Fav10 Başyapıt Festivali - 3. Sezon

Burası duruyor muydu ya? Neyse bu etkinliğin yeni dönemi gelse mi acaba? @bazinga

3. sezon tamamlanmadan ara verilmiş, düzgün katılım olmayınca. Ozan’la konuştum, 3. sezonu tamamlarım sonra devam ederiz dedim. Şimdi tabloda izlemediklerini izleyip, puan verebilirsin. Sonra 4. sezona geçeceğiz zaten.

Reactions: mesmeso
Beni de ekleyeceğini söylemiştin sözde.

Az kalmış bitmesine, bu süre boyunca en fazla listenin yarısını izleyebilirim.

Reactions: Sherlock
Beni de ekleyeceğini söylemiştin sözde.

Az kalmış bitmesine, bu süre boyunca en fazla listenin yarısını izleyebilirim.

Hiç hatırlamıyorum ya, yorumları tek tek kontrol edip kim katılmak istiyor bakmıştım aslında. Kusura bakma.
Ekliyorum seni de o zaman, listenin yarısı gayet iyi sayı.

Reactions: dreamy
Hiç hatırlamıyorum ya, yorumları tek tek kontrol edip kim katılmak istiyor bakmıştım aslında. Kusura bakma.
Ekliyorum seni de o zaman, listenin yarısı gayet iyi sayı.
Yarısını izlemem de meçhul şu sıralar dizi odaklı gidiyorum. Önümdeki tatili iyi değerlendiririm artık yapacak bir şey yok.

Reactions: Sherlock
Hahahahaha, bu etkinlik ne oldu ya sorması ayıp.
10 Mayıs son tarih denmiş lakin kimse bir şey izlememiş. (tabi ki buna ben de dahil...)

Reactions: Dosi and Sherlock
Fav10 Başyapıt Festivali - 3. Sezon | 26 Temmuz 2020 - Güncel Tablo:

1 Ağustos 2020 tarihi itibariyle üçüncü sezon resmen sona erecek, o zamana kadar yorum yapmak için süreniz mevcut. Üçüncü sezon planlanandan uzun sürdüğü için, daha fazla uzatma şansım yok. Kendinizi ona göre ayarlarsanız sevinirim.

Hemen ardından listedeki kült filmlerin geri kalanlarından seçilecek olanlarla, dördüncü sezona geçiş yapacağız...

@bazinga @sürgünüm @Dosi @mesmeso61 @Tolstoyevski @MasacRE @sokak sanati @Since2011 @BesaleT @Araf @Angelica @alperuz @Maskeli Fedai @MEnes ve dahil olmak isteyenler...

@MEnes ile beraber liste dışıyız..

Reactions: MEnes and Sherlock