Karadağ 3-1 Türkiye l Uluslar B Ligi Milli Takım Maçı

Maçı kim kazanır?

• Karadağ

Oy: 0 0.0%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,993
Puanı
711
1732035310641.png

UEFA Uluslar B Ligi 6. maç yani son maçında A Milli Takımımız Türkiye, Karadağ ile karşı karşıya gelecek.

Karadağ - Türkiye maçı karşılaşması bugün 22.45'te TV8 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Türkiye, Karadağ ile oynadığı ilk maçta 1-0 galibiyet ile sonuçlanmıştı. Grupta 11 puanla lider olan milli takımımız, Karadağ maçını da kazanırsa 14 puanla lider olarak gruptan ayrılacak. Karadağ'a mağlup olması durumunda Galler-İzlanda maçının sonucu bizim için önemli olacak.

Maçı kim kazanır?

Türkiye'nin kazanmasını istiyoruz tabi ki ancak şu ana kadar biraz pasif oynuyorlar. Umarım kazanırız 🇹🇷

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Emirhan ve Mert baştan beri yedirmek için büyük çaba sarf etti ve sonunda başarılı oldular. Cenahları sussun diye takımın içine ediliyor.

BJK'liler muazzam ya. Müthiş goller yediriyor. Semih'i de al biraz da takılsın sahada.

Montella ağabey seni çok severim ama en yakın turnuva 1.5 yıl sonra iken refleksleri bitmiş 43 yaşında adamla oynuyorsun kalede. Yapma ya şunu. Bu adam yere yatınca kalkması 5 dakika sürüyor.

Bu ligi son iki yıldır eskisi kadar izleyemesemde ortalamanın çok daha üzerinde maç izlerim. Bu Emirhan'da ne gördüler niye buralara geldi gram anlamadım.

Şu aptallıklar yüzünden liderlik giderse Montella'nın işi çok zor. Bu yaptığı bile bile lades olmaktır.

• Üzücü
Reactions: RüzgarGülü
BJK'liler muazzam ya. Müthiş goller yediriyor. Semih'i de al biraz da takılsın sahada.

Montella ağabey seni çok severim ama en yakın turnuva 1.5 yıl sonra iken refleksleri bitmiş 43 yaşında adamla oynuyorsun kalede. Yapma ya şunu. Bu adam yere yatınca kalkması 5 dakika sürüyor.

Bu ligi son iki yıldır eskisi kadar izleyemesemde ortalamanın çok daha üzerinde maç izlerim. Bu Emirhan'da ne gördüler niye buralara geldi gram anlamadım.

Şu aptallıklar yüzünden liderlik giderse Montella'nın işi çok zor. Bu yaptığı bile bile lades olmaktır.
Forvette forvet yok defansta defans yok mert napsın kenan dışında oynayanda yok ayrıca adam yaşlı olmasına rağmen uğurcan ergeninden bin kat iyidir
------

Hayatımda bu kadar sacma bi futbol yorumu görmedim tenis izlemeye devam

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Karadağ 5 maçta 1 gol atmıṣ. Bize ṣimdiden 2 tane attı. Hata kimde diye sorarlar... haram ṣu aldıkları paralar.. sinir krizi geçireceğim :bağır:
------

Yahu geçen maçta penaltıyı atsak 1 yerine 3 puan alacaktık. Bu maçta bu gidiṣ 3 puan daha uçuyor. Rahat 1. olabileceğimiz grubu 2. bitireceğiz gibi. Halbuki ṣu 5 puanı almıṣ olsak en iyi 3 grup birincileri arasında olacaktık 16 puanla. Yazık ya bu kadar kolay puan harcanmaz.

Forvette forvet yok defansta defans yok mert napsın kenan dışında oynayanda yok ayrıca adam yaşlı olmasına rağmen uğurcan ergeninden bin kat iyidir
------

Hayatımda bu kadar sacma bi futbol yorumu görmedim tenis izlemeye devam
Forvet oyuncuları ileride bir şeyler yapmaya çalışıyor. Defans oyuncuları Emirhan'ın peşini toplamaya çalışıyor. Mert'te bir zahmet top tutsun. Ne yan top aldı ne açı kapattı. Geleni buyur etti içeri. BJK'li adamsın bana futbol dersi vermeye çalışma bence. :)

Maçı 1-2 kişiye bağlamak için delirmiş olmanız lazım. Zemin kötü ve bu oyunumuzu etkiliyor. Rakip daha faydacı şekilde oynuyor. Kontraları geçtim, set oyununda da bizden daha tehlikeliler. İyi hazırlanmayışımız zeminin kötülüğü ile birleşince ortaya bu çıktı.
------

Forvet oyuncuları ileride bir şeyler yapmaya çalışıyor.
Hiçbir sey yapamamaları dışında bir sıkıntı yok
------

Rakibin forveti topu indirdi, sakladı, pasını verdi ve tehlikeli atak oluştu. Rakibi tutamayan defans oyuncumuza yenilginin faturasını mı keselim şimdi? Ne saçma saçma işler. Hâlâ bırakamadınız şu zihniyeti.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: mesmeso