Bence de dinlen biraz artık, arka arkaya devamlı etkinliklerle uğraşıp durdun. Yaslan arkana bak keyfine, biraz da başkaları uğraşsınBu etkinlik çok yorucuydu mental olarakta. Unuttum
Şu üye anketinden sonra 2021e kadar el atmayı düşünmüyorum
Bence de dinlen biraz artık, arka arkaya devamlı etkinliklerle uğraşıp durdun. Yaslan arkana bak keyfine, biraz da başkaları uğraşsınBu etkinlik çok yorucuydu mental olarakta. Unuttum
Şu üye anketinden sonra 2021e kadar el atmayı düşünmüyorum
Etkinlik bitince Tam 5 ay boyunca olacak dile kolayBence de dinlen biraz artık, arka arkaya devamlı etkinliklerle uğraşıp durdun. Yaslan arkana bak keyfine, biraz da başkaları uğraşsın
O şişenin sansürsüz halinden alırsan daha da rahat edersin bu süreçte, daha bir keyifli olur
Çay kahve ve ayran. Başka içeçeklere kapalıyımO şişenin sansürsüz halinden alırsan daha da rahat edersin bu süreçte, daha bir keyifli olur
Sadece bu cümleden dolayı Diss bastım.parlakçılar şokta
Kınama yetmez, bence böyle bir öneride bulunduğum için olmamışı hak ettimÇay kahve ve ayran. Başka içeçeklere kapalıyım
Kınıyorum seni.
Zaten havalar soğur iyice. Sıcak içeçekler daha iyi olur yanınada film oh mis
Sadece yakışıklılığa göre oy veren bir tayfa var forumda. Benim lafım onlara Sen o sebepten oylamadıysan sorun yok abiSadece bu cümleden dolayı Diss bastım.
Ben uzunnnn uzunnnn yazdımmm nedenimi 😎 😎Kınama yetmez, bence böyle bir öneride bulunduğum için olmamışı hak ettim
Sadece yakışıklılığa göre oy veren bir tayfa var forumda. Benim lafım onlara Sen o sebepten oylamadıysan sorun yok abi
Gördüm şimdi. Katılmıyorum ama saygı duyarım abi, en azından yakışıklılıktan daha geçerli bir sebepBen uzunnnn uzunnnn yazdımmm nedenimi 😎 😎
O şişenin sansürsüz halinden alırsan daha da rahat edersin bu süreçte, daha bir keyifli olur
Çay kahve ve ayran. Başka içeçeklere kapalıyım
Kınıyorum seni.
Zaten havalar soğur iyice. Sıcak içeçekler daha iyi olur yanınada film oh mis
Diss borcum olsun, başka bir zaman atacağım söz, ya da eski bir mesaja atarımKınama yetmez, bence böyle bir öneride bulunduğum için olmamışı hak ettim
Sadece yakışıklılığa göre oy veren bir tayfa var forumda. Benim lafım onlara Sen o sebepten oylamadıysan sorun yok abi
Artık bunu kullanırım