Gerek var mı ki renkli olmasına?@bazinga hayırlı olsun. Efsane olmuş.
Etiketlenen üye isimleri renkli görünmüyor, mesaj ile aynı renkte.
Gözüme çarpan ilk farklılığı söyledim. Gerek olup olmadığı sende.Gerek var mı ki renkli olmasına?
@bazinga teknik bir öneri sayılır mı bu?Bu arada çevrimiçi listesinde herkesin açık olduğunu görmek... Ne güzel bir detay.
Eline sağlık ilk başarılı örneği verdikÖncelikle eline sağlık sayın admin, görsel açıdan henüz kusursuz değil ancak beta aşamasında zaten. Olmasını beklemek hata olur.@bazinga
Emojilerin transparanlık problemi ile alakalı ise şöyle bir yöntem uygulanabilir. Anladığım kadarıyla .gif formatında bulunuyor emojiler forumda. Öğeyi denetle/incele dedikten sonra gif. uzantılı kaynak dosyasına ulaşılabiliyor. Ulaştıktan sonra tarayıcılardaki gif'ten png'ye dönüştürme araçlarıyla halledilebilir gibi. Örneğin şunu dönüştürdüm bahsettiğim yöntemle ama bir test edelim istersen:
Ekli dosyayı görüntüle 110351
Arkaplandaki lacivert de değişebilir bence@bazinga Yeşil rengi de pek tasvip etmem zaten genel olarak kullanılan renk türü deği
Renk önerilerinizi öneri başlığı olarak açabilirsiniz. Kabul görenleri uygularız. Herkese %100 hitap edebilecek bir tema yapmak imkansız.Letterboxd'deki gibi tonlar kullanabilirsin @bazinga. Sitedeki beyaz tonlar bile sönük, bu yüzden hiç yormuyor. Forumdaki temadaki renkler çok göz yoruyor.
Ben o özelliği hiç kullanmıyorum, farkında bile değilim kimi izleyip kimi izlemediğimin.En dikkatimi çeken detay @Tolstoyevski 'yi izlemiyor oluşun
Daha koyuydu açmışsın sanırım biraz...Renk önerilerinizi öneri başlığı olarak açabilirsiniz. Kabul görenleri uygularız. Herkese %100 hitap edebilecek bir tema yapmak imkansız.
Moderatörlerimin dark tema yeşili nasıl olmuş bu arada?@mesmeso @MEnes
------
Ben o özelliği hiç kullanmıyorum, farkında bile değilim kimi izleyip kimi izlemediğimin.
Pek öneri gibi de durmadı da, sunduk bakalım renk önerisi.Renk önerilerinizi öneri başlığı olarak açabilirsiniz. Kabul görenleri uygularız. Herkese %100 hitap edebilecek bir tema yapmak imkansız.
------
Ben o özelliği hiç kullanmıyorum, farkında bile değilim kimi izleyip kimi izlemediğimin.
Renk önerilerinizi öneri başlığı olarak açabilirsiniz. Kabul görenleri uygularız. Herkese %100 hitap edebilecek bir tema yapmak imkansız.
------
Şimdi daha mı iyi oldu?Daha koyuydu açmışsın sanırım biraz...Karanlık temaya koyu renk bir tık daha hoştu sanki, böyle fazla dikkat çekici gibi duruyor.
Şimdi daha iyi oldu. Cırtlak değil, çok koyu da değil. Tam kıvamı diyebilirim.Şimdi daha mı iyi oldu?
Eski halinde de fazla sönük kalıyordu sanki karanlık temada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?