme işareti kullanılmazTürkçeye, Arapçadan gibi
Bilmem artık ortada koca bir yanlış olduğu açık.Büyük ihtimalle kopyala yapıştır yapmışımdır bir yerlerden ve sağlam kafayla yapmamışımdır. O zamana göre, bu zaman çok farklı.
O kısmın yanlış olduğunu sonradan farketmiştim zaten ama geçti artık.Bilmem artık ortada koca bir yanlış olduğu açık.
biliyorsan niye öyle yazmadın?Biliyoruz herhalde. .ss
Bilmem artık ortada koca bir yanlış olduğu açık.
biliyorsan niye öyle yazmadın?hadi o neyse sen asıl anlatım bozukluğunu nasıl yapabildin çık onu açıkla eeeey mrt-06
Neyse seneye açarken düzenlerim.O kısmın yanlış olduğunu sonradan farketmiştim zaten ama geçti artık.
Fark etmek o.
Neyse seneye açarken düzenlerim.
O kadar Türkçeyi en iyi kullanan kategorisine @OzaN etiketlenmiş ama hatayı farkedememiş.
Geçti artık istediğin kadar düzenle, tüm imaj gitti.Fark etmek o.
düzgün cevap ver kızdırma beni. kızınca çok tehlikeli olabiliyorum
Neyse seneye açarken düzenlerim.
O kadar Türkçeyi en iyi kullanan kategorisine @OzaN etiketlenmiş ama hatayı farkedememiş.
sn ßuNu hækétTin..!
sn ßuNu hækétTin..!
عن الكتابة بما فيه الكفاية.
sn ßuNu hækétTin..!
عن الكتابة بما فيه الكفاية.
onu izlemedimTşkr
de profilinde ki Gülşen bizim Grinin Elli Tonundaki Anna'ya benzemiş.Ne kadar çakma.
Okumaya çalıştığımı itiraf edeyim ama anlamlı bir şey değil galiba.
amin cnmعن الكتابة بما فيه الكفاية.
Yok anlamlı yani Google'den öyle çevirdim.Tşkr
de profilinde ki Gülşen bizim Grinin Elli Tonundaki Anna'ya benzemiş.Ne kadar çakma.
Okumaya çalıştığımı itiraf edeyim ama anlamlı bir şey değil galiba.
Dua değil lo.onu izlemedim
amin cnm
onu izlemedim
amin cnm
Yok anlamlı yani Google'den öyle çevirdim.
Dua değil lo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?