engin bilgilerinden bir de yüz yüze faydalanmak istiyorum@yatutarsa benimle tanışmayı neden bu kadar çok istiyorsun ?![]()
engin bilgilerinden bir de yüz yüze faydalanmak istiyorum@yatutarsa benimle tanışmayı neden bu kadar çok istiyorsun ?![]()
Yok ondan değil ben yapamam bu enleriYok onla alakası yok sadece biraz zahmetli bir iş.![]()
Ben Türkçeyi yazacaktım ama 2 sene önce yapılan ödül şeyinde @Arslan Bey "Türkçe'yi" olarak yazmış. Abdullah öyle yazdıysa vardır bir hikmeti dedim değiştirmedim.bu arada @mrt-06 "En İyi Türkçe'yi Kullanan Üye" kısmında hem anlatım bozukluğu hem de noktalama işareti yanlışlığı var"Türkçeyi En İyi Kullanan Üye" olmalıydı
![]()
yapım ekleriyle oluşturulan özel isimlere getirilen çekim ekleri için kesme işareti kullanılmazBen Türkçeyi yazacaktım ama 2 sene önce yapılan ödül şeyinde @Arslan Bey "Türkçe'yi" olarak yazmış. Abdullah öyle yazdıysa vardır bir hikmeti dedim değiştirmedim.![]()
Büyük ihtimalle kopyala yapıştır yapmışımdır bir yerlerden ve sağlam kafayla yapmamışımdır. O zamana göre, bu zaman çok farklı.Ben Türkçeyi yazacaktım ama 2 sene önce yapılan ödül şeyinde @Arslan Bey "Türkçe'yi" olarak yazmış. Abdullah öyle yazdıysa vardır bir hikmeti dedim değiştirmedim.![]()
Biliyoruz herhalde. .ssyapım ekleriyle oluşturulan özel isimlere getirilen çekim ekleri için kesme işareti kullanılmazTürkçeye, Arapçadan gibi
![]()
Bilmem artık ortada koca bir yanlış olduğu açık.Büyük ihtimalle kopyala yapıştır yapmışımdır bir yerlerden ve sağlam kafayla yapmamışımdır. O zamana göre, bu zaman çok farklı.![]()
O kısmın yanlış olduğunu sonradan farketmiştim zaten ama geçti artık.Bilmem artık ortada koca bir yanlış olduğu açık.![]()
biliyorsan niye öyle yazmadın?Biliyoruz herhalde. .ss
Bilmem artık ortada koca bir yanlış olduğu açık.![]()
biliyorsan niye öyle yazmadın?hadi o neyse sen asıl anlatım bozukluğunu nasıl yapabildin çık onu açıkla eeeey mrt-06
![]()
Neyse seneye açarken düzenlerim.O kısmın yanlış olduğunu sonradan farketmiştim zaten ama geçti artık.![]()
Fark etmek o.![]()
Neyse seneye açarken düzenlerim.
O kadar Türkçeyi en iyi kullanan kategorisine @OzaN etiketlenmiş ama hatayı farkedememiş.![]()
Geçti artık istediğin kadar düzenle, tüm imaj gitti.Fark etmek o.![]()
düzgün cevap ver kızdırma beni. kızınca çok tehlikeli olabiliyorum![]()
Neyse seneye açarken düzenlerim.
O kadar Türkçeyi en iyi kullanan kategorisine @OzaN etiketlenmiş ama hatayı farkedememiş.![]()
sn ßuNu hækétTin..!
sn ßuNu hækétTin..!
عن الكتابة بما فيه الكفاية.
sn ßuNu hækétTin..!
عن الكتابة بما فيه الكفاية.![]()
onu izlemedimTşkr
de profilinde ki Gülşen bizim Grinin Elli Tonundaki Anna'ya benzemiş.Ne kadar çakma.
Okumaya çalıştığımı itiraf edeyim ama anlamlı bir şey değil galiba.![]()
amin cnmعن الكتابة بما فيه الكفاية.![]()
Yok anlamlı yani Google'den öyle çevirdim.Tşkr
de profilinde ki Gülşen bizim Grinin Elli Tonundaki Anna'ya benzemiş.Ne kadar çakma.
Okumaya çalıştığımı itiraf edeyim ama anlamlı bir şey değil galiba.![]()
Dua değil lo.onu izlemedim
amin cnm![]()
onu izlemedim
amin cnm![]()
Yok anlamlı yani Google'den öyle çevirdim.
Dua değil lo.![]()