Fav10 Enleri - 2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada @mrt-06 "En İyi Türkçe'yi Kullanan Üye" kısmında hem anlatım bozukluğu hem de noktalama işareti yanlışlığı var :D "Türkçeyi En İyi Kullanan Üye" olmalıydı :D
Ben Türkçeyi yazacaktım ama 2 sene önce yapılan ödül şeyinde @Arslan Bey "Türkçe'yi" olarak yazmış. Abdullah öyle yazdıysa vardır bir hikmeti dedim değiştirmedim. :F

Ben Türkçeyi yazacaktım ama 2 sene önce yapılan ödül şeyinde @Arslan Bey "Türkçe'yi" olarak yazmış. Abdullah öyle yazdıysa vardır bir hikmeti dedim değiştirmedim. :F
yapım ekleriyle oluşturulan özel isimlere getirilen çekim ekleri için kesme işareti kullanılmaz :D Türkçeye, Arapçadan gibi :D

• Harika
  • Beğendim
Reactions: xBUGRAx and mrt-06
Büyük ihtimalle kopyala yapıştır yapmışımdır bir yerlerden ve sağlam kafayla yapmamışımdır. O zamana göre, bu zaman çok farklı. :D

biliyorsan niye öyle yazmadın? :A hadi o neyse sen asıl anlatım bozukluğunu nasıl yapabildin çık onu açıkla eeeey mrt-06 :F
p8bonc.jpg

O kısmın yanlış olduğunu sonradan farketmiştim zaten ama geçti artık. :D
Neyse seneye açarken düzenlerim. :A

O kadar Türkçeyi en iyi kullanan kategorisine @OzaN etiketlenmiş ama hatayı farkedememiş. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...