işte asıl mesele 10 mayısa kadar dizilerini bitirip buraya adım atarmı? Gerçi sen puanları o gelmedende alırsın
Geldiği gibi bitirir o filmlerini ve dizilerini. Çünkü kendisi tam bir manyak.
işte asıl mesele 10 mayısa kadar dizilerini bitirip buraya adım atarmı? Gerçi sen puanları o gelmedende alırsın
Burası duruyor muydu ya? Neyse bu etkinliğin yeni dönemi gelse mi acaba? @bazinga
Beni de ekleyeceğini söylemiştin sözde.Güncel tablo aşağıdaki şekilde. Etkinlik Bitiş Tarihi: 10 Mayıs 2019
Ekli dosyayı görüntüle 67175
@bazinga @Çiğdem @Tolstoyevski @Danger UA! @berkann @destere @sokak sanati @Yiğitt @sürgünüm @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Tzira @cevaa @Titanium @gundix123 @Aserat @MEnes @MasacRE @mesmeso61 @MasacRE- @Harunnn60 @-potterhead- @Dosi @Forumdash @DarkLegenD @ozgur2113 ve katılmak isteyen herkes...
Beni de ekleyeceğini söylemiştin sözde.
Az kalmış bitmesine, bu süre boyunca en fazla listenin yarısını izleyebilirim.
@Sherlock senin bir faşist olduğunu biliyordum.Gereksiz puanlar dahil edilmemiş, isabet olmuş.
Yarısını izlemem de meçhul şu sıralar dizi odaklı gidiyorum. Önümdeki tatili iyi değerlendiririm artık yapacak bir şey yok.Hiç hatırlamıyorum ya, yorumları tek tek kontrol edip kim katılmak istiyor bakmıştım aslında. Kusura bakma.Ekliyorum seni de o zaman, listenin yarısı gayet iyi sayı.
Yarısını izlemem de meçhul şu sıralar dizi odaklı gidiyorum. Önümdeki tatili iyi değerlendiririm artık yapacak bir şey yok.
Hahahahaha, bu etkinlik ne oldu ya sorması ayıp.Güncel tablo aşağıdaki şekilde. Etkinlik Bitiş Tarihi: 10 Mayıs 2019
Ekli dosyayı görüntüle 67175
@bazinga @Çiğdem @Tolstoyevski @Danger UA! @berkann @destere @sokak sanati @Yiğitt @sürgünüm @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Tzira @cevaa @Titanium @gundix123 @Aserat @MEnes @MasacRE @mesmeso61 @MasacRE- @Harunnn60 @-potterhead- @Dosi @Forumdash @DarkLegenD @ozgur2113 ve katılmak isteyen herkes...
Hahahahaha, bu etkinlik ne oldu ya sorması ayıp.10 Mayıs son tarih denmiş lakin kimse bir şey izlememiş. (tabi ki buna ben de dahil...)
Sinemaya hepten uzak kaldık be adaşım. Ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum...Önce sen askerden dön diye bekledim, sonra ne sen, ne başkası film yorumu yapmayınca, en son @bazinga da askere gidince kaldı öyle.
Sinemaya hepten uzak kaldık be adaşım. Ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum...
Yaparsam çok sert yaparım...Bastonunu bir kenara bırak, animeleri sal ve geri dön adaşım. Comeback yap...
Üzerinden 1.5 sene geçmiş, gerçekten bu nasıl salmaktır be...aa bana Zeyy dedi, evet evet Zey dedi
Sürede belirtilmedi henüz, iyice salarsın bu işi
@MEnes ile beraber liste dışıyız..Fav10 Başyapıt Festivali - 3. Sezon | 26 Temmuz 2020 - Güncel Tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 90245
1 Ağustos 2020 tarihi itibariyle üçüncü sezon resmen sona erecek, o zamana kadar yorum yapmak için süreniz mevcut. Üçüncü sezon planlanandan uzun sürdüğü için, daha fazla uzatma şansım yok. Kendinizi ona göre ayarlarsanız sevinirim.
Hemen ardından listedeki kült filmlerin geri kalanlarından seçilecek olanlarla, dördüncü sezona geçiş yapacağız...
@bazinga @sürgünüm @Dosi @mesmeso61 @Tolstoyevski @MasacRE @sokak sanati @Since2011 @BesaleT @Araf @Angelica @alperuz ve dahil olmak isteyenler...
@MEnes ile beraber liste dışıyız..
İkiniz de baya film izlemişsiniz.@MEnes ile beraber liste dışıyız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?