Gerek var mı ki renkli olmasına?@bazinga hayırlı olsun. Efsane olmuş.
Etiketlenen üye isimleri renkli görünmüyor, mesaj ile aynı renkte.
Gözüme çarpan ilk farklılığı söyledim. Gerek olup olmadığı sende.Gerek var mı ki renkli olmasına?![]()
@bazinga teknik bir öneri sayılır mı bu?Bu arada çevrimiçi listesinde herkesin açık olduğunu görmek... Ne güzel bir detay.![]()
Eline sağlık ilk başarılı örneği verdikÖncelikle eline sağlık sayın admin, görsel açıdan henüz kusursuz değil ancak beta aşamasında zaten. Olmasını beklemek hata olur.@bazinga
Emojilerin transparanlık problemi ile alakalı ise şöyle bir yöntem uygulanabilir. Anladığım kadarıyla .gif formatında bulunuyor emojiler forumda. Öğeyi denetle/incele dedikten sonra gif. uzantılı kaynak dosyasına ulaşılabiliyor. Ulaştıktan sonra tarayıcılardaki gif'ten png'ye dönüştürme araçlarıyla halledilebilir gibi. Örneğin şunu dönüştürdüm bahsettiğim yöntemle ama bir test edelim istersen:
Ekli dosyayı görüntüle 110351
Arkaplandaki lacivert de değişebilir bence@bazinga Yeşil rengi de pek tasvip etmem zaten genel olarak kullanılan renk türü deği
![]()
Renk önerilerinizi öneri başlığı olarak açabilirsiniz. Kabul görenleri uygularız. Herkese %100 hitap edebilecek bir tema yapmak imkansız.Letterboxd'deki gibi tonlar kullanabilirsin @bazinga. Sitedeki beyaz tonlar bile sönük, bu yüzden hiç yormuyor. Forumdaki temadaki renkler çok göz yoruyor.
Ben o özelliği hiç kullanmıyorum, farkında bile değilim kimi izleyip kimi izlemediğimin.En dikkatimi çeken detay @Tolstoyevski 'yi izlemiyor oluşun![]()
Daha koyuydu açmışsın sanırım biraz...Renk önerilerinizi öneri başlığı olarak açabilirsiniz. Kabul görenleri uygularız. Herkese %100 hitap edebilecek bir tema yapmak imkansız.
Moderatörlerimin dark tema yeşili nasıl olmuş bu arada?@mesmeso @MEnes
------
Ben o özelliği hiç kullanmıyorum, farkında bile değilim kimi izleyip kimi izlemediğimin.![]()
Pek öneri gibi de durmadı da, sunduk bakalım renk önerisi.Renk önerilerinizi öneri başlığı olarak açabilirsiniz. Kabul görenleri uygularız. Herkese %100 hitap edebilecek bir tema yapmak imkansız.
Moderatörlerimin dark tema yeşili nasıl olmuş bu arada?@mesmeso @MEnes
------
Ben o özelliği hiç kullanmıyorum, farkında bile değilim kimi izleyip kimi izlemediğimin.![]()
Renk önerilerinizi öneri başlığı olarak açabilirsiniz. Kabul görenleri uygularız. Herkese %100 hitap edebilecek bir tema yapmak imkansız.
Moderatörlerimin dark tema yeşili nasıl olmuş bu arada?@mesmeso @MEnes
------
Ben o özelliği hiç kullanmıyorum, farkında bile değilim kimi izleyip kimi izlemediğimin.![]()
Şimdi daha mı iyi oldu?Daha koyuydu açmışsın sanırım biraz...Karanlık temaya koyu renk bir tık daha hoştu sanki, böyle fazla dikkat çekici gibi duruyor.
![]()
Şimdi daha iyi oldu. Cırtlak değil, çok koyu da değil. Tam kıvamı diyebilirim.Şimdi daha mı iyi oldu?
Eski halinde de fazla sönük kalıyordu sanki karanlık temada.![]()