- Reaksiyon puanı
- 114,074
- Puanı
- 1,060
Sinema perdesinde ve televizyon ekranlarında izlemiş olduğumuz yetenekli 171 erkek oyuncularından en yeteneklisini uzun bir maratondan sonra sizlerin oyları ile belirledik.
Tatlı Hayat, Ezel, Kış Uykusu, Şahsiyet gibi yapımlarda gösterdiği harika oyunculuk performansıyla gönüllerde taht kuran, sadece Türkiye'de değil dünyada da adından söz ettiren büyük usta Haluk Bilginer kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekleyerek Fav10 En İyi Erkek Oyuncu Ödülüne hak kazanıyor...
@Tolstoyevski @Sherlock @xdragxx ben ve @MasacRE ile oylama öncesi 1 ay boyunca liste oluşumu, etkinliğin kuralları ve içeriği ile uğraştık. Herkese ayrı ayrı çok teşekkürler.
Yaklaşık 2 ay kadar süren oylama sürecinde de bana konuları açmada yardım eden, foto ve videoları hazırlayan çalışkan moderatörümüz @Tolstoyevski 'ye teşekkürler. Büyük emek harcadı.
Bu süreçte etkinliğe gösterdiğiniz ilgiden dolayı sizlere de teşekkürlerimi sunuyorum.
İlerleyen dönemde Yeşilçam filmlerinde oynamış, geçmiş dönemin usta oyuncularını oylayacağımız yeni etkinlikte görüşmek üzere...
@Tolstoyevski @Sherlock @MasacRE @xdragxx @Dosi @MEnes @Bully @eskici @Özgür @Veteran @Turkuazz @alperuz @EnveR @bazinga @xemrexxx @Yiğitt @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Aserat @Angelica @BesaleT @serhatt @pompy @denizz19 @emreemreu @Araf @haluk792 @Hachiko @dreamy @mesmeso61 @soo @Afet Güçverir @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @Emre Ozansoy @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @hayret bi şey @STARAN @slhttnmtl @Gerekli24 @Zeyno45 @MrSequencer @umuttanyel @doan56